Uw document vaak al binnen 24 uur vertaald en gemiddeld 36,8% goedkoper.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert een zeer scherpe tariefstelling. Wij beschikken over een groot netwerk van (beëdigde) vertalers en hebben als gevolg daarvan een sterke concurrentiepositie in de vertaalwereld. De prijzen zijn zeer concurrerend. Uit recent onderzoek blijkt, dat de tarieven van vertaalbureau Urgent Vertalen gemiddeld 36,8% goedkoper zijn, in vergelijking met het leeuwendeel van onze collega’s.

Normaliter worden onze kosten berekend op basis van de hoeveelheid woorden die uw documenten tellen. Helder en eerlijk. Onze woordtarieven zijn afhankelijk van de gewenste talencombinatie, hoeveelheid woorden en de aard van de tekst.

Start vandaag nog met het maken van uw vertaalslag via hèt vertaalbureau van Den Haag. Vraag direct een prijsopgave aan of lees verder.

Inzichtelijke vertaaltarieven

Meest gekozen

Vertaling Gediplomeerd

✓ Vertaling door gediplomeerd vertaler

✓ Native speaker van de doeltaal

✓ Hoge kwaliteit voor een vaste lage prijs

✓ Snel en voordelig

✓ Kwaliteitsgarantie

✓ Conform ISO-9001 en ISO-27001 uitgevoerd

! Geen controle door een tweede vertaler conform ISO-17100

Vanaf €0,09 per woord exclusief btw

Vertaling Extra Zekerheid

✓ Vertaling door gediplomeerd vertaler

✓ Vertaling geredigeerd door een tweede vertaler

✓ Native speaker van de doeltaal

✓ Hoge kwaliteit voor een vaste lage prijs

✓ Snel en voordelig

✓ Kwaliteitsgarantie

✓ Conform ISO-9001, ISO-27001 en ISO-17100 uitgevoerd

✓ Optimale kwaliteit door extra controle

! Langere levertijd

Vanaf €0,13 per woord exclusief btw

Beëdigde Vertaling

✓ Vertaling door beëdigd vertaler

✓ Actieve inschrijving als beëdigd vertaler in Nederland

✓ Native speaker van de doeltaal

✓ Hoge kwaliteit voor een vaste lage prijs

✓ Snel en voordelig

✓ Kwaliteitsgarantie

✓ Conform ISO-9001, ISO-27001 en ISO-17100 uitgevoerd

✓ Officieel erkende vertaling binnen Nederland

✓ Gegarandeerde acceptatie van vertaling door alle Nederlandse instanties (zoals: gemeente, Rechtbank, IND en opleidingsinstituten)

Vanaf €0,15 per woord exclusief btw

Legalisatieservice

✓ Wereldwijde acceptatiegarantie van de gelegaliseerde documenten

✓ Snel en voordelig

✓ Besparing van uw tijd; u krijgt de documenten klaar voor gebruik retour

✓ Besparing van uw geld; onze servicekosten zijn vaak goedkoper dan uw eigen reiskosten

✓ Conform ISO-9001 en ISO-27001 uitgevoerd

Vanaf €37,- exclusief btw

Wij zijn genoodzaakt minimaal 150 woorden per talencombinatie, per opdracht, in rekening te brengen.

Alle bovenstaande tarieven zijn exclusief 21% btw (indien van toepassing). Vanzelfsprekend kan Vertaalbureau Urgent Vertalen u ook van dienst zijn met beëdigde vertalingen en de legalisatie van uw documenten.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Gediplomeerde vertalers

Spoedvertaling zonder toeslag

Niet goed, Geld terug

Wij vertalen onder andere voor

logo-rvs-crop
1280px-Ikea_logo.svg
BinckBank-RGB-1-e1536225108675
WWF_Logo_Type1_500x500
1280px-Logo_rijksoverheid_met_beeldmerk.svg
schindler-logo-DB47062BF3-seeklogo.com
unnamed
1200px-VPRO.svg
Logo_EUR
Nu-nl-logo
rode-kruis-logo-transparant
800px-TUI_Logo_2016.svg

Hoe wij, als vertaalbureau, met talen omgaan

Er bestaan ongeveer 6.800 talen over de hele wereld, waaronder 2.261 erkende talen. Het vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag verzorgt dagelijks beëdigde en reguliere vertalingen, digitaal en op papier, naar alle tevredenheid in verschillende talencombinaties.

Voor ons is elk woord bijzonder

Er is geen enkele taal waar de grammatica identiek blijft. Daarom is het van groot belang dat elke vertaler zich blijft bijscholen en zich eveneens dagelijks verdiept in de desbetreffende talen, waar zij voor hebben gestudeerd. Daarnaast is elke vertaler gespecialiseerd in bijvoorbeeld zijn of haar eigen medische, juridische, technische, financiële of agrarische vakgebied.

Vertalen voor u

Geheimhouding en onze professionele (beëdigde) vertalers

In de loop der jaren hebben wij een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd van professionele native speaker vertalers. Het is voor vertaalbureau Urgent Vertalen van groot belang dat elke vertaler beschikt over een afgeronde vertalersopleiding op HBO-niveau of hoger. Mede hierdoor kunnen wij u 100% tevredenheid van onze diensten garanderen. Privacy en beveiliging nemen wij erg serieus, wij vinden het van groot belang dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan. Urgent Vertalen staat voor vertrouwen, integriteit en het voldoen aan wet- en regelgeving. Daarom zijn onze processen niet alleen ingericht volgens de ISO 9001 Waarborging Kwaliteit en de ISO 17100 Vertaalnorm maar ook volgens de ISO 27001 informatie beveiliging. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze zorgvuldigheid en geheimhouding.

Voor elke taal een eerlijke prijs en geen spoedtoeslag voor een spoedvertaling

Alle talen zijn welkom bij hèt vertaalbureau van Den Haag. Zo verzorgen wij onder andere vertalingen van en naar het Nederlands, Arabisch, Grieks en Japans. Het vertaalbureau van Den Haag staat niet alleen bekend om urgent en kwalitatief een perfecte vertaling te leveren; bij vertaalbureau Urgent Vertalen profiteert u tevens van eerlijke tarieven en een uitstekende service. Daarbij rekenen wij geen extra toeslag voor een spoedvertaling!

Een vertaling bij hèt vertaalbureau van Den Haag is snel geregeld

Om uw documenten te vertalen, heeft het vertaalbureau van Den Haag voldoende aan een goed leesbare, onbewerkte scan of foto van het originele document. Het document zal door een van onze native speaker van de doeltaal (beëdigd) worden vertaald. Uiteraard zal de projectleider onderzoeken welke vertaler het beste past bij het vakjargon van uw document.

Een kopie van het origineel zal vervolgens worden uitgeprint en worden aangehecht aan het vertaalde document. De vertaler voorziet het document van handtekening en stempels en zijn/haar verklaring. Een beëdigde vertaling is vervolgens een officieel document binnen Nederland.

Heeft u vragen? Neem gerust contact op met een van onze ervaren projectleiders van vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag. Wij staan graag voor u klaar.

Top 5 meest vertaalde talen