Vietnamees vertaalbureau

Vietnamees vertaalbureau Urgent Vertalen levert hoogwaardige en foutloze vertalingen van uw documenten van en naar het Vietnamees. Jaarlijks verzorgen we de vertaling van vele documenten voor een breed scala aan bedrijven, organisaties en particulieren.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Jeffrey Posthuma
 Jeffrey Posthuma

De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

Een professionele vertaaladviseur voor Vietnamese vertalingen

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Vietnamees voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Vietnamees Nederlands of Nederlands Vietnamees wordt bij ons Vietnamees vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Vlag van Vietnam. Vietnamees vertaalbureau urgent vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Zicht op hoofdstad Vietnam. legalisatie van uw Vietnamese vertaling

Legalisatie van uw Vietnamese vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Vietnamees nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Waarom kiezen voor Vietnamees vertaalbureau Urgent Vertalen?

Uw document laten vertalen van of naar het Vietnamees

Het vertalen van of naar het Vietnamees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Vietnamees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Vietnamese vertalers die u graag van dienst zijn. De naam zegt het al Vietnamees vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Vietnamese vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Vietnamese vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Vietnamees zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Vietnamese vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Vietnamees met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Vietnamees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Vietnamese vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Vietnamese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Native-speaker vertalers

Wij, als Vietnamees vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Vietnamees en Vietnamees Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal Hbo-niveau en aantoonbare ervaring. Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Vietnamees, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Vietnamees naar Nederlands.

Gespecialiseerd Vietnamese vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Vietnamees onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Vietnamese native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Vietnamees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Vietnamees en Frans naar het Vietnamees, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Vietnamees. Doordat wij de vertaler Vietnamees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Vietnamese vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Vietnamese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Vietnamees. Wij, als vertaalbureau Vietnamees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over de Vietnamese taal

Hoe is de Vietnamese taal ontstaan en verder ontwikkeld? In de tweede eeuw voor Christus kregen de Chinezen de overhand in de politiek. Hierdoor kreeg de Vietnamese taal veel Chinese invloeden mee. In de 10e eeuw werd Vietnam onafhankelijk en werd het klassiek Chinees goedgekeurd voor gebruik door de overheid, in de wetenschap en literatuur. Aan het eind van de 19e eeuw viel Frankrijk het land binnen, waardoor er veel Franse termen werden gebruikt in het Vietnamees. Ook vervingen de Fransen geleidelijk het Chinees door het Frans en werd dit de officiële taal in het onderwijs en in de regering. Vietnamees, de nationale en officiële taal van Vietnam, waar de taal ontstaan is. Wereldwijd wordt de Vietnamese taal door ongeveer 70 miljoen mensen gesproken. De Vietnamese sprekers zijn verdeeld over landen als Cambodja, Frankrijk, Australië, Canada en uiteraard Vietnam zelf. Het Vietnamees behoort tot de Austroaziatische talen. Van deze taalfamilie wordt het Vietnamees door de meeste mensen gesproken. Bent u op zoek naar een vertaalbureau Vietnamees om uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief, te laten vertalen? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres.

De uitspraak van de Vietnamese taal

Net zoals, onder andere het Thai, is het Vietnamees ook een toontaal. Dit houdt in dat de betekenis van een woord kan veranderen als de toon op een andere manier wordt uitgesproken. De taal kent in totaal 6 verschillende toonhoogtes, waaronder neutraal, snel/langzaam dalend en stijgend. Elk woord kan dan ook op 6 manieren worden uitgesproken en daardoor 6 verschillende betekenissen hebben.

Berg in Vietnam. Kies voor Vietnamees vertaalbureau Urgent Vertalen