• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Bulgaars

  Urgent Vertalen, een toonaangevend Bulgaars vertaalbureau, biedt hoogwaardige en foutloze vertalingen van uw documenten. Jaarlijks verzorgen wij voor diverse bedrijven, organisaties en particulieren vele vertalingen van en naar het Bulgaars.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev

  Het Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen werkt uitsluitend met Bulgaarse native speaker-vertalers

  Bij de verzorging van een echt goede vertaling, in welke taal dan ook, staan kwaliteit en authenticiteit voorop. Om deze belangrijke aspecten te garanderen werkt het Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen alleen met Bulgaarse native speaker-vertalers. Zo bent u niet alleen verzekerd van een onberispelijke vertaling, maar ook van een vertaling waarin de nuances en subtiliteiten van de Bulgaarse taal perfect weergegeven zijn. Onze native speaker-vertalers zijn immers opgegroeid met het Bulgaars en zijn in staat om zelfs de meest complexe idiomatische uitdrukkingen en culturele referenties correct te vertalen. Dit is essentieel voor bedrijven en particulieren die streven naar correcte, goed leesbare en cultureel relevante vertalingen.

  bulgaars vertalen
  bulgaars vertalen

  Vertalingen van en naar het Bulgaars

  Vertalingen van en naar het Bulgaars vereisen een gedetailleerde en grondige manier van werken. De Bulgaarse taal, met haar eigen alfabet en grammaticale structuren, kent unieke uitdagingen. Het professioneel Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen biedt expertise in vertaaldiensten op diverse specialistische gebieden. De Bulgaarse native speaker-vertalers van Urgent Vertalen zorgen er niet alleen voor dat uw vertaling taalkundig correct is, maar ook dat deze is aangepast aan de specifieke sector en doelgroep van uw brondocument.

  Professioneel en gecertificeerd Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen

  In de vertaalindustrie staan certificeringen garant voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Het gecertificeerd Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen werkt volgens strikte normen en kwaliteitscontroles om nauwkeurigheid en vertrouwelijkheid te waarborgen. De certificeringen die hiervoor zijn toegekend, zoals ISO-certificaten, verzekeren onze klanten van een consistente kwaliteit en een professionele aanpak. Als u samenwerkt met ons gecertificeerde Bulgaarse vertaalbureau, dan kunt u er zeker van zijn dat uw opdracht in bekwame handen is.

  Over de Bulgaarse taal

  De Bulgaarse taal, die deel uitmaakt van de Slavische taalfamilie, kent een rijke en fascinerende geschiedenis. Het is een van de oudste geschreven Slavische talen en heeft haar oorsprong in de 9e eeuw. Deze geschiedenis is niet alleen van belang voor taalkundigen, maar ook voor vertalers van en naar het Bulgaars. Het kennen en begrijpen van de historische ontwikkeling van het Bulgaars biedt ondersteuning bij het leveren van accurate en authentieke vertalingen, zeker wanneer het gaat om vertalingen van oudere teksten of literaire werken.

  Talen verwant aan het Bulgaars

  De Bulgaarse taal staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van een grotere groep Slavische talen. Deze verwantschap met andere talen, zoals het Russisch, Pools en Tsjechisch, kan een voordeel bieden bij het vertalen van teksten van en naar het Bulgaars. Het Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen levert ook vertalingen van aan het Bulgaars verwante talen, wat onder andere een grote meerwaarde heeft voor meertalige vertaalprojecten.

  Beëdigde vertalingen van en naar het Bulgaars

  Beëdigde vertalingen zijn van groot belang voor verschillende officiële doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan de vertaling van juridische documenten, wettelijke akten, diploma’s en andere certificaten. Het Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen biedt uitgebreide beëdigde vertaaldiensten aan en werkt uitsluitend met Bulgaarse native speaker-vertalers die door de rechtbank zijn gerechtigd en bevoegd om deze specifieke documenten beëdigd te vertalen. Deze beëdigde vertalingen worden geleverd met een stempel of certificaat dat de juistheid en authenticiteit garandeert, waardoor de geloofwaardigheid van de vertaling voor (internationale) overheidsinstanties en andere officiële entiteiten gegarandeerd en erkend wordt.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Bulgaars vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Bulgaarse vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Het Bulgaars vertaalbureau van Urgent Vertalen werkt uitsluitend met Bulgaarse native speaker-vertalers. Niet alleen beheersen deze ervaren en kundige vertalers zowel de bron- als de doeltaal tot in de puntjes, ook zijn ze van nature vertrouwd met de culturele nuances en idiomatische uitdrukkingen die cruciaal zijn voor de levering van nauwkeurige en authentieke vertalingen.

  Ons vertaalbureau biedt vertaaldiensten voor diverse sectoren, zoals de juridische, medische, technische, academische en zakelijke sector. Binnen ons team van Bulgaarse native speaker-vertalers kennen wij per sector specialisten die de accurate, sectorspecifieke vertaling van uw brondocument(en) garanderen en het juiste vakjargon begrijpen en toepassen.

  Als gecertificeerd Bulgaars vertaalbureau voldoen wij aan strikte kwaliteitsnormen en internationaal geldende controleprocedures, waardoor u als onze klant verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid van al onze vertalingen en de vertrouwelijke behandeling van uw gegevens.

  Kennis van de historische ontwikkelingen van de Bulgaarse taal stelt ons in staat om oudere en literaire teksten beter te begrijpen en te vertalen, waarbij we rekening houden met historische taalvormen en gebruiken en lokalisatie toepassen.

  Ja, dankzij onze uitgebreide kennis van Slavische talen leveren wij ook vertalingen in aan het Bulgaars verwante talen zoals Russisch, Pools en Tsjechisch. Dit stelt ons onder andere in staat om meertalige projecten effectief te beheren en uit te voeren, met een kwalitatief hoogwaardig eindproduct als resultaat.

  Beëdigde vertalingen van en naar het Bulgaars worden bij ons uitgevoerd door vertalers die officieel gerechtigd en bevoegd zijn door de rechtbank om officiële, vaak juridische documenten te vertalen. Deze vertalingen worden voorzien van een stempel of certificaat dat de nauwkeurigheid en (internationale) legitimiteit van de vertaling garandeert.

  Prijzen Bulgaarse vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Bulgaarse vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Bulgaarse vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd