Beëdigde vertaling Engels

U bent voor een beëdigde vertaling Engels bij Urgent Vertalen aan het juiste adres. Onze gediplomeerde en beëdigde vertalers zorgen voor professionele en erkende vertalingen van uw juridische, financiële of medische documenten. 

Door de native achtergrond en grondige juridische of financiële kennis van onze vertalers, kunt u met alle vertrouwen uw documenten uitbesteden aan Urgent Vertalen. Wij zorgen ervoor dat uw officiële documenten inclusief juiste terminologie en afkortingen in alle correctheid in het Engels worden vertaald.

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

02/03/2024 Radha, Driebergen

“Snelle service en professioneel.”

01/03/2024 René, Volkel

“Zeer tevreden”

01/03/2024 Susan, The Hague

“Great service - quick to respond by email and phone, gave advice on legalization, provided within the time promised. Recommend to email for a quotati”

01/03/2024 Edwin Lempers, Voorschoten

“Erg goed”

01/03/2024 Gerjo, Molenaar

“Ik werd doorverwezen door een notariskantoor. Het is 'Urgent Vertalen' in een korte tijd gelukt om gelegaliseerde documenten te vertalen. Het contact”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Wat houdt een beëdigde vertaling Engels in?

Een beëdigde vertaling Engels heeft u nodig voor documenten die door een erkend juridisch domein zijn gemaakt, denk dan bijvoorbeeld aan een akte of testament. Om deze in de Verenigde Staten of in het Verenigd Koninkrijk in gebruik te nemen, zal het document moeten worden vertaald door een beëdigde vertaler. Wanneer een reguliere Nederlands Engelse vertaler dit document vertaalt, zal het niet dezelfde rechtsgeldigheid hebben als wanneer een beëdigde Engels vertaler dit doet. Een officieel beëdigde Engelste vertaler kan het document vertalen en er samen met Urgent Vertalen voor zorgen dat het rechtsgeldig wordt verklaard door de beëdigde vertaling vervolgens te legaliseren.

engels beedigd vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

legalisatieservice in den haag voor engelse vertalingen

Legalisatieservice in Den Haag voor Engelse vertalingen

U kunt uw vertaalde documenten officieel laten legaliseren via Urgent Vertalen. Doordat het kantoor van Urgent Vertalen centraal gelegen is in Den Haag kunnen we een snelle legalisatieservice aanbieden. We zitten namelijk in de buurt van de meeste consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC), waardoor we snel kunnen schakelen wanneer u een gelegaliseerde en beëdigde vertaling in het Spaans nodig heeft.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over Engelse vertalingen

Officiële documenten in Engels vertalen

Een beëdigde Engels vertaler heeft een speciale eed afgelegd in de rechtbank en is door de rechtbank bevoegd om voor een specifieke talencombinatie Engelse documenten te vertalen. Onze vertalers kunnen een beëdigde vertaling Engels bijvoorbeeld maken van onderstaande documenten: Akten, Bankgaranties, Bewijsstukken uit rechtszaken, Certificaten, Contracten, Dagvaardingen, Diploma’s, Getuigschriften, Octrooien, Overeenkomsten, Statuten, Testamenten, Trouwakten, Verklaringen erfrecht, Verklaring omtrent goed gedrag (VOG), Vonnissen

Welke vertalers zetten we in voor een beëdigde vertaling Engels?

Bij Urgent Vertalen werken gediplomeerde, native vertalers die officieel voor de Engelse taal zijn beëdigd door een Nederlandse rechtsinstantie. Uw document wordt met discretie opgepakt door een beëdigde vertaler die een Engelse native speaker is en een specialisme heeft in het type document dat u aan ons toevertrouwt. Bij ons werken enkel native speakers die de Engelse taal machtig zijn en bezitten over diepgaande juridische kennis. Om de inhoud en kwaliteit van de vertalingen te waarborgen, werken we alleen met native speakers die in het bezit zijn van een hbo-diploma of hoger. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in belangrijke onderdelen uit de financiële of juridische sector en zijn ze de juridische documenten en Engelse terminologie die hierbij hoort machtig. Jaarlijks volgen onze vertalers bovendien heel wat cursussen om de veranderingen binnen de Engelse taal en betreffende de sector van de documenten waarin hij gespecialiseerd is. Zo kunnen we de kwaliteit van onze beëdigde vertalingen Engels waarborgen.

