Geboorteakte vertalen

Een geboorteakte vertalen omdat bijvoorbeeld uw kind in het buitenland is geboren? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

Een geboorteakte vertalen omdat bijvoorbeeld uw kind in het buitenland is geboren? Dan betekent dit dat uw kind in het buitenland is ingeschreven en een buitenlandse geboorteakte heeft. Omdat u nu in Nederland woont, is het belangrijk om uw kind hier in uw gemeente in te schrijven. De inschrijving kan bij elke Nederlandse gemeente plaatsvinden, zoals de gemeente Den Haag, gemeente Rotterdam of de gemeente Leiden. Een geboorteakte vertalen is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

02/03/2024 Radha, Driebergen

“Snelle service en professioneel.”

01/03/2024 René, Volkel

“Zeer tevreden”

01/03/2024 Susan, The Hague

“Great service - quick to respond by email and phone, gave advice on legalization, provided within the time promised. Recommend to email for a quotati”

01/03/2024 Edwin Lempers, Voorschoten

“Erg goed”

01/03/2024 Gerjo, Molenaar

“Ik werd doorverwezen door een notariskantoor. Het is 'Urgent Vertalen' in een korte tijd gelukt om gelegaliseerde documenten te vertalen. Het contact”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Het vertalen van een geboorteakte

Het vertalen van een geboorteakte dient door een beëdigd vertