• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Spoedvertaling

  Spoedvertaling nodig van bijvoorbeeld een tekst of officiële documenten, dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Vaak al binnen 24 uur vertaald.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
   Jeffrey Posthuma
   Jeffrey Posthuma

  De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

  Een professionele vertaaladviseur voor spoedvertalingen

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een spoedvertaling zonder extra spoedkosten

  Wij garanderen altijd 100% goede kwaliteit op al onze beëdigde en onbeëdigde vertalingen, ook voor een spoedvertaling. Het doel van vertaalbureau Urgent Vertalen is om een vertaling urgent aan u te leveren, zonder verlies van enige kwaliteit en altijd zonder een zogenaamd extra “spoedtarief”.

  Vertaler achter de PC. Vertrouwelijke documenten met spoed vertaald.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Persoon achter laptop. Kwaliteit staat voorop ook bij spoedvertalingen

  Kwaliteit staat voorop, ook bij spoedvertalingen

  Wat betreft onze kwaliteit, heeft ons vertaalbureau in de loop der jaren een groot professioneel netwerk aan zowel beëdigde als onbeëdigde native speaker vertalers opgebouwd. Onze vertalers beschikken allen over een afgeronde Hbo-opleiding. Omdat grammatica nooit stil blijft staan, volgen onze spoedvertalers elk jaar verschillende cursussen om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in taal.

  Wat onze klanten zeggen

  spoedvertaling
  spoedvertaling

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  spoedvertaling
  spoedvertaling

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  spoedvertaling
  spoedvertaling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  spoedvertaling
  spoedvertaling

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over spoedvertalingen

  Voor uw deadline, werken wij door in het weekend

  De vertalers van ons vertaalbureau van Den Haag zijn, indien nodig, bereid om ook in het weekend voor u door te werken, om de genoemde deadline voor u te behalen. In het geval van een spoedvertaling, begrijpen wij dat u uw tekst of officieel document ‘liever gisteren dan vandaag’ vertaald had gezien. Onze naam, vertaalbureau Urgent Vertalen, staat letterlijk voor: belangrijk en spoedeisend. Uiteraard behoort kwaliteit en flexibiliteit ook in dit rijtje thuis.

  Een spoedvertaling verzorgen is ons dagelijks werk

  Wij verzorgen dagelijks spoedvertalingen voor diverse opdrachtgevers naar alle tevredenheid. Dit betreffen dan zowel beëdigde vertalingen als onbeëdigde vertalingen. Het komt vaak voor dat een bedrijf onverwachts toch “groen licht” heeft gekregen om bijvoorbeeld een project in het buitenland per direct te starten. Dit houdt in dat er diverse officiële documenten, zoals statuten, KvK uittreksels en fusiedocumenten urgent vertaald dienen te worden. Uiteraard kunt u natuurlijk ook terecht bij ons vertaalbureau voor een onbeëdigde spoedvertaling van bijvoorbeeld uw persbericht, website, presentatie of folder.

  Vertrouwelijke documenten met spoed vertaald

  Wij hebben vaak meegemaakt, dat er met spoed een vertaling verzorgd moest worden, voordat een product of dienst überhaupt op de markt zou zijn. Wij begrijpen als geen ander, dat u hierdoor voor een ongemakkelijke beslissing staat. Wij zijn bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen. Ook zonder geheimhoudingsovereenkomst kunt u het volle vertrouwen in het vertaalbureau van Den Haag hebben.

  Een beëdigde vertaling met spoed

  Indien uw documenten beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw documenten. Aangezien officiële documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk, dat u betaalt voor de grootte van uw eigen document en niet op basis van “een gemiddelde grootte”.

  Een spoedvertaling van uw tekst of officieel document zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw tekst of officieel document. Vele vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van tekst of officieel document versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit anders. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u met spoed een vertaling nodig van uw tekst of officieel document. Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op. U kunt ons later altijd nog vergelijken met andere vertaalbureaus.

  Een spoedvertaling is naar alle talen mogelijk

  Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt dagelijks spoedvertalingen van en naar verschillende talen. Zo vertalen wij onder andere teksten en officiële documenten vanuit het Nederlands naar het EngelsDuitsFrans of Spaans. Spoedvertalingen verzorgen wij uiteraard ook in talencombinaties buiten Europa, zoals bijvoorbeeld het ChineesArabisch of Japans.

  Persoon die moet wachten. Beëdigde vertaling met spoed