Bulgaars vertaalbureau

Bulgaars vertaalbureau voor een vertaling van of naar het Bulgaars. Vertaalbureau Urgent Vertalen levert de hoogst haalbare kwaliteit vertalingen. Dagelijks verzorgen wij Bulgaarse vertalingen voor onder andere grote internationale bedrijven, kleine ondernemingen en particulieren.

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1
 Jeffrey Posthuma
 Jeffrey Posthuma

De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

Een professionele vertaaladviseur

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Bulgaars voor uw officiële documenten

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Bulgaars vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend vertaalbureau Bulgaars. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Bulgaars. Wij kunnen zowel een Bulgaars beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Bulgaarse documenten naar het Nederlands.

bulgaars vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

legalisatie van uw bulgaarse vertaling

Legalisatie van uw Bulgaarse vertaling

Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het gebruik in Bulgarije. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2000+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,5/10

Meer informatie

Bulgaarse vertalingen met 100% tevredenheidsgarantie

Uw document laten vertalen van of naar het Bulgaars

Het vertalen van of naar het Bulgaars hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd gedaan te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben vanuit of naar het Bulgaars. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Bulgaarse vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Bulgaars

De naam zegt het al: Bulgaars vertaalbureau Urgent Vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Bulgaarse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Bulgaarse vertalers die voor u klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Bulgaars zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Bulgaarse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Native-speaker vertalers

Een vertaling vanuit het Nederlands naar het Bulgaars wordt altijd gemaakt door een vertaler met Bulgaars als moedertaal. Tevens zijn al onze vertalers in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op HBO-niveau of hoger.

Voor elk vakjargon, een Bulgaarse vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar het type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er altijd een native speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Bulgaars met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Bulgaars naar Nederlands.

Gespecialiseerde Bulgaarse vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Bulgaars onder andere vertalingen van juridische documenten of financiële documenten . Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Bulgaarse native speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Bulgaars. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Bulgaars en Engels naar het Bulgaars, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Bulgaars.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Bulgaars. Wij, als vertaalbureau Bulgaars, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

bulgaars vertaalbureau urgent vertalen