• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigde vertaling Engels

  U bent voor een beëdigde vertaling Engels bij Urgent Vertalen aan het juiste adres. Onze gediplomeerde en beëdigde vertalers zorgen voor professionele en erkende vertalingen van uw juridische, financiële of medische documenten. 

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev

  Wat houdt een beëdigde vertaling Engels in?

  Een beëdigde vertaling Engels heeft u nodig voor documenten die door een erkend juridisch domein zijn gemaakt, denk dan bijvoorbeeld aan een akte of testament. Om deze in de Verenigde Staten of in het Verenigd Koninkrijk in gebruik te nemen, zal het document moeten worden vertaald door een beëdigde vertaler. Wanneer een reguliere Nederlands Engelse vertaler dit document vertaalt, zal het niet dezelfde rechtsgeldigheid hebben als wanneer een beëdigde Engels vertaler dit doet. Een officieel beëdigde Engelste vertaler kan het document vertalen en er samen met Urgent Vertalen voor zorgen dat het rechtsgeldig wordt verklaard door de beëdigde vertaling vervolgens te legaliseren.

  Door de native achtergrond en grondige juridische of financiële kennis van onze vertalers, kunt u met alle vertrouwen uw documenten uitbesteden aan Urgent Vertalen. Wij zorgen ervoor dat uw officiële documenten inclusief juiste terminologie en afkortingen in alle correctheid in het Engels worden vertaald.

  Vlag Engeland. Beëdigd vertaler Engels
  Vlag Engeland. Beëdigd vertaler Engels

  Officiële documenten in Engels vertalen

  Een beëdigde Engels vertaler heeft een speciale eed afgelegd in de rechtbank en is door de rechtbank bevoegd om voor een specifieke talencombinatie Engelse documenten te vertalen. Onze vertalers kunnen een beëdigde vertaling Engels bijvoorbeeld maken van onderstaande documenten: Akten, Bankgaranties, Bewijsstukken uit rechtszaken, Certificaten, Contracten, Dagvaardingen, Diploma’s, Getuigschriften, Octrooien, Overeenkomsten, Statuten, Testamenten, Trouwakten, Verklaringen erfrecht, Verklaring omtrent goed gedrag (VOG), Vonnissen

  Welke vertalers zetten we in voor een beëdigde vertaling Engels?

  Bij vertaalbureau Urgent Vertalen werken gediplomeerde, native vertalers die officieel voor de Engelse taal zijn beëdigd door een Nederlandse rechtsinstantie. Uw document wordt met discretie opgepakt door een beëdigde vertaler die een Engelse native speaker is en een specialisme heeft in het type document dat u aan ons toevertrouwt. Bij ons werken enkel native speakers die de Engelse taal machtig zijn en bezitten over diepgaande juridische kennis.

  Om de inhoud en kwaliteit van de vertalingen te waarborgen, werken we alleen met native speakers die in het bezit zijn van een hbo-diploma of hoger. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in belangrijke onderdelen uit de financiële of juridische sector en zijn ze de juridische documenten en Engelse terminologie die hierbij hoort machtig. Jaarlijks volgen onze vertalers bovendien heel wat cursussen om de veranderingen binnen de Engelse taal en betreffende de sector van de documenten waarin hij gespecialiseerd is. Zo kunnen we de kwaliteit van onze beëdigde vertalingen Engels waarborgen.

  Legalisatieservice in Den Haag voor Engelse vertalingen

  U kunt uw vertaalde documenten officieel laten legaliseren via Urgent Vertalen. Doordat het kantoor van Urgent Vertalen centraal gelegen is in Den Haag kunnen we een snelle legalisatieservice aanbieden. We zitten namelijk in de buurt van de meeste consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC), waardoor we snel kunnen schakelen wanneer u een gelegaliseerde en beëdigde vertaling in het Engels nodig heeft.

  Wij raden onze klanten altijd aan om goed na te vragen welke eisen de partij die het document nodig heeft precies stelt aan de vertaling. Soms volstaat een beëdigde vertaling Engels van het document, maar voor officiële documenten kan ook een legalisatie met een apostille nodig zijn. Een beëdigde vertaling Engels is voor veel van bovenstaande documenten namelijk nog niet genoeg om het document officieel te erkennen. Daarvoor is een legalisatie met een apostille nodig. Bij het internationale apostilleverdrag zijn naast het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten nog 88 andere landen aangesloten. Dit verdrag zorgt ervoor dat we uw vertaalde Engelse document kunnen legaliseren door middel van een apostille van een Nederlandse rechtbank. Urgent Vertalen kan vanwege de gunstige ligging in Den Haag die gedeelte snel en goedkoop voor u oppakken. Lees op deze pagina meer over het legaliseren van documenten.

  Hoe gaan we ter werk?

  Heeft u een beëdigde vertaling Engels nodig? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op om de opdracht door te spreken. Een van onze projectleiders gaat met u in gesprek over de vertaling en geeft u een indicatie van de prijs en de planning. Heeft u uw akkoord gegeven? Dan wordt de vertaling opgepakt door de vertaler die gespecialiseerd is in het type document. Deze Engelse native speaker heeft diepgaande kennis over de terminologieën en afkortingen van de ene en de Engelse taal. Daardoor kunt u bij Urgent Vertalen vertrouwen op een goede informatieoverdracht. We hebben niet voor niets een 100% tevredenheidsgarantie!

  Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers. Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten. Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in diverse juridische domeinen. Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper. Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 1400 positieve reviews op Kiyoh. Regel via ons spoedvertalingen van financiële documenten zonder toeslag. Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is in het trotse bezit van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw document vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Een beëdigde vertaling naar het Engels is een vertaling die door een beëdigd vertaler is gemaakt en officieel is bekrachtigd voor gebruik in Engelstalige landen. Deze vertalingen worden vaak vereist voor juridische en officiële documenten, zoals geboorteakten, diploma’s en contracten, wanneer deze in het Engels moeten worden voorgelegd.

  Beëdigde vertalingen naar het Engels zijn noodzakelijk wanneer je documenten moet indienen bij Engelstalige officiële instanties, zoals overheidsorganisaties, rechtbanken of onderwijsinstellingen. Deze instanties vereisen vaak een beëdigde vertaling om de juistheid en authenticiteit van het document te waarborgen.

  De kosten van een beëdigde vertaling naar het Engels variëren afhankelijk van de lengte en complexiteit van het document. Voor een nauwkeurige prijsopgave kun je het beste contact met ons opnemen en een kopie van het document sturen.

  De levertijd van een beëdigde vertaling naar het Engels hangt af van de omvang en de complexiteit van het document. Over het algemeen kunnen wij kleine documenten binnen enkele dagen leveren. Voor een specifiek tijdsbestek kun je contact met ons opnemen.

  Ja, al onze vertalers die beëdigde vertalingen naar het Engels verzorgen, zijn beëdigd en hebben de nodige kwalificaties en ervaring. Ze zijn erkend door de bevoegde autoriteiten en voldoen aan alle wettelijke eisen voor beëdigde vertalingen naar het Engels.

  Wij kunnen een breed scala aan documenten beëdigd naar het Engels vertalen, waaronder maar niet beperkt tot: geboorteakten, huwelijksakten, diploma’s, juridische contracten, medische rapporten en notariële akten.

  Ja, onze beëdigde vertalingen naar het Engels worden geaccepteerd door internationale instellingen. Wij zorgen ervoor dat al onze vertalingen voldoen aan de internationale standaarden en vereisten.

  Prijzen beëdigde vertaling Engels

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een beëdigde vertaling Engels, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor een vertaling, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd