Beëdigde vertaling Engels

U bent voor een beëdigde vertaling Engels bij Urgent Vertalen aan het juiste adres. Onze gediplomeerde en beëdigde vertalers zorgen voor professionele en erkende vertalingen van uw juridische, financiële of medische documenten. Door de native achtergrond en grondige juridische of financiële kennis van onze vertalers, kunt u met alle vertrouwen uw documenten uitbesteden aan Urgent Vertalen. Wij zorgen ervoor dat uw officiële documenten inclusief juiste terminologie en afkortingen in alle correctheid in het Engels worden vertaald.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wat houdt een beëdigde vertaling Engels in?

Een beëdigde vertaling Engels heeft u nodig voor documenten die door een erkend juridisch domein zijn gemaakt, denk dan bijvoorbeeld aan een akte of testament. Om deze in de Verenigde Staten of in het Verenigd Koninkrijk in gebruik te nemen, zal het document moeten worden vertaald door een beëdigde vertaler. Wanneer een reguliere Nederlands Engelse vertaler dit document vertaalt, zal het niet dezelfde rechtsgeldigheid hebben als wanneer een beëdigde Engels vertaler dit doet. Een officieel beëdigde Engelste vertaler kan het document vertalen en er samen met Urgent Vertalen voor zorgen dat het rechtsgeldig wordt verklaard door de beëdigde vertaling vervolgens te legaliseren.

Officiële documenten in Engels vertalen

Een beëdigde Engels vertaler heeft een speciale eed afgelegd in de rechtbank en is door de rechtbank bevoegd om voor een specifieke talencombinatie Engelse documenten te vertalen. Onze vertalers kunnen een beëdigde vertaling Engels bijvoorbeeld maken van onderstaande documenten:

 • Akten
 • Bankgaranties
 • Bewijsstukken uit rechtszaken
 • Certificaten
 • Contracten
 • Dagvaardingen
 • Diploma’s
 • Getuigschriften
 • Octrooien
 • Overeenkomsten
 • Statuten
 • Testamenten
 • Trouwakten
 • Verklaringen erfrecht
 • Verklaring omtrent goed gedrag (VOG)
 • Vonnissen

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Gediplomeerde vertalers

Spoedvertaling zonder toeslag

Niet goed, Geld terug

Wij vertalen onder andere voor

logo-rvs-crop
1280px-Ikea_logo.svg
BinckBank-RGB-1-e1536225108675
WWF_Logo_Type1_500x500
1280px-Logo_rijksoverheid_met_beeldmerk.svg
schindler-logo-DB47062BF3-seeklogo.com
unnamed
1200px-VPRO.svg
Logo_EUR
Nu-nl-logo
rode-kruis-logo-transparant
800px-TUI_Logo_2016.svg

Legalisatieservice in Den Haag

Wilt u een beëdigde vertaling Engels die officieel gebruikt kan worden in de Verenigde Staten, het Verenigde Koninkrijk of een ander land? Het kantoor van Urgent Vertalen zit in Den Haag in de buurt van de meeste consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC). Daardoor kunnen we uw beëdigde vertaling Engels voor u maken én snel laten legaliseren.

Welke vertalers zetten we in voor een beëdigde vertaling Engels?

Bij Urgent Vertalen werken gediplomeerde, native vertalers die officieel voor de Engelse taal zijn beëdigd door een Nederlandse rechtsinstantie. Uw document wordt met discretie opgepakt door een beëdigde vertaler die een Engelse native speaker is en een specialisme heeft in het type document dat u aan ons toevertrouwt. Bij ons werken enkel native speakers die de Engelse taal machtig zijn en bezitten over diepgaande juridische kennis. Om de inhoud en kwaliteit van de vertalingen te waarborgen, werken we alleen met native speakers die in het bezit zijn van een hbo-diploma of hoger. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in belangrijke onderdelen uit de financiële of juridische sector en zijn ze de juridische documenten en Engelse terminologie die hierbij hoort machtig. Jaarlijks volgen onze vertalers bovendien heel wat cursussen om de veranderingen binnen de Engelse taal en betreffende de sector van de documenten waarin hij gespecialiseerd is. Zo kunnen we de kwaliteit van onze beëdigde vertalingen Engels waarborgen.

