Deens vertaalbureau

Deens vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt goede, foutloze Deense vertalingen van uw documenten. Als vertaalbureau vertalen wij jaarlijks talloze documenten naar en vanuit het Deens voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Jeffrey Posthuma
 Jeffrey Posthuma

De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

Een professionele vertaaladviseur voor Deense vertalingen

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling van uw officiële documenten door een Deens vertaalbureau

Heeft u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Deens vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend vertaalbureau Deens. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Deens. Wij kunnen u zowel een Deens beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Deens.

Vlag van Denemarken. Deens vertaalbureau

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

legalisatie van uw deense vertaling

Legalisatieservice voor uw Deense vertaling

Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Waarom kiezen voor Deens vertaalbureau Urgent Vertalen?

Uw document laten vertalen van of naar het Deens

Het vertalen van of naar het Deens hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd te gebeuren, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Deens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Deense vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Deens

De naam zegt het al: Deens vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Deense vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Deense vertalers dat voor u klaarstaat. Doordat ons team van beëdigde vertalers Deens zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Deense vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Voor elk vakjargon, een Deense vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar het type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er altijd een native speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Deens, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Deens naar Nederlands.

Gespecialiseerde Deense vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Deens onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Deense native speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Deens. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Deens en Engels naar het Deens, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Deens.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een juridische vertaling of financiële vertaling vanuit of naar het Deens. Wij, als vertaalbureau Deens, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamde ‘spoedtoeslag’ bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Sfeerbeeld van Kopenhagen in Denemarken. Deens vertaalbureau