• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Rotterdam

  Bent u op zoek naar een vertaalbureau in Rotterdam? Gemiddeld 36,8% goedkoper en 48,7% sneller in vergelijking tot andere vertaalbureaus. Wij werken dagelijks aan vertalingen voor bedrijven en particulieren in deze prachtige stad. Onze gediplomeerde vertalers vertalen dagelijks officiële documenten voor bedrijven uit het havengebied, multinationals, advocatenkantoren en andere grote bedrijven uit de Maasstad die op zoek zijn naar een secure, professionele en snelle vertaling van hun documenten. Ons team kan uw documenten in meer dan 32 verschillende talen vertalen. Leer hét vertaalbureau voor Rotterdam hieronder beter kennen.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Urgent Vertalen is hét vertaalbureau voor Rotterdamse bedrijven

  Heeft u een goede vertaling nodig voor uw teksten? Urgent Vertalen is hét vertaalbureau voor Rotterdam en omstreken. Onze gediplomeerde en beëdigde vertalers kunnen met een korte levertijd beëdigde en onbeëdigde vertalingen leveren van uiteenlopende informele en formele teksten. Onze klanten uit Rotterdam waarderen onze snelle levering en foutloze teksten die naadloos aansluiten op de tone of voice en inhoud van de te vertalen tekst. U kunt bij ons vertaalbureau altijd rekenen op een scherp tarief, snelle levertijd, secure werkwijze en kwaliteit. Wilt u ook naar alle tevredenheid uw vertaling uitbesteden aan een professioneel vertaalbureau? Vraag hieronder direct uw vertaling aan.

  vertaalbureau rotterdam

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  urgent vertalen is het vertaalbureau voor rotterdamse bedrijven

  Financiële, juridische, medische en andere teksten vertalen

  Onze klanten uit Rotterdam schakelen ons in voor het vertalen van uiteenlopende onofficiële en officiële documenten, waarbij we scherpe focus houden op de kwaliteit van de vertaling. Onze vertalers zijn niet alleen gediplomeerd, maar hebben ook kennis van de achtergrond van de documenten. Daardoor kunnen we informatie en termen uit de tekst accuraat vertalen naar de doeltaal en gaat er geen boodschap verloren in deze informatieoverdracht. Hieronder vindt u een selectie uit de documenten die wij regelmatig vertalen voor onze klanten: Akten, Bankgaranties, Bewijsstukken uit rechtszaken, Certificaten, Contracten, Dagvaardingen, Diploma’s, Getuigschriften, Octrooien, Overeenkomsten, Statuten, Testamenten, Trouwakten, Verklaringen erfrecht, Verklaring omtrent goed gedrag (VOG), Vonnissen. Maar ook voor andere type documenten kunt u bij ons terecht. Benieuwd wat het tarief is voor uw vertaling?

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over vertalingen in en rondom Rotterdam

  Voor elke soort tekst een professionele vertaler in Rotterdam

  Urgent Vertalen werkt uitsluitend met gediplomeerde vertalers die een hbo-opleiding of hoger hebben afgerond in dit vakgebied. Daarnaast beschikt elke vertaler over een eigen specialisme. Het is een achtergrond in domeinen waarvoor het belangrijk is om kennis van zaken te hebben van de inhoud van de tekst. Denk aan juridische, financiële en medische teksten die in alle correctheid en met de juiste terminologie moeten worden vertaald naar de doeltaal. Daarnaast blijft iedere vertaler zich ontwikkelen door jaarlijks meerdere cursussen te volgen om hun kennis op peil te houden.

  Ons team van professionele, gediplomeerde en beëdigde vertalers

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig van uw document? Zijn uw documenten niet in het Nederlands geschreven en bent u genoodzaakt deze documenten in Nederland te gebruiken? Dan is het vrijwel altijd nodig om uw documenten beëdigd te vertalen naar het Nederlands. Gaat u de documenten buiten Nederland gebruiken? Dan vernemen wij graag in welk land en naar welke taal u een beëdigde vertaling wenst. Wanneer u een beëdigde vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw diploma, cijferlijst, contract of geboorteakte zal een beëdigd vertaler de vertaling moeten verzorgen. Een beëdigd vertaler is namelijk voor één of meerdere specifieke talencombinaties beëdigd door de rechtbank. Wij hebben voor alle gangbare talen een gespecialiseerde beëdigde vertaler voor u beschikbaar die is bevoegd om uw documentatie beëdigd te vertalen naar de gewenste taal en op elke locatie.

