• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Belgisch gemeentepersoneel leert Nederlands dankzij app

  Binnenkort zal het personeel van diverse gemeentes uit België, snel Nederlands kunnen leren, door middel van een digitaal platform. Verplicht gesteld is namelijk, dat het loketpersoneel in negentien gemeentes, tweetalig moet zijn.

  Er is naast een mobiele app ook een website, die diverse grammaticaregels en woordenlijsten bevat. Tevens worden op drie verschillende taalniveaus, honderden spreek- en luisteroefeningen voorgedaan, waardoor het gemeentepersoneel wordt getest en snel leert.

  Een snelle vertaling naar het Nederlands

  Ook zal aan het gemeentepersoneel diverse cursussen, vertalen naar het Nederlands, worden gegeven. Via een mobiele app kan men zelf de Nederlandse taal oefenen in korte sessies van tien of vijftien minuten. Belangrijk is, dat het gemeentepersoneel de mogelijkheid heeft, om veel voorkomende zinnen en woorden uit te kunnen printen vanuit de website of app, om vervolgens aan het loket dit alles te kunnen nalezen. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om snel en goed de klant in het Nederlands, te woord te staan.

  Nederlandse taallessen worden nu al gevolgd door…

  In Brussel krijgen onder andere opzichters, onthaalmedewerkers en parkeerwachters inmiddels al taallessen in het Nederlands. Deze lessen worden niet alleen via het digitale platform gegeven, maar ook nog steeds in klassikale vorm. Uiteraard zal voor hen de app ook toegankelijk worden, waardoor zij zelf, zo nodig, de Nederlandse taal bij kunnen schaven. Men reageert overigens zeer enthousiast over de Nederlandse taal app.

  Een tekst of document vertalen naar het Nederlands

  Voor een belangrijke brief of tekst schakelen instanties toch vaak liever een vertaalbureau in, voor bijvoorbeeld een vertaling naar het Nederlands. Voor vertaalbureau Urgent Vertalen is dit dan ook dagelijks werk. Bedrijven uit onder andere België, Duitsland en Engeland wensen een perfecte vertaling naar het Nederlands. Daarbij hanteren wij scherpe tarieven en zelfs wanneer urgentie gewenst is, berekenen wij geen spoed tarief! Benieuwd wat een vertaling naar het Nederlands u gaat kosten? Vraag snel een vrijblijvende offerte aan via onderstaande offerte button of stuur een e-mail naar info@urgentvertalen.nl. Urgent Vertalen is het vertaalbureau van Den Haag en is specialist in beëdigd vertalen en legaliseren.

  Plaats een reactie