• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Bosnisch

  Bosnisch vertaalbureau met de hoogste kwaliteit vertalingen. Bosnisch vertaalbureau Urgent Vertalen vertaalt dagelijks documenten in het Bosnisch. Vertaaldiensten die u kunt vertrouwen.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev

  Het Bosnisch vertaalbureau met uitsluitend Bosnische native speaker-vertalers

  Bij de selectie van een Bosnisch vertaalbureau is het van cruciaal belang dat u een bureau kiest dat werkt met native speaker-vertalers. Doordat het vertalersteam van het Bosnisch vertaalbureau van Urgent Vertalen uitsluitend uit Bosnische native speaker-vertalers bestaat, beschikken wij over diepgaande kennis van de Bosnische taal. Daar komt bij dat we ook begrip hebben van de culturele nuances en lokale uitdrukkingen, wat nodig is om correcte, goed leesbare en cultureel passende vertalingen te kunnen leveren. Ons Bosnisch vertaalbureau werkt daarom met zeer ervaren vertalers die Bosnisch als moedertaal hebben, die ervoor zorgen dat uw vertalingen aan alle kwaliteitseisen voldoen en resoneren met uw beoogde doelgroep.

  bosnisch laten vertalen met zekerheid
  Bosnisch laten vertalen

  Professioneel en gecertificeerd Bosnisch vertaalbureau

  Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn van het grootste belang in de vertaalindustrie. Als gecertificeerd Bosnisch vertaalbureau voldoet het Bosnisch vertaalbureau van Urgent Vertalen aan strikte, internationaal geldende industrienormen. Onze certificeringen zijn een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit en nauwkeurigheid. Wij hanteren rigoureuze controleprocessen en garanderen op die manier dat elke vertaling aan de hoogste standaarden voldoet, of het nu gaat om juridische documentenmedische rapporten of zakelijke communicatie.

  De historie van de Bosnische taal

  De Bosnische taal heeft een rijke en complexe geschiedenis die diep geworteld is in de Balkanregio. Kennis van deze geschiedenis is essentieel om de nuances van de Bosnische taal te kunnen begrijpen. Zo is het Bosnisch nauw verbonden met het Servisch en Kroatisch, maar heeft het zijn eigen unieke kenmerken en leenwoorden, voornamelijk overgehouden uit het Ottomaanse tijdperk. Deze historische gelaagdheid draagt bij aan de complexiteit van vertalingen van en naar het Bosnisch, een aspect dat onze deskundige vertalers met groot respect in acht nemen.

  Aan het Bosnisch verwante talen

  Het Bosnisch behoort tot de Zuid-Slavische taalfamilie en is nauw verwant aan talen als het Servisch, Kroatisch en Montenegrijns. Deze talen delen veel grammaticale en lexicale kenmerken, maar hebben ook hun unieke eigenaardigheden. Het Bosnisch vertaalbureau van Urgent Vertalen specialiseert zich niet alleen in vertalingen van en naar het Bosnisch, maar ook in vertalingen van en naar verwante talen van het Bosnisch. Dit stelt ons in de gelegenheid om een breed scala aan vertaaldiensten aan te bieden voor de gehele voormalig Joegoslavische regio.

  Beëdigde vertalingen van en naar het Bosnisch

  Voor officiële documenten zoals juridische akten, overheidsdocumenten en academische certificaten zijn beëdigde vertalingen vaak van doorslaggevend belang. De beëdigde Bosnische vertalers van Urgent Vertalen zijn officieel gerechtigd en bevoegd om documenten te vertalen die juridisch bindend zijn. Deze vertaalservice is van onschatbare waarde voor cliënten die nauwkeurige en (internationaal) wettelijk erkende vertalingen nodig hebben.

  Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het gebruik in Bosnië. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs. Wij staan dagelijks klaar vanuit Den Haag voor uw Bosnië vertalingen.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Bosnisch vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Bosnische vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Een Bosnische native speaker-vertaler is iemand van wie de moedertaal Bosnisch is. Dit houdt in dat deze vertalers van jongs af aan ondergedompeld zijn in de Bosnische taal en cultuur, waardoor ze een diepgaand begrip hebben van zowel de taal als de culturele context.

  Als gecertificeerd Bosnisch vertaalbureau kunt u er zeker van zijn dat onze vertaaldiensten voldoen aan strikte professionele normen en gestandaardiseerde (internationale) kwaliteitscontroles. Onze certificeringen garanderen de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid van al onze vertalingen en de vertrouwelijke behandeling van uw gegevens.

  Hoewel het Bosnisch nauw verbonden is met andere Zuid-Slavische talen zoals het Kroatisch en het Servisch, kent het Bosnisch unieke eigenschappen zoals specifieke leenwoorden en dialectisch onderscheidende variaties.

  Ja, de beëdigde vertalingen van het Bosnisch vertaalbureau van Urgent Vertalen zijn ook juridisch geldig in andere landen. Wij zorgen ervoor dat onze vertalingen voldoen aan de internationale normen, waardoor ze worden erkend in verschillende jurisdicties en over landsgrenzen heen.

  Absoluut. Het team van Bosnische vertalers van Urgent Vertalen biedt jarenlange ervaring in het vertalen van verschillende soorten technische en specialistische documenten, inclusief juridische, medische en zakelijke documentatie.

  De tijdsduur die staat voor het leveren van een kwalitatief hoogwaardige vertaling hangt af van de lengte en complexiteit van uw brondocument. Wij streven er echter altijd naar om uw vertaling zo snel mogelijk op te leveren zonder daarbij in te boeten aan kwaliteit. Indien nodig bieden wij ook spoedvertalingen aan. Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

  Wij nemen de privacy en vertrouwelijkheid van u als klant heel serieus. Alle documenten worden door ons vertrouwelijk behandeld, waarvoor wij strikte protocollen hanteren om zo de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

  Prijzen Bosnische vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Bosnische vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Bosnische vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd