• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Japans vertaalbureau

  Het vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt hoogwaardige en foutloze Japanse vertalingen van uw documenten. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van documenten naar en vanuit het Japans en werken met uiteenlopende bedrijven en organisaties.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
   Jeffrey Posthuma
   Jeffrey Posthuma

  De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

  Een professionele vertaaladviseur voor Japanse vertalingen

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een beëdigde vertaling Japans door een officieel Japans vertaalbureau

  Een beëdigde vertaling Japans Nederlands of Nederlands Japans wordt bij ons Japans vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

  Japans monument voor een meer in Japan. Een beëdigde vertaling Japans door een officieel Japans vertaalbureau

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  uw document laten vertalen van of naar het japans

  Het legalisatiegemak van Japans vertaalbureau Urgent Vertalen

  Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Japans nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

  Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Waarom kiezen voor Japans vertaalbureau Urgent Vertalen?

  Uw document laten vertalen van of naar het Japans

  Het vertalen van of naar het Japans hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Japans. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Japanse vertalers die u graag van dienst zijn. De Japanse taal wordt door ongeveer 127 miljoen mensen in Japan gesproken. Daarnaast spreken immigranten in onder andere Brazilië, de Verenigde Staten en Peru ook Japans. De Japanse taal is voor veel westerlingen een moeilijke taal, omdat er bijvoorbeeld veel verschillende schrifttekens zijn. Daarnaast kent het Japans andere metaforen en manieren om dingen uit de drukken dan u die vanuit het Westen kent. Bent u op zoek naar een vertaalbureau Japans, dat uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief en perfecte kwaliteit kan leveren? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres.

  Snel een vertaling Japans

  De naam zegt het al Japans vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Japanse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Japanse vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Japans zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Japanse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief. Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Japans onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Japanse native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Japans. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Japans en Frans naar het Japans, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Japans.

  Uw vertaling Japans met 100% tevredenheidsgarantie door uw Japanse vertaalbureau

  Doordat wij de vertaler Japans nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Japanse vertaling niet correct zou zijn. Wij, als Japans vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Japans en Japans Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring. Bent u niet tevreden met uw Japanse vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

  Voor elk vakjargon, een Japanse vertaler

  Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een gewone vertaler Nederlands naar Japans, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Japans naar Nederlands.

  Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

  Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Japans. Wij, als vertaalbureau Japans, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

  Informatie over de Japanse taal

  Het Japans kent vier duidelijke tijdperken. Het Oud-Japans, Vroeg-Japans, Middel-Japans en Modern-Japans. Het Oud-Japans is van voor de 8e eeuw, van de 9e tot de 11e eeuw kende Japan het Vroeg-Japans. Vanaf toen tot aan de 16e eeuw was het Middel-Japans en vanaf de 16e eeuw tot op heden kent men het Modern-Japans. Over het algemeen is Japan een eigen taalgroep, de Japonische talen. Naast het Japans vallen hier ook de talen van de Riukiu-eilanden onder. De Japanse grammatica vertoon de meeste overeenkomsten met die van de Altaïsche taalfamilie. Daarom ook dat veel taalkundigen denken dat het Japans verwant aan het Koreaans. Vanwege de sterke overeenkomst tussen de Japanse en Altaïsche grammatica is het voor Turkssprekende mensen makkelijker om Japans te leren dan voor sprekers van Indo-Europese talen. In het verleden heeft het Japans veel Chinese leenwoorden geïmporteerd, maar tegenwoordig komen vooral veel leenwoorden terug uit het Engels. Het woord voor koffie is in het Japans ‘koohii’. Dit is een zwerfwoord van Arabische afkomst dat via Nederlandse handelaren overgebracht is naar Japan. Naast leenwoorden uit het Engels kent het Japans ook enkele Nederlandse leenwoorden, zoals biiru (bier), tarappu (trap) en karan (kraan). Het Japans kent die schriftsoorten: kanji, katakana en hiragana. De laatste twee zijn zogenaamde syllabenschriften. Dit betekent dat ieder tekentje een klank vertegenwoordigd. Het hedendaagse Japans maakt gebruik van 46 katakana en 46 hiragana-tekens. Hiragana wordt over het algemeen gebruikt om werkwoordsuitgangen, de grammaticale functie en woorden die niet in kanji geschreven worden te schrijven. Katakana wordt vooral gebruikt voor leenwoorden en buitenlandse namen. Voor stammen van werkwoorden, zelfstandige naamwoorden en Japanse namen gebruiken ze in Japan kanji.

  Japanse vlag achter Japanse bloemen. Japans vertaalbureau urgent vertalen