• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Utrecht

  Laat uw teksten vertalen door een professioneel vertaalbureau met affiniteit voor Utrecht. Wij zijn tevens gemiddeld 36,8% goedkoper. Utrecht de Domstad is een geliefde vestigingsplaats voor bedrijven vanwege de centrale ligging, goede bereikbaarheid over weg en spoor en het grote aantal hoogopgeleide mensen. Om op de juiste manier met buitenlandse partijen of klanten te communiceren, is vaak een vertaling nodig. Vanuit Utrecht kunt u ook voor een beëdigde vertaling bij ons terecht. Laat uw teksten vertalen door een professioneel beëdigd vertaler.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Gecertificeerd vertaalbureau werkzaam in Utrecht

  Internationale communicatie is tegenwoordig van onmiddellijk belang. Voor bedrijven in Utrecht vertalen wij dagelijks vele teksten voor hun nationale en internationale relaties. Wij kennen het belang van het vertalen en legaliseren van zakelijke documenten en daarom zijn wij ISO-9001, ISO-17100 en ISO-27001 gecertificeerd. Met onze 10+ jaar expertise zorgen wij voor snelle, officiële en erkende vertalingen. Ook kunt u bij ons terecht voor beëdigde vertalingen met stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler.

  vertaalbureau utrecht

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  gecertificeerd vertaalbureau werkzaam in utrecht

  Beëdigd vertalen in Utrecht

  Bedrijven en particulieren uit (de omgeving van) Utrecht kunnen bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen. Documenten die aan officiële instanties worden overhandigd, zullen in de meeste gevallen vertaald moeten worden door een beëdigd vertaler. Wij voorzien het vertaalde document van een benodigde stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler zelf. Onze beëdigde vertalers zijn door Nederlandse rechtbanken erkend voor het uitvoeren van officiële beëdigde vertalingen.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

  Al meer dan 10 jaar verzorgen wij zakelijke vertalingen voor zowel grote als kleine organisaties. Zakelijke vertalingen vereisen vaak meer expertise dan particuliere vertalingen. Meestal gaat het om een ​​grotere omvang met een hoger kennisniveau. Onze vertalers combineren hun knowhow en hun passie voor desbetreffende taal. Het resultaat is dat u taalkundig en professioneel vlekkeloze vertalingen krijgt, waarbij zakelijke kwaliteit voorop staat. Wij helpen u graag van kleine tot grote zakelijke vertalingen in alle locaties.

  Naast zakelijke vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres voor persoonlijke vertalingen. Het kan om allerlei documenten gaan, van een certificaat tot een testament. Wilt u het maximale uit uw documentatie halen, maar is de doeltaal niet uw sterkste punt? Onze vertalers nemen de vertaling graag bij u uit handen en maken er een professioneel werk van.

  Al meer dan 10 jaar verzorgen wij zakelijke vertalingen voor zowel grote als kleine organisaties. Zakelijke vertalingen vereisen vaak meer expertise dan particuliere vertalingen. Meestal gaat het om een ​​grotere omvang met een hoger kennisniveau. Onze vertalers combineren hun knowhow en hun passie voor desbetreffende taal. Het resultaat is dat u taalkundig en professioneel vlekkeloze vertalingen krijgt, waarbij zakelijke kwaliteit voorop staat. Wij helpen u graag van kleine tot grote zakelijke vertalingen in alle locaties.

  Vertaling vaak binnen 24 uur + Beëdigde vertalingen + Gelegaliseerde vertalingen + Niet goed, geld terug + 100% Tevredenheidsgarantie + 1400 positieve reviews op Kiyoh + Spoedvertaling zonder toeslag + Gemiddeld 36% goedkoper + Als een van de eerste vertaalbureaus van Nederland in het bezit van 3 ISO certificaten. Beveiliging, kwaliteit waarborging, erkend.

  beedigd vertalen in utrecht