  Hoe selecteren we als vertaalbureau voor Rotterdam een geschikte vertaler?

  Zodra uw opdracht bij ons binnenkomt, selecteren wij een (beëdigde) vertaler uit ons team die over de juiste kennis van en ervaring beschikt in het jargon en de stijl van uw document of tekst. We schakelen een vertaler in die native is in de doeltaal van de tekst en zoeken een match in aanvullende criteria om de kwaliteit van de vertaling te waarborgen. Denk aan het type document dat u door ons laat vertalen, maar ook of het een beëdigde vertaling moet zijn. Zo nodig zetten we uw vertaling uit bij de vertaler die hier speciaal voor beëdigd is en kennis heeft van het onderwerp van de tekst. Door op verschillende vlakken een match te zoeken, kunnen we de kwaliteit van de inhoud waarborgen.

  3 ISO Certificaten

  Urgent Vertalen is in het bezit van meerdere ISO-certificaten die de kwaliteit, discretie en veiligheid van ons werk garanderen en bewaken. Wij zijn zelfs een van de eerste vertaalbureaus in Rotterdam, en in heel Nederland, met drie ISO-certificaten. Ons werk en onze processen staan dagelijks in het teken om deze certificaten te verdienen en te behouden. Ze weerspiegelen de kwaliteit van ons werk en van het voldoen van onze werkwijze aan de strenge internationale normen die de ISO-certificaten stellen aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk.

  Maak kennis met de voordelen van Urgent Vertalen

  Vertaling vaak binnen 24 uur + Beëdigde vertalingen + Gelegaliseerde vertalingen + Niet goed, geld terug + 100% Tevredenheidsgarantie + 1400 positieve reviews op Kiyoh + Spoedvertaling zonder toeslag + Gemiddeld 36% goedkoper + Als een van de eerste vertaalbureaus van Nederland in het bezit van 3 ISO certificaten. Beveiliging, kwaliteit waarborging, erkend.

  Vertalen van teksten in 32 verschillende soorten talen

  Urgent Vertalen kan uw documenten naar en van maar liefst 32 verschillende soorten talen vertalen. We kunnen hiervoor rekenen op een breed team waarin verschillende native speakers werkzaam zijn. Naast dat ze een native achtergrond hebben, zijn zij gediplomeerd en zijn sommige van onze vertalers beëdigd om officiële documenten te vertalen naar de doeltaal. U kunt bij ons als vertaalbureau in Rotterdam terecht voor het vertalen van teksten naar en van de volgende talen:

  Welke klanten uit Rotterdam gingen u voor?

  Wij werken regelmatig voor grote en kleine bedrijven uit Rotterdam. Denk aan overheden, multinationals en bedrijven uit de haven die zaken met internationale partners willen doen en daarvoor belangrijke documenten en contracten vertaald willen zien in de doeltaal. Maar ook worden we ingeschakeld door buitenlandse bedrijven die een samenwerking aan willen gaan met bedrijven uit de Maasstad of zich hier willen vestigen.

  Professionele vertalingen met spoed nodig in Rotterdam?

  Heeft u met spoed een professionele vertaling in Rotterdam nodig? De vertalers van Urgent Vertalen kunnen uw tekst vaak al binnen slechts 24 uur opleveren. Hoewel andere vertaalbureaus vaak een extra toeslag rekenen voor spoedvertalingen, streven wij altijd naar een snelle levertijd voor een scherp tarief. Wij zijn gemiddeld 36% goedkoper dan onze concurrenten en stemmen het tarief af op de lengte en inhoud van uw document. Hierbij kijken wij naar hoe lang onze vertaler nodig zal hebben voor de vertaling. Door dit tarief op maat voor bepaald, betaalt u nooit teveel voor de opdrachten die u ons toevertrouwt. Bent u met spoed op zoek naar een vertaling? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of scan uw documenten direct in om het tarief en onze levertijd op te vragen. Dan gaan we direct voor u aan de slag en heeft u uw vertaling snel in handen! We sturen deze digitaal en per post naar u op.

  financiele juridische medische en andere teksten vertalen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2