Vertalen voor u

Legalisatie met een apostille van een beëdigde vertaling Engels

Wij raden onze klanten altijd aan om goed na te vragen welke eisen de partij die het document nodig heeft precies stelt aan de vertaling. Soms volstaat een beëdigde vertaling Engels van het document, maar voor officiële documenten kan ook een legalisatie met een apostille nodig zijn. Een beëdigde vertaling Engels is voor veel van bovenstaande documenten namelijk nog niet genoeg om het document officieel te erkennen. Daarvoor is een legalisatie met een apostille nodig. Bij het internationale apostilleverdrag zijn naast het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten nog 88 andere landen aangesloten. Dit verdrag zorgt ervoor dat we uw vertaalde Engelse document kunnen legaliseren door middel van een apostille van een Nederlandse rechtbank. Urgent Vertalen kan vanwege de gunstige ligging in Den Haag die gedeelte snel en goedkoop voor u oppakken. Lees op deze pagina meer over het legaliseren van documenten.

De voordelen van Urgent Vertalen

 • Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers.
 • Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten.
 • Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in diverse juridische domeinen.
 • Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper.
 • Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug.
 • 1400 positieve reviews op Kiyoh.
 • Regel via ons spoedvertalingen van financiële documenten zonder toeslag.
 • Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is in het trotse bezit van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

ISO-certificaten

Kwalitatief en betrouwbaar werk afleveren is enorm belangrijk voor Urgent Vertalen.

Urgent Vertalen is een van de eerste vertaalbureaus binnen Nederland die in het bezit is van maar liefst drie ISO-certificaten. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de strenge internationale normen die worden gesteld voor vertaalbureaus en dat we strenge focus houden op de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk.

 

Hoe gaan we ter werk?

Heeft u een beëdigde vertaling Engels nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de opdracht door te spreken. Een van onze projectleiders gaat met u in gesprek over de vertaling en geeft u een indicatie van de prijs en de planning. Heeft u uw akkoord gegeven? Dan wordt de vertaling opgepakt door de vertaler die gespecialiseerd is in het type document. Deze Engelse native speaker heeft diepgaande kennis over de terminologieën en afkortingen van de ene en de Engelse taal. Daardoor kunt u bij Urgent Vertalen vertrouwen op een goede informatieoverdracht. We hebben niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie!

Officiële teksten in 32 talen

Vanuit welke taal wilt u de tekst of document in Engels vertalen? Of heeft u een vertaling nog in een andere taal nodig? Wij kunnen uw documenten naar en vanuit alle talen vertalen. Ons team bestaat uit officiële vertalers die een native achtergrond hebben. Daardoor kunnen we de gewenste documenten snel door een van onze native speakers van de doeltaal naar de hoogste standaard vertalen. U kunt via ons vertaalbureau documenten laten vertalen in deze talen:

Beëdigde vertaling Engels tegen scherp tarief

We rekenen scherpe tarieven voor onze werkzaamheden. Wist u dat we gemiddeld zo’n 36% goedkoper zijn dan andere vertaalbureaus? We berekenen ons tarief op de lengte van het document en de tijd die de vertaler kwijt is om het document nauwkeurig te vertalen. Daardoor betaalt u nooit meer dan nodig is. Wel zo fijn. We zijn transparant over onze prijzen en onze werkwijze. Zo kunt u ook gebruik maken van de diensten van onze onbeëdigde Engels vertalers voor voordeligere tarieven. Wilt u meer informatie over onze prijzen? Neem vrijblijvend contact op of vraag meteen een offerte aan!

 

Spoedvertaling zonder spoedtarief van beëdigde vertaling Engels

Heeft u met spoed een beëdigde Engelse vertaling nodig? Urgent Vertalen kan vaak binnen 24 uur de vertaling al opleveren. Voor een spoedvertaling rekenen we bovendien geen spoedtarief. Hoewel veel van onze concurrenten dit wel doen, kunt u bij ons altijd rekenen op een snelle levering tegen een scherpe prijs. Benieuwd wat de vertaling van uw document gaat kosten? Aarzel geen moment en neem contact met ons op voor een offerte!