Urgent translation – Your translation delivered urgently

Heeft u een spoedvertaling nodig, van bijvoorbeeld een tekst of officiële documenten, dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Vaak al binnen 24 uur vertaald

In het geval van een spoedvertaling, begrijpen wij dat u uw tekst of officieel document ‘liever gisteren dan vandaag’ vertaald had gezien. Onze naam, vertaalbureau Urgent Vertalen, staat letterlijk voor: belangrijk en spoedeisend. Uiteraard behoort kwaliteit en flexibiliteit ook in dit rijtje thuis.

Lees meer
logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1

Completely reliable. Strict security and confidentiality in accordance with the ISO 27001 standard applies to every translation job.

Strict security and confidentiality according to ISO 27001.
In addition to the Privacy Act (AVG), we have all signed a confidentiality agreement. Urgent Vertalen is one of the few translation agencies that, in addition to ISO 9001 quality management and ISO 17100 translation services, is also certified for the ISO 27001 information security standard. As a result, our processes meet very strict requirements on the basis of security, among other things, to provide extra protection for your documentation and data.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 translation services
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Completely reliable. Strict secrecy according to ISO 27001 applies to every translation job.

Meer info

Een spoedvertaling zonder extra spoedkosten

Wij garanderen altijd 100% goede kwaliteit op al onze beëdigde en onbeëdigde vertalingen, ook voor een spoedvertaling. Het doel van vertaalbureau Urgent Vertalen is om een vertaling urgent aan u te leveren, zonder verlies van enige kwaliteit en altijd zonder een zogenaamd extra “spoedtarief”.

vertrouwelijke documenten met spoed vertaald

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Beedigingen en legalisaties

Supersnel en voor de beste prijs

Your translation in 3 easy steps

step 1

send us a scan of your documents by email

step 2

The translation is performed for you without delay

step 3

You will receive the translation by e-mail and if a sworn translation also the original by post or courier

kwaliteit staat voorop ook bij spoedvertalingen

Kwaliteit staat voorop, ook bij spoedvertalingen

Wat betreft onze kwaliteit, heeft ons vertaalbureau in de loop der jaren een groot professioneel netwerk aan zowel beëdigde als onbeëdigde native speaker vertalers opgebouwd. Onze vertalers beschikken allen over een afgeronde Hbo-opleiding. Omdat grammatica nooit stil blijft staan, volgen onze spoedvertalers elk jaar verschillende cursussen om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in taal.

What our customers say

“The speed with which my case was done was amazing. Everything was sent by email and within a day it was translated back in my mailbox. Grandiose!!! ”

Mahir
Yildiz

“The speed with which my case was done was amazing. Everything was sent by email and within a day it was translated back in my mailbox. Grandiose!!! ”

Mahir
Yildiz

“The speed with which my case was done was amazing. Everything was sent by email and within a day it was translated back in my mailbox. Grandiose!!! ”

Mahir
Yildiz

“The speed with which my case was done was amazing. Everything was sent by email and within a day it was translated back in my mailbox. Grandiose!!! ”

Mahir
Yildiz

info

1927 customers rate us on average with a 9.5/10

More information

Alles wat u moet weten over spoedvertalingen

Voor uw deadline, werken wij door in het weekend

De vertalers van ons vertaalbureau van Den Haag zijn, indien nodig, bereid om ook in het weekend voor u door te werken, om de genoemde deadline voor u te behalen.

Een spoedvertaling verzorgen is ons dagelijks werk

Wij verzorgen dagelijks spoedvertalingen voor diverse opdrachtgevers naar alle tevredenheid. Dit betreffen dan zowel beëdigde als onbeëdigde vertalingen. Het komt vaak voor dat een bedrijf onverwachts toch “groen licht” heeft gekregen om bijvoorbeeld een project in het buitenland per direct te starten. Dit houdt in dat er diverse officiële documenten, zoals statutenKvK uittreksels en fusiedocumenten urgent vertaald dienen te worden. Uiteraard kunt u natuurlijk ook terecht bij ons vertaalbureau voor een onbeëdigde spoedvertaling van bijvoorbeeld uw persbericht, websitepresentatie of folder.

Vertrouwelijke documenten met spoed vertaald

Wij hebben vaak meegemaakt, dat er met spoed een vertaling verzorgd moest worden, voordat een product of dienst überhaupt op de markt zou zijn. Wij begrijpen als geen ander, dat u hierdoor voor een ongemakkelijke beslissing staat. Wij zijn bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen. Ook zonder geheimhoudingsovereenkomst kunt u het volle vertrouwen in het vertaalbureau van Den Haag hebben.

Een beëdigde vertaling met spoed

Indien uw documenten beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw documenten. Aangezien officiële documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk, dat u betaalt voor de grootte van uw eigen document en niet op basis van “een gemiddelde grootte”.

Een spoedvertaling van uw tekst of officieel document zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw tekst of officieel document. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van tekst of officieel document versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit anders. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u met spoed een vertaling nodig van uw tekst of officieel document. Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons later altijd nog vergelijken met andere vertaalbureaus.

Een spoedvertaling is naar alle talen mogelijk

Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt dagelijks spoedvertalingen van en naar verschillende talen. Zo vertalen wij onder andere teksten en officiële documenten vanuit het Nederlands naar het EngelsDuitsFrans of Spaans. Spoedvertalingen verzorgen wij uiteraard ook in talencombinaties buiten Europa, zoals bijvoorbeeld het ChineesArabisch of Japans.

een beedigde vertaling met spoed
vertaalbureau
Het vertaalbureau van Den Haag