• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Amsterdam

  Heeft u een vertaalbureau in Amsterdam nodig voor uw vertalingen? Kies Urgent Vertalen voor vertalingen in Amsterdam. Gemiddeld 36,8% goedkoper. Heeft u een vertaalbureau in Amsterdam nodig voor uw vertalingen? De gediplomeerde vertalers van Urgent Vertalen werken dagelijks aan hoogwaardige vertalingen van bedrijven uit onze hoofdstad en de omliggende regio. Wij kunnen uw teksten, officiële en onofficiële documenten in meer dan 32 verschillende talen vertalen en hebben zowel beëdigde als onbeëdigde vertalers in ons team die dagelijks werken aan vertalingen voor verschillende bedrijven en particulieren. Ontdek hieronder meer over onze werkwijze. Meteen een vertaalbureau in Amsterdam nodig? Vraag direct een offerte aan voor uw opdracht!

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Urgent Vertalen is hét vertaalbureau voor Amsterdamse bedrijven

  Laat uw vertaling in Amsterdam over aan de gediplomeerde vertalers van Urgent Vertalen. Wij zijn hét vertaalbureau voor bedrijven in Amsterdam en omstreken die hun teksten willen laten vertalen. Ons team staat voor u klaar om in korte tijd kwalitatieve vertalingen te leveren van uiteenlopende informele en formele teksten, documenten en contracten. We staan bekend om onze snelle levering, vertalingen van perfecte kwaliteit en onze scherpe tarieven. Bij Urgent Vertalen selecteren we de beste vertaler voor uw vertaling, zodat we onze kwaliteit kunnen waarborgen en u kunnen verzekeren van goede informatieoverdracht. Benieuwd hoe we te werk gaan of wilt u meteen uw vertaling uitbesteden? Vraag via de knop onderaan de pagina direct een offerte voor uw vertaling aan.

  vertaalbureau amsterdam

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  urgent vertalen is het vertaalbureau voor amsterdamse bedrijven

  Financiële, juridische, medische en andere teksten vertalen in Amsterdam

  Bij Urgent Vertalen vertalen we de meest uiteenlopende teksten voor onze klanten uit Amsterdam. We werken van advocatenkantoren op de Zuidas tot multinationals in het centrum. Welk document we ook vertalen, we houden altijd onze focus op de kwaliteit van de tekst. In ons team werken alleen vertalers met een hbo-diploma of hoger, die kennis hebben van de inhoud van de documenten. Hiermee waarborgen we een goede informatieoverdracht en correcte vertaling van de inhoud, afkortingen en de termen die gebruikelijk zijn voor het type document dat u vertaald wilt hebben.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over het vertaalbureau van Amsterdam

  Aan de vertalers die voor ons aan de slag gaan, stellen we een aantal vaste eisen waardoor we de kwaliteit van hun en ons werk kunnen waarborgen. We willen goede vertalingen afleveren die zowel inhoudelijk als tekstueel kloppen. Daarom zijn onze vertalers native in hun taal en zijn ze in het bezit van een hbo-diploma of hoger. Ook hebben ze een specifieke achtergrond in domeinen zoals de juridische, financiële of medische wereld, waardoor zij de inhoud van een document als geen ander begrijpen en vaktermen in alle correctheid vertalen naar de doeltaal. Onze vertalers blijven zichzelf uitdagen door jaarlijks meerdere cursussen te volgen op het gebied van taal. Daarmee houden zij hun kennis op peil en volgen zij belangrijke ontwikkelingen op de voet.

  Ons vertaalteam bestaat uit beëdigde en niet-beëdigde vertalers voor tientallen verschillende soorten talen. Een beëdigd vertaler is door een rechterlijke instantie ingezworen om officiële documenten met dezelfde geldigheid als het brondocument te vertalen naar de doeltaal. Officiële documenten kunnen niet altijd zomaar door iedereen vertaald worden wanneer ze dezelfde officiële geldigheid moeten behouden. Dit is van belang voor documenten zoals contracten, die ook in het land van de doeltaal erkend zullen moeten worden. Naast het schrijven van beëdigde vertalingen kunnen wij deze ook officieel voor u laten legaliseren bij de rechtbank, het consulaat of het Ministerie.

