• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  • Vertaalbureau Urgent Vertalen

    ISO-gecertificeerd vertaalbureau Urgent Vertalen vertaalt officiële documenten, uitgevoerd door erkende beëdigde vertalers. Unieke volledige legalisatieservice mogelijk voor wereldwijd gebruik. Snel en voordelig.

    of bel voor een vrijblijvend vertaaladvies:
 070 – 778 58 30

    Officieel erkende vertalingen met garantie

    Tevreden opdrachtgevers: 9.6 op basis van 2500+ reviews

    ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

    vertaalbureau

    Tevreden opdrachtgevers: 9.6 op basis van meer dan 2500 reviews

    16/04/2024 Garry voobrood, Den Helder

    “Simple, snel en eenvoudig”

    16/04/2024 Malgorzata, Den Haag

    “Professionele aanpak en snelle verzending.”

    16/04/2024 Lorenzo, Amsterdam

    “I needed a translation with quite some urgency. I received it within one day from the moment I made the request. Communication was very clear and Guid”

    16/04/2024 ron, rotterdam

    “tevreden”

    15/04/2024 Chaimae, Amsterdam

    “Ze hebben mij goed geholpen bedankt urgent vertalen”

    Next
    Prev

    Ons team staat dagelijks klaar voor u met advies en de beste menselijke vertalingen.

    Contact opnemen Of chat direct
    urgent vertalen053 3 scaled 1
    frame 79
    frame 75
    frame 76
    frame 78
    frame 82
    frame 77
    frame 80
    frame 81

    De garanties van ons vertaalbureau

    Superscherp geprijsd

    Uit recent onderzoek blijkt dat de tarieven van ons vertaalbureau gemiddeld 36,8% goedkoper zijn, in vergelijking met het leeuwendeel van onze collega’s.

    • Gemiddeld 36,8% goedkoper
    • Hoogste kwaliteit, vaste lage prijs

    Hoogste kwaliteitsgarantie

    Uw tekst of document, beëdigd of onbeëdigd, te vertalen tegen een scherp tarief, in de beste kwaliteit. 100% tevredenheid van onze opdrachtgevers, daar voelen wij ons toe verplicht.

    • ISO 9001, ISO 17100 & ISO 27001
    • Native speaker vertalers
    • 90% beëdigde vertalingen

    Supersnelle service

    Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

    • Spoedvertalingen zonder “spoedtoeslag”
    • Vaak binnen 24 uur vertaald
    een beedigde vertaling bij vertaalbureau urgent vertalen scaled 1

    Specialisten in beëdigde vertalingen

    De vertaalmarkt kent een zeer gemêleerd aanbod. De kans dat u met goedbedoelende amateurs te maken krijgt is groot. Jammer, want u hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Kies voor een kwaliteitsvertaling door een professional. Zodat niets van uw boodschap verloren gaat.

    Bekijk onze garanties

    Kies direct voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

    Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

    Laat direct legaliseren

    *We zitten om de hoek bij de ambassade

    Extra snel

    Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

    Geen extra kosten

    Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

    Meer zekerheid

    Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

    Zelf geen tijd kwijt

    Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

    Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

    U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail

    De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd

    Supersnelle verzending via spoedkoerier

    info

    +2500 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

    Meer info

    Gecertificeerd vertaalbureau


    Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

    vertaalbureau

    Talen van ons vertaalbureau

    Naar welke taal wilt u uw document laten vertalen?

    Klik hieronder op het land en vraag een vrijblijvende offerte aan

    Veelgestelde vragen

    Weten wat een vertaalbureau is en wat een vertaalbureau doet? Vertalingen zijn van cruciaal belang in een wereld die steeds kleiner wordt. De globalisering en de technologische vooruitgang zorgen voor meer vraag naar correcte vertalingen. Een goede vertaling is essentieel om effectief te communiceren en om te gaan met juridische, technische of commerciële documenten.

    Een professioneel vertaalbureau kan helpen bij het vertalen van documenten, websites, software en veel meer. De vertalers van een vertaalbureau zijn in de meeste gevallen gespecialiseerd in specifieke vakgebieden, zoals techniek, juridische zaken of financiën. Dit specialisme zorgt ervoor dat zij in staat zijn om technische termen en jargon correct te vertalen, waardoor de communicatie efficiënter verloopt.

    Wij zorgen voor een strak en efficiënt vertaalproces. Met vertaaloptie Extra Zekerheid wordt elk document gecontroleerd en geverifieerd door meerdere vertalers voordat het weer aan u wordt aangeboden. Met de vertaling extra zekerheid minimaliseren we fouten en garanderen we de kwaliteit van de vertalingen.

    Een vertaalbureau nodig? Urgent Vertalen is hét vertaalbureau van Nederland. Gevestigd in Den Haag, bedienen wij dagelijks talloze midden- en kleinbedrijven, particulieren en grote multinationals met professioneel vertaalde teksten. We begrijpen dat teksten nauwkeurig en vaak ook officieel vertaald moeten worden.

    Als een van de weinige vertaalbureaus zijn onze processen ingericht volgens de normen van de ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001,  waardoor wij de kwaliteit, beveiliging en betrouwbaarheid kunnen borgen. Wij verzorgen vertalingen in alle gangbare talen. Liever uw vertalingen gisteren dan vandaag vertaald? Dan kunnen we uiteraard ook een spoedvertaling verzorgen, zonder spoedtarief. Daarnaast zijn wij vergeleken met andere vertaalbureaus ook nog eens gemiddeld 36,8% goedkoper. Genoeg redenen dus om ons uw vertaalopdracht toe te vertrouwen.

    Een vertaling nodig die is gewaarmerkt door een beëdigd vertaler? Een beëdigd vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd door de rechtbank om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte te vertalen.

    Vertaalbureau Urgent Vertalen is een gespecialiseerd vertaalbureau voor beëdigde vertalingen. Indien u de vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, dient u de beëdigde vertaling te laten legaliseren. Legalisatie door vertaalbureau Urgent Vertalen is zeer snel geregeld, omdat we praktisch naast het consulaat gevestigd zijn. En hoe zit het dan met de kosten?

    Over het algemeen is het goedkoper om een legalisatie te laten verzorgen door Urgent Vertalen dan wanneer u zelf de legalisatieroute zou bewandelen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u hierover eerlijk kunnen informeren. In drie eenvoudige stappen is een beëdigde vertaling, indien nodig mét legalisatie, zo voor u geregeld.

    De prijzen zijn zeer concurrerend. Echter, uit recent onderzoek blijkt dat de tarieven van vertaalbureau Urgent Vertalen gemiddeld 36,8% lager liggen in vergelijking met de meeste andere vertaalbureaus. De kosten voor een reguliere (niet-beëdigde) vertaling berekenen wij op basis van de gewenste talencombinatie en de hoeveelheid woorden die uw documenten tellen. De kosten voor een beëdigde vertaling berekenen wij op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van het document. Helder en eerlijk. Bekijk de tarieven.

    Persoonlijk advies nodig?

    Ontvang gratis een vertaalplan op maat door uw vertaalspecialist.