• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd vertaler Russisch

  In 2023 vertaalden onze beëdigde vertalers voor uiteenlopende bedrijven en organisaties veel teksten en documenten van en naar het Russisch.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev
  Annemarie Boers
  Annemarie Boers

  In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler Russisch

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

  *We zitten om de hoek bij de ambassade

  Extra snel

  Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

  Geen extra kosten

  Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

  Meer zekerheid

  Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

  Zelf geen tijd kwijt

  Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

  Beëdigd vertaler Russisch: uw sleutel tot succesvolle communicatie

  In de geglobaliseerde wereld van vandaag speelt taal een cruciale rol in de communicatie tussen verschillende naties en culturen. Een beëdigd vertaler Russisch vormt niet alleen een schakel tussen twee talen, maar kan als professioneel opgeleid expert ook de nuances van zowel de Russische als de Nederlandse taal begrijpen en overbrengen. In dit artikel gaan wij dieper in op het beroep van een beëdigd vertaler Russisch, de belangrijke rol die deze vertalers spelen en hoe ze u kunnen helpen in uw professionele en persoonlijke ondernemingen.

  peterhof beëdigd vertaler russisch uw sleutel tot succesvolle communicatie

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Beëdigd vertaler Russisch: uw sleutel tot succesvolle communicatie

  In zakelijke transacties, juridische procedures en academische projecten is een accurate vertaling van cruciaal belang. Eén kleine fout kan al tot misverstanden leiden en in sommige gevallen ernstige gevolgen hebben. Een beëdigd vertaler Russisch van ons vertaalbureau waarborgt de nauwkeurigheid en authenticiteit van de vertaling, waarmee potentiële obstakels in de communicatie worden weggenomen.

  De rol van een beëdigd vertaler Russisch gaat verder dan alleen het vertalen van woorden. Deze vertalers zijn experts op het gebied van vakkundige navigatie door de complexe structuur van de Russische taal, met haar rijke geschiedenis en culturele nuances. Het werk van beëdigd vertalers Russisch is onmisbaar in sectoren zoals het recht, de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Sectoren waarin precisie en professionaliteit van groot belang zijn.

  Variërend van officiële documenten tot academische teksten, een beëdigd vertaler Russisch kan met de hoogste mate van nauwkeurigheid en professionaliteit een breed scala aan documenten vertalen.

  Juridische vertaling

  Binnen de juridische sector is precisie van het grootste belang. Beëdigd vertalers Russisch zijn gespecialiseerd in het vertalen van complexe juridische documenten, zoals contracten, testamenten en gerechtelijke stukken, mét behoud van de juridische terminologie en context.

  Technische vertaling

  Of het nu gaat om handleidingen, productbeschrijvingen of technische specificaties, beëdigd vertalers Russisch hebben de expertise om technische documenten nauwkeurig en effectief te vertalen.

  Medische vertaling

  In de medische sector zijn vertaaldiensten van vitaal belang wanneer het gaat om de waarborging van de juiste communicatie tussen zorgverleners en patiënten. Beëdigd vertalers Russisch kunnen medische rapporten, onderzoeksartikelen en patiëntendossiers op een hoog deskundigheidsniveau vertalen.

  Kwaliteitsgarantie

  Het kiezen van een professionele Russische vertaler biedt een hoog niveau aan kwaliteitsgarantie. Deze experts zijn niet alleen taalkundig bekwaam, maar zijn ook getraind in het werken met een hoge mate van nauwkeurigheid en met aandacht voor detail, wat zorgt voor foutloze vertalingen die de oorspronkelijke betekenis behouden.

  Culturele sensitiviteit

  Taal is intrinsiek verbonden met cultuur en het begrijpen van culturele nuances is van vitaal belang voor effectieve communicatie. Beëdigd vertalers Russisch zijn gespecialiseerd in het navigeren door deze complexiteiten, waardoor ze in staat zijn om teksten te creëren die resoneren met het doelpubliek.

  Vertrouwelijkheid en ethiek

  In de omgang met gevoelige informatie is vertrouwelijkheid van het grootste belang. Een Russische vertaalbureau is gebonden aan een strikte ethische code die hen verplicht om de vertrouwelijkheid van alle informatie waarmee ze werken te handhaven, zodat de privacy en veiligheid van uw documenten verzekerd zijn.

  Het vinden, selecteren en inhuren van een beëdigd vertaler Russisch is een relatief eenvoudig proces. U kunt beginnen met het zoeken naar erkende vertaalbureaus of individuele vertalers die geregistreerd staan bij officiële instanties. Zorg er altijd voor dat u kwalificaties en ervaring controleert en vraag indien mogelijk om referenties van andere klanten om een weloverwogen beslissing te nemen.

  Het werken met een beëdigd vertaler Russisch verzekert u van toewijding met betrekking tot kwaliteit en consistentie. Van het eerste contact tot de uiteindelijke afronding en oplevering van het project kunt u altijd rekenen op een gestructureerd en methodisch proces dat is ontworpen om tot de beste resultaten te komen. Onze professionals zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen, wat zich vertaalt naar een vertaling die niet alleen taalkundig correct is, maar die ook is afgestemd op uw specifieke behoeften en verwachtingen.

  afbeelding van het kremlin beedigd vertaler russisch