Uw document vaak al binnen 24 uur vertaald
Met tarieven die gemiddeld 36% goedkoper zijn

Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert een zeer scherpe tariefstelling. Wij beschikken over een groot netwerk van (beëdigde) vertalers en hebben als gevolg daarvan een sterke concurrentiepositie in de vertaalwereld. De prijzen zijn zeer concurrerend. Uit recent onderzoek blijkt, dat de tarieven van vertaalbureau Urgent Vertalen gemiddeld 35% goedkoper zijn, in vergelijking met het leeuwendeel van onze collega’s.

Normaliter worden onze kosten berekend op basis van de hoeveelheid woorden die uw documenten tellen. Helder en eerlijk. Onze woordtarieven zijn afhankelijk van de gewenste talencombinatie, hoeveelheid woorden en de aard van de tekst.

Start vandaag nog met het maken van uw vertaalslag via het vertaalbureau van Den Haag. Vraag direct een prijsopgave aan of lees verder.

Woordtarieven voor een reguliere/onbeëdigde vertaling

Taal

Woordprijs

Albanees  € 0,18
Arabisch  € 0,14
Bosnisch  € 0,18
Bulgaars  € 0,18
Chinees  € 0,18
Deens  € 0,18
Duits  € 0,12
Engels  € 0,10
Farsi  € 0,18
Fins  € 0,18
Frans  € 0,12

Taal

Woordprijs

Grieks  € 0,18
Hongaars  € 0,18
Indonesisch  € 0,18
Italiaans  € 0,13
Japans  € 0,18
Koreaans  € 0,18
Kroatisch  € 0,18
Noors  € 0,18
Oekraïens  € 0,18
Pools  € 0,14
Portugees  € 0,13

Taal

Woordprijs

Roemeens  € 0,18
Russisch  € 0,14
Servisch  € 0,18
Sloveens  € 0,18
Slowaaks  € 0,18
Spaans  € 0,12
Thai  € 0,18
Tsjechisch  € 0,18
Turks  € 0,14
Vietnamees  € 0,18
Zweeds  € 0,18

Wij zijn genoodzaakt minimaal 150 woorden per talencombinatie, per opdracht, in rekening te brengen.

Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% btw (indien van toepassing). Vanzelfsprekend kan Vertaalbureau Urgent Vertalen u ook van dienst zijn met beëdigde vertalingen en de legalisatie van uw documenten.

Voor een vertaling van een document, waarbij het Nederlands en het Engels niet de bron- of doeltaal betreft (bijvoorbeeld vanuit het Duits naar het Frans), verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen voor het vrijblijvend aanvragen van de vertaaltarieven per woord.

Waarom uw teksten laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Hoe wij, als vertaalbureau, met talen omgaan

Er bestaan ongeveer 6.800 talen over de hele wereld, waaronder 2.261 erkende talen. Het vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag verzorgt dagelijks beëdigde en reguliere vertalingen, digitaal en op papier, naar alle tevredenheid in verschillende talencombinaties.

Voor ons is elk woord bijzonder

Er is geen enkele taal waar de grammatica identiek blijft. Daarom is het van groot belang dat elke vertaler zich blijft bijscholen en zich eveneens dagelijks verdiept in de desbetreffende talen, waar zij voor hebben gestudeerd. Daarnaast is elke vertaler gespecialiseerd in bijvoorbeeld zijn of haar eigen medische, juridische, technische, financiële of agrarische vakgebied.

Wij werken met native speaker vertalers

In de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele native speaker vertalers. Het is voor vertaalbureau Urgent Vertalen van groot belang dat elke vertaler beschikt over een afgeronde vertalersopleiding op HBO-niveau of hoger. Hierdoor kunnen wij u 100% tevredenheid van onze diensten garanderen. Daarnaast vinden wij het van groot belang dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan.

Voor elke taal een eerlijke prijs

Alle talen zijn welkom bij het vertaalbureau van Den Haag. Zo verzorgen wij onder andere vertalingen van en naar het Nederlands, Arabisch, Grieks en Japans. Het vertaalbureau van Den Haag staat niet alleen bekend om urgent en kwalitatief een perfecte vertaling te leveren; bij vertaalbureau Urgent Vertalen profiteert u tevens van eerlijke tarieven en een uitstekende service.

Top 5 meest vertaalde talen

Wij verzorgen uw (beëdigde) vertaling zonder extra kosten

Om uw documenten te vertalen, heeft het vertaalbureau van Den Haag voldoende aan een goed leesbare, onbewerkte scan of foto van het originele document. Het document zal door een van onze native speaker van de doeltaal (beëdigd) worden vertaald. Uiteraard zal de projectleider onderzoeken welke vertaler het beste past bij het vakjargon van uw document.

Een kopie van het origineel zal vervolgens worden uitgeprint en worden aangehecht aan het vertaalde document. De vertaler voorziet het document van handtekening en stempels en zijn/haar verklaring. Een beëdigde vertaling is vervolgens een officieel document binnen Nederland.

Heeft u meer vragen, neem gerust contact op met een van onze ervaren projectleiders van het vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag. Wij staan graag voor u klaar.