• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Erfenis laten vertalen

  Erfenis laten vertalen door een gespecialiseerd vertaalbureau? Urgent Vertalen is de specialist in het vertalen van een erfenis met de hoogst haalbare kwaliteit.

  Wanneer er een dierbare is overleden met bezittingen in het buitenland, brengt dit extra zorgen en werk met zich mee. Er moeten verschillende notariële documenten worden vertaald en vaak is het ook nodig om de documenten te legaliseren of te voorzien van een apostille. Documenten zoals een testament, een verklaring van erfrecht of een verklaring van executele voor een erfenis vertalen is ons dagelijks werk. Wij zijn op de hoogte van alle procedures, zodat de vertaalde en gelegaliseerde documenten als officiële documenten worden beschouwd en worden geaccepteerd bij de desbetreffende instanties. Laat met een gerust hart de documentatie voor een erfenis vertalen bij Urgent Vertalen. Het vertaalbureau is gevestigd in Den Haag, dichtbij alle consulaten, de Rechtbank en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  home 1

  Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev

  Vertaalbureau met de hoogst haalbare kwaliteitsgarantie voor vertaalwerk in Nederland

  Als een van de weinig vertaalbureaus bezitten we zowel ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd Uniek is dus onze kwaliteitsgarantie.

  kiwa iso 9001 logo nl
  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Testament beëdigd vertalen

  Is er een testament opgesteld door de overledene en was de overledene woonachtig in het buitenland? Dan zal het testament beëdigd vertaald moeten worden. Bent u niet zeker of de overledene een testament heeft opgesteld? Dan kunt u dit nagaan in het Centraal Testamentenregister. U kunt bij het Centraal Testamentenregister controleren of er überhaupt een testament is opgesteld, bij welke notaris dit is gebeurd en op welke datum het testament is opgesteld. Er zal echter nooit inhoudelijke informatie over het testament getoond worden. Om de inhoud op te vragen kunt u terecht bij de notaris of het notariskantoor waar het testament is opgesteld. Wanneer u beschikt over het testament is de volgende stap: het testament vertalen. Een testament zal door een beëdigde vertaler moeten worden vertaald.

  testament vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beëdigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een beedigde vertaler met juridische expertise

  Een verklaring van erfrecht beëdigd vertalen

  Met de verklaring van erfrecht of ook wel akte van erfrecht, kunnen de erfgenamen hun recht op de nalatenschap aantonen aan de instanties die dit eisen. Een verklaring van erfrecht kan men alleen laten opstellen bij een notaris. Een verklaring van erfrecht wordt onder andere opgevraagd wanneer er in het buitenland onroerend goed, een bankrekening of pensioenfonds in het bezit was van de overledene. Een beëdigde vertaler met jarenlange ervaring op het juridisch gebied al zorg dragen voor een vertaling verklaring van erfrecht.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over de vertaling van een erfenis

  Een beëdigde vertaler met juridische expertise

  Ingewikkelde documenten. Er zit altijd een specifieke opbouw in, waardoor het doel en de betekenis van de tekst naar de wens en de eis van de overledene wordt weergegeven. De vertaling van een testament, een verklaring van erfrecht en een verklaring van executele zal verzorgd moeten worden door een beëdigd vertaler met juridische expertise. Het is van groot belang dat de vertaler over zodanige kennis van het juridisch vakjargon beschikt dat hij of zij het brondocument begrijpt en vertaalt in exact dezelfde juridische taal. Daarbij is het van groot belang dat onze juridische beëdigde vertalers op de hoogte zijn van de nieuwste toevoegingen en wijzigingen op het juridische vakgebied. U kunt bij Urgent Vertalen gerust een verklaring van executele, een verklaring van erfrecht en een testament vertalen naar het Nederlands, Engels of Spaans. Ook voor alle andere talen bent u welkom bij ons vertaalbureau.

  Het testament en de verklaring van erfrecht

  Indien er door de overledene geen testament is opgesteld, bepaalt de wet wie de erfgenamen zijn. Bent u benieuwd hoe dit wettelijk is vastgelegd? Dan kunt u voor meer informatie terecht op de website van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/erven/vraag-en-antwoord/wat-is-de-wettelijke-verdeling-bij-erfrecht. Indien er wel een testament is opgesteld, staan in dit testament altijd de wensen van de overledene. Er kan echter niet altijd uit het testament worden gehaald wie de nalatenschap ontvangt, aangezien het bijvoorbeeld mogelijk is dat de persoon die de nalatenschap zou ontvangen, is komen te overlijden. Hierdoor dient de nalatenschap anders verdeeld te worden dan dat de overledene eigenlijk had gewild. De verklaring van erfrecht geeft daarom goed weer wat er uiteindelijk echt van de verdeling van de nalatenschap terecht komt.

  Legalisatieservice van Urgent Vertalen

  Wanneer u een nalatenschap in het buitenland moet afwikkelen zult u in sommige gevallen niet alleen de beëdigde vertaling moeten laten legaliseren, maar ook het brondocument. Het legaliseren van documenten en het verzorgen van beëdigde vertalingen is ons dagelijks werk. Wij werken nauw samen met de rechtbank, ministeries en consulaten, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen rondom het legalisatieproces. Onze projectleiders zijn op de hoogte van de route die bewandeld moet worden, zodat uw documenten altijd zullen worden geaccepteerd. Aangezien wij gevestigd zijn in Den Haag, kunnen wij op de fiets de legalisatie voor u verzorgen. Dit scheelt tijd en draagt bij aan eerlijk tarief. Wij staan u graag te woord om het legalisatie- en vertaalproces met u te doorlopen, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Neem gerust contact met ons op.

  een verklaring van erfrecht beedigd vertalen
  vertaalbureau
  Het vertaalbureau van Den Haag