• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Doktersverklaring vertalen

  Doktersverklaring vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen. 100% Tevredenheidsgarantie.

  Uw doktersverklaring vertalen, omdat u van plan bent om te gaan reizen of in het buitenland te gaan wonen, voor lange of korte duur? Het is belangrijk om met een goed gevoel te vertrekken. Als het gaat om de gezondheid van u of uw gezinslid, is een doktersverklaring vertalen zeer verstandig. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen bent u hiervoor aan het juiste adres. Een doktersverklaring dient vrijwel altijd beëdigd vertaald te worden. Het document bestaat veelal uit medische terminologie. Fouten worden daarom niet geoorloofd, aangezien dit kan lijden tot ernstige gevolgen. Onze beëdigde native-speaker vertalers hebben de ervaring, dat een doktersverklaring vertalen ernstige precisie vergt.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een doktersverklaring laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Een doktersverklaring vertalen wij dagelijks, beëdigd naar alle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Het vertaalbureau van Den Haag beschikt over een groot netwerk aan beëdigde native-speaker vertalers, met een afgerond, erkend HBO-diploma en hoger. Onze native-speaker vertalers zijn allen uitermate gespecialiseerd en bevoegd tot het beëdigd vertalen van uw doktersverklaring. Uw doktersverklaring vertalen kunt u in volle vertrouwen bij het vertaalbureau van Den Haag. Vertaalbureau Urgent Vertalen respecteert zijn klanten en gaat te allen tijde betrouwbaar om met gevoelige informatie. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden.

  een doktersverklaring laten vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beëdigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  doktersverklaring vertalen 1

  Een spoedvertaling van uw doktersverklaring zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw doktersverklaring. Velen vertaalbureaus vragen een “spoedtarief” om de vertaling van uw doktersverklaring versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw doktersverklaring? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over het vertalen van een doktersverklaring

  Uw document vertalen tegen een scherp tarief

  Bij het vertaalbureau van Den Haag kunt u uw doktersverklaring vertalen tegen een aantrekkelijk laag tarief. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies van kwaliteit aangaande uw vertaling. Wij hanteren voor al onze nieuwe en bestaande klanten altijd een 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Omdat uw doktersverklaring beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw doktersverklaring. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen doktersverklaring en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is?

  Uw doktersverklaring vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Een doktersverklaring vertalen onze beëdigde native-speaker vertalers veelal van of naar het NederlandsPortugeesSpaansEngelsDuits of Italiaans. Naast alle Europese talen verzorgen wij uiteraard ook vertalingen van doktersverklaringen naar het TurksArabisch of Chinees. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt beëdigde vertalingen voor u in alle talencombinaties. Laat vandaag nog uw doktersverklaring vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.


  Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

  Naast het vertalen van uw doktersverklaring, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld, een presentatie vertalen, een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  alles wat u moet weten over het vertalen van een doktersverklaring 1
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2