  Allereerst ontvangen wij graag van u de tekst die vertaald dient te worden. U kunt via de website het document of de tekst uploaden en zo een offerte voor uw opdracht aanvragen. Vervolgens bekijken we wat het doel is van het gebruik van het te vertalen document, om bijvoorbeeld – in het geval van een beëdigde vertaling – ervoor te kunnen zorgen dat uw documentatie zal worden geaccepteerd bij de instantie waarvoor de vertaling bestemd is. Wanneer u akkoord bent met de offerte, zetten we de opdracht uit bij een van onze vertalers die zowel native is in de doeltaal als kennis heeft van en ervaring heeft met het vertalen van soortgelijke teksten en/of documenten. Zo kunnen we de kwaliteit van de inhoud van de vertaling waarborgen.

  Als vertaalbureau werken we voor verschillende klanten uit Amsterdam en omstreken. Dit zijn grote en kleine bedrijven, overheden, advocatenkantoren en multinationals die belangrijke documenten vertaald willen hebben, maar met internationale bedrijven uit het buitenland die zakendoen met Nederlandse bedrijven. Met een aantal van hen hebben we al jarenlang een vaste samenwerking, waarvoor we op regelmatige basis teksten vertalen en legalisaties verzorgen.

  Wist u dat we bij Urgent Vertalen uw teksten in maar liefst 32 verschillende talen kunnen vertalen? Ons team bestaat uit verschillende native speakers, die vanuit hun achtergrond uiteenlopende documenten voor u kunnen vertalen. Naast hun native achtergrond, zijn zij in het bezit van relevante diploma’s en zijn sommigen van hen beëdigd om officiële documenten te vertalen naar de doeltaal. Schakel dit vertaalbureau voor Amsterdam in voor het vertalen van teksten in vele talen.

  Ons vertaalbureau is in het bezit van verschillende ISO-certificaten die de kwaliteit van ons werk weerspiegelen. Urgent Vertalen is zelfs een van de eerste vertaalbureaus in Nederland met maar liefst drie ISO-certificaten. Deze certificaten worden uitgereikt aan bedrijven die voldoen aan de strenge internationale normen die worden gesteld aan vertaalbureaus. Onze werkwijze en processen zijn er altijd op gericht om aan de eisen van deze certificaten te voldoen en vormen een belangrijke pijler om de kwaliteit, discretie en betrouwbaarheid in ons werk te waarborgen.

  Bent u met spoed op zoek naar een vertaling in Amsterdam? Wij kunnen direct voor u aan de slag! De vertalers van Urgent Vertalen kunnen uw document vaak al binnen 24 uur vertaald hebben. We rekenen hier overigens geen spoedtarief voor, zoals andere vertaalbureaus in Amsterdam dat vaak wel doen. Bovendien zijn wij gemiddeld 36% goedkoper dan onze concurrenten. U kunt het tarief voor een reguliere vertaling terugvinden op onze Tarieven webpagina. Heeft u een beëdigde vertaling nodig van uw document? Dan berekenen wij altijd een prijs op maat voor uw document. Hierbij kijken we naar de inhoud en de lengte van de tekst en de tijd die we inschatten nodig te hebben voor de vertaling. Neem contact met ons op voor meer informatie of scan uw documenten meteen in om het tarief en de planning bij ons op te vragen. We gaan direct voor u aan de slag en zorgen ervoor dat u uw vertaling snel in handen heeft! Deze sturen we digitaal en in geval van beëdigde vertalingen ook per post naar u toe. Als u de fysieke versie ook snel in handen wilt hebben, is het bovendien mogelijk om tegen een meerprijs gebruik te maken van een spoed-bezorgservice. Laten we aan de slag gaan!

  financiele juridische medische en andere teksten vertalen in amsterdam