• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vietnamees vertaalbureau

  Vietnamees vertaalbureau Urgent Vertalen levert hoogwaardige en foutloze vertalingen van uw documenten van en naar het Vietnamees. Jaarlijks verzorgen we de vertaling van vele documenten voor een breed scala aan bedrijven, organisaties en particulieren.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev

  Uw document laten vertalen van of naar het Vietnamees

  Het vertalen van of naar het Vietnamees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Vietnamees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Vietnamese vertalers die u graag van dienst zijn. De naam zegt het al Vietnamees vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Vietnamese vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Vietnamese vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Vietnamees zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Vietnamese vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  Doordat wij de vertaler Vietnamees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Vietnamese vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Vietnamese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

  vietnamese translation agency urgent translation
  Vietnamees vertaalbureau

  Gespecialiseerd Vietnamees vertaalbureau met native speaker vertalers

  Wij, als Vietnamees vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Vietnamees en Vietnamees Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal Hbo-niveau en aantoonbare ervaring. Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Vietnamees, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Vietnamees naar Nederlands.

  Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Vietnamees onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Vietnamese native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Vietnamees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Vietnamees en Frans naar het Vietnamees, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Vietnamees. Doordat wij de vertaler Vietnamees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Vietnamese vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Vietnamese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

  Een beëdigde vertaling Vietnamees voor uw officiële documenten

  Een beëdigde vertaling Vietnamees Nederlands of Nederlands Vietnamees wordt bij ons Vietnamees vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

  Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Vietnamees nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

  Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

  Over de Vietnamese taal

  Hoe is de Vietnamese taal ontstaan en verder ontwikkeld? In de tweede eeuw voor Christus kregen de Chinezen de overhand in de politiek. Hierdoor kreeg de Vietnamese taal veel Chinese invloeden mee. In de 10e eeuw werd Vietnam onafhankelijk en werd het klassiek Chinees goedgekeurd voor gebruik door de overheid, in de wetenschap en literatuur. Aan het eind van de 19e eeuw viel Frankrijk het land binnen, waardoor er veel Franse termen werden gebruikt in het Vietnamees. Ook vervingen de Fransen geleidelijk het Chinees door het Frans en werd dit de officiële taal in het onderwijs en in de regering. Vietnamees, de nationale en officiële taal van Vietnam, waar de taal ontstaan is. Wereldwijd wordt de Vietnamese taal door ongeveer 70 miljoen mensen gesproken. De Vietnamese sprekers zijn verdeeld over landen als Cambodja, Frankrijk, Australië, Canada en uiteraard Vietnam zelf. Het Vietnamees behoort tot de Austroaziatische talen. Van deze taalfamilie wordt het Vietnamees door de meeste mensen gesproken. Bent u op zoek naar een vertaalbureau Vietnamees om uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief, te laten vertalen? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres.

  Net zoals, onder andere het Thai, is het Vietnamees ook een toontaal. Dit houdt in dat de betekenis van een woord kan veranderen als de toon op een andere manier wordt uitgesproken. De taal kent in totaal 6 verschillende toonhoogtes, waaronder neutraal, snel/langzaam dalend en stijgend. Elk woord kan dan ook op 6 manieren worden uitgesproken en daardoor 6 verschillende betekenissen hebben.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Vietnamees vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Vietnamese vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige vertaaldiensten van en naar het Vietnamees voor diverse documenttypes, waaronder zakelijke documenten, juridische contracten, technische handleidingen, en websitecontent.

  Ons team bestaat uit native speakers van het Vietnamees met uitgebreide ervaring in specifieke vakgebieden. Wij gebruiken geavanceerde vertaaltools en -technieken, en elk document wordt zorgvuldig nagekeken door een tweede taalkundige om nauwkeurigheid en consistentie te garanderen.

  Wij onderscheiden ons door onze diepgaande kennis van de Vietnamese taal en cultuur, wat essentieel is voor het nauwkeurig overbrengen van boodschappen in vertalingen. Onze persoonlijke aanpak en toewijding aan klanttevredenheid stellen ons in staat om diensten op maat te leveren die precies aan de behoeften van onze klanten voldoen.

  Vertrouwelijkheid is een topprioriteit voor ons. Alle vertalers tekenen een geheimhoudingsverklaring, en wij nemen strenge veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat alle klantinformatie strikt vertrouwelijk behandeld wordt.

  De doorlooptijd voor een vertaalproject kan variëren afhankelijk van de complexiteit en omvang van het document. Wij streven ernaar om de meeste projecten binnen 48 uur te voltooien, maar we kunnen ook spoeddiensten aanbieden voor projecten die nog sneller moeten worden afgerond.

  Wij hanteren geen minimumtarief voor onze vertaaldiensten. Elk project wordt individueel beoordeeld om de meest kosteneffectieve oplossing voor onze klanten te bieden.

  Klanten kunnen gemakkelijk een offerte aanvragen via onze website of door direct contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail. Wij reageren doorgaans binnen enkele uren om uw specifieke behoeften te bespreken en een gedetailleerde offerte te verstrekken.

  Prijzen Vietnamese vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Vietnamese vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Vietnamese vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd