Beëdigde vertaling door een officiële beëdigde vertaler

Een beëdigde vertaling wordt vaak een officiële vertaling genoemd. Maar niet elk document dient beëdigd vertaald te worden. Enkele voorbeelden van documenten, die wij dagelijks beëdigd vertalen zijn: geboorteaktes, algemene voorwaarden, diploma’s, testamenten en hypotheekaktes. Veelal dienen deze documenten aan instanties te worden overgedragen en moeten daarom beëdigd worden vertaald. Een beëdigde vertaling wordt voorzien van een stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler.

Gemiddeld 36,8% goedkoper en 48,7% sneller in vergelijking met andere vertaalbureaus.

of bel voor vrijblijvend vertaaladvies:

070 – 778 58 30

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
sebas
Sebastiaan Eduard Antonius

“Ik ben gespecialiseerd in beëdigde en juridische vertalingen.”

Een professionele beëdigd vertaler

Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een van onze beëdigde vertalers. Al onze vertalers zijn native speakers en beschikken over een HBO-diploma of hoger. Daarnaast hebben al onze beëdigde vertalers bij minimaal één van de rechtbanken in Nederland de eed afgelegd. Vertalers dienen hun handtekening bij de desbetreffende rechtbank achter te laten, ten behoeve van het legaliseren van handtekeningen op beëdigde vertalingen. Hierdoor mogen zij zichzelf een beëdigd vertaler noemen.

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001.
Naast de wet Privacy (AVG), hebben wij allen een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement en ISO 17100 vertaaldiensten ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

100% Betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding van toepassing.

beedigd vertaler

Een beëdigde vertaling bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Een beëdigde vertaling wordt bij ons verzorgd door een beëdigd vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op HBO-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

*We zitten om de hoek bij de ambassade

YouTube video

Extra snel

Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

Geen extra kosten

Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

Meer zekerheid

Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

Zelf geen tijd kwijt

Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons een scan of foto van uw documenten per e-mail

step 2

De beëdigde vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een beëdigde vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en het origineel wordt vervolgens bij u thuisbezorgd per post of koerier

waarom uw tekst beedigd laten vertalen bij vertaalbureau urgent vertalen 1

Belangrijk om te weten over uw beëdigde vertaling

Wilt u graag een document beëdigd laten vertalen, waarbij Nederlands niet de bron- of doeltaal is? Bij het vertaalbureau van Den Haag is dit geen enkel probleem. Voor een aantal talencombinaties met Engels als bron- of doeltaal, bijvoorbeeld een beëdigde vertaling vanuit het Engels naar het Duits, zijn er tegenwoordig steeds meer vertalers beëdigd. Voor sommige talencombinaties zijn er helaas geen vertalers beëdigd in Nederland en is een directe beëdigde vertaling niet mogelijk. Dit houdt in dat het document te allen tijde eerst naar het Nederlands beëdigd vertaald dient te worden en vervolgens vanuit het Nederlands beëdigd vertaald moet worden naar de desbetreffende doeltaal. Geen zorgen. Uiteraard kunt u bij vertaalbureau Urgent Vertalen, ondanks de dubbele vertaling, een helder en aantrekkelijk tarief verwachten. Dagelijks verzorgt het vertaalbureau Urgent Vertalen meerdere vertalingen voor onder andere grote internationale bedrijven, kleine ondernemingen en particulieren.

Alles over spoedvertalingen

Wanneer is een beëdigde vertaling niet nodig?

Een beëdigde vertaling is enkel nodig, wanneer u de officiële documenten vertaald nodig heeft voor instanties. Een reguliere vertaling wordt vaak vertaald voor eigen gebruik en is vaak niet bedoeld voor instanties. Enkele voorbeelden van wat wij dagelijks naar alle tevredenheid onbeëdigd vertalen zijn o.a.: websiteshandleidingen, boeken en presentaties. Dagelijks verzorgt het vertaalbureau Urgent Vertalen meerdere vertalingen voor onder andere grote internationale bedrijven, kleine ondernemingen en particulieren.

Alles over spoedvertalingen
een beedigde vertaling bij vertaalbureau urgent vertalen

Wat onze klanten zeggen

beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler
beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler
beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler
beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler
beedigde vertaling,beedigd vertalen,beedigd vertaler

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

+1927 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

More information

Altijd een professionele beëdigde vertaling

Wij verzorgen de beëdigde vertaling zonder extra kosten

Om het desbetreffende document beëdigd te vertalen, heeft het vertaalbureau van Den Haag voldoende aan een goed leesbare, onbewerkte scan of foto van het originele document. Het document zal door een van onze native speaker van de doeltaal beëdigd worden vertaald. Uiteraard zal de projectleider onderzoeken welke beëdigde vertaler het beste past bij het vakjargon van uw document. Een kopie van het origineel zal vervolgens worden geprint en worden aangehecht aan het vertaalde document. De beëdigde vertaler voorziet het document van handtekening en stempels en zijn/haar verklaring. De beëdigde vertaling is vervolgens een officieel document binnen Nederland. Bekende en veelgebruikte beëdigde vertalingen zijn: Beëdigde vertaling Arabisch, Beëdigde vertaling Engels, Beëdigde vertaling Spaans

Heeft uw beëdigde vertaling buitenlandse doeleinden?

Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een van onze beëdigde vertalers. Indien u de vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, dient u de beëdigde vertaling te laten legaliseren.


Beëdigde vertaling van vertrouwelijke documenten

Door de beëdiging verplicht de vertaler zich nauwgezet en onpartijdig te zijn, zich te gedragen, zoals een professionele beëdigd vertaler betaamt en geheimhouding te betrachten, ten aanzien van vertrouwelijke informatie.
Daarnaast hanteert het vertaalbureau van Den Haag zijn eigen privacybeleid. Mocht u naast ons eigen privacybeleid extra garantie wensen, dan zijn wij uiteraard bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Wij kunnen uw document beëdigd vertalen in alle talen

Uw document beëdigd vertalen kan bij het vertaalbureau van Den Haag naar elke gewenste taal. Zo verzorgen wij onder meer beëdigde vertalingen vanuit het Engels, Frans en Duits naar het Nederlands. Maar ook vanuit het Nederlands naar o.a. het ChineesJapans of Arabisch is een vertaling mogelijk.

altijd een professionele beëdigde vertaling