Legalisatie met een apostille van een beëdigde vertaling Engels

Wij raden onze klanten altijd aan om goed na te vragen welke eisen de partij die het document nodig heeft precies stelt aan de vertaling. Soms volstaat een beëdigde vertaling Engels van het document, maar voor officiële documenten kan ook een legalisatie met een apostille nodig zijn. Een beëdigde vertaling Engels is voor veel van bovenstaande documenten namelijk nog niet genoeg om het document officieel te erkennen. Daarvoor is een legalisatie met een apostille nodig. Bij het internationale apostilleverdrag zijn naast het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten nog 88 andere landen aangesloten. Dit verdrag zorgt ervoor dat we uw vertaalde Engelse document kunnen legaliseren door middel van een apostille van een Nederlandse rechtbank. Urgent Vertalen kan vanwege de gunstige ligging in Den Haag die gedeelte snel en goedkoop voor u oppakken. Lees op deze pagina meer over het legaliseren van documenten.

De voordelen van Urgent Vertalen

Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers. Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten. Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in diverse juridische domeinen. Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper. Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 1400 positieve reviews op Kiyoh. Regel via ons spoedvertalingen van financiële documenten zonder toeslag. Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is in het trotse bezit van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

ISO-certificaten

Kwalitatief en betrouwbaar werk afleveren is enorm belangrijk voor Urgent Vertalen. Urgent Vertalen is een van de eerste vertaalbureaus binnen Nederland die in het bezit is van maar liefst drie ISO-certificaten. Hiermee tonen we aan dat we voldoen aan de strenge internationale normen die worden gesteld voor vertaalbureaus en dat we strenge focus houden op de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk.

Hoe gaan we ter werk?

Heeft u een beëdigde vertaling Engels nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de opdracht door te spreken. Een van onze projectleiders gaat met u in gesprek over de vertaling en geeft u een indicatie van de prijs en de planning. Heeft u uw akkoord gegeven? Dan wordt de vertaling opgepakt door de vertaler die gespecialiseerd is in het type document. Deze Engelse native speaker heeft diepgaande kennis over de terminologieën en afkortingen van de ene en de Engelse taal. Daardoor kunt u bij Urgent Vertalen vertrouwen op een goede informatieoverdracht. We hebben niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie!

Officiële teksten in 32 talen

Vanuit welke taal wilt u de tekst of document in Engels vertalen? Of heeft u een vertaling nog in een andere taal nodig? Wij kunnen uw documenten naar en vanuit alle talen vertalen. Ons team bestaat uit officiële vertalers die een native achtergrond hebben. Daardoor kunnen we de gewenste documenten snel door een van onze native speakers van de doeltaal naar de hoogste standaard vertalen. U kunt via ons vertaalbureau documenten laten vertalen in de meeste talen.

Beëdigde vertaling Engels tegen scherp tarief

We rekenen scherpe tarieven voor onze werkzaamheden. Wist u dat we gemiddeld zo’n 36% goedkoper zijn dan andere vertaalbureaus? We berekenen ons tarief op de lengte van het document en de tijd die de vertaler kwijt is om het document nauwkeurig te vertalen. Daardoor betaalt u nooit meer dan nodig is. Wel zo fijn. We zijn transparant over onze prijzen en onze werkwijze. Zo kunt u ook gebruik maken van de diensten van onze onbeëdigde Engels vertalers voor voordeligere tarieven. Wilt u meer informatie over onze prijzen? Neem vrijblijvend contact op of vraag meteen een offerte aan!

Spoedvertaling zonder spoedtarief van beëdigde vertaling Engels

Heeft u met spoed een beëdigde Engelse vertaling nodig? Urgent Vertalen kan vaak binnen 24 uur de vertaling al opleveren. Voor een spoedvertaling rekenen we bovendien geen spoedtarief. Hoewel veel van onze concurrenten dit wel doen, kunt u bij ons altijd rekenen op een snelle levering tegen een scherpe prijs. Benieuwd wat de vertaling van uw document gaat kosten? Aarzel geen moment en neem contact met ons op voor een offerte!

engelse beedigde vertalingen en legalisaties
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2