Vietnamees vertaalbureau Urgent Vertalen

Snel en voordelig uw document laten vertalen?

Vietnamees, de nationale en officiële taal van Vietnam, waar de taal ontstaan is. Wereldwijd wordt de Vietnamese taal door ongeveer 70 miljoen mensen gesproken. De Vietnamese sprekers zijn verdeeld over landen als Cambodja, Frankrijk, Australië, Canada en uiteraard Vietnam zelf. Het Vietnamees behoort tot de Austroaziatische talen. Van deze taalfamilie wordt het Vietnamees door de meeste mensen gesproken. Bent u op zoek naar een vertaalbureau Vietnamees om uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief, te laten vertalen? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een beëdigde vertaling Vietnamees voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Vietnamees Nederlands of Nederlands Vietnamees wordt bij ons Vietnamees vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

 • U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail

  Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

 • De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd

  De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt de kopie van uw document gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

 • Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis

  Verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Legalisatie van uw Vietnamese vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Vietnamees nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is.

Legalisatieservice Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Uw document laten vertalen van of naar het Vietnamees

Het vertalen van of naar het Vietnamees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Vietnamees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Vietnamese vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Vietnamees

De naam zegt het al Vietnamees vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Vietnamese vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Vietnamese vertalers die voor klaar staan.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Vietnamees zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Vietnamese vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Vietnamees met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Vietnamees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Vietnamese vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Vietnamese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze onze referenties.

Waarom kiezen voor Vietnamees vertaalbureau Urgent Vertalen?

Wij, als Vietnamees vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Vietnamees en Vietnamees Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Vietnamees, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Vietnamees naar Nederlands.

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Vietnamees onder andere vertalingen van brochures, Curriculum vitae, brieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Vietnamese native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Vietnamees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Vietnamees en Frans naar het Vietnamees, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Vietnamees.

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Vietnamees. Wij, als vertaalbureau Vietnamees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Bent u niet tevreden met uw Vietnamese vertaling, dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

 • U bespaart veel tijd en moeite.
 • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
 • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten.
 • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
 • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
 • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over de Vietnamese taal

Hoe is de Vietnamese taal ontstaan en verder ontwikkeld?

In de tweede eeuw voor Christus kregen de Chinezen de overhand in de politiek. Hierdoor kreeg de Vietnamese taal veel Chinese invloeden mee. In de 10e eeuw werd Vietnam onafhankelijk en werd het klassiek Chinees goedgekeurd voor gebruik door de overheid, in de wetenschap en literatuur.

Aan het eind van de 19e eeuw viel Frankrijk het land binnen, waardoor er veel Franse termen werden gebruikt in het Vietnamees. Ook vervingen de Fransen geleidelijk het Chinees door het Frans en werd dit de officiële taal in het onderwijs en in de regering.

De uitspraak van de Vietnamese taal

Net zoals, onder andere het Thai, is het Vietnamees ook een toontaal. Dit houdt in dat de betekenis van een woord kan veranderen als de toon op een andere manier wordt uitgesproken. De taal kent in totaal 6 verschillende toonhoogtes, waaronder neutraal, snel/langzaam dalend en stijgend. Elk woord kan dan ook op 6 manieren worden uitgesproken en daardoor 6 verschillende betekenissen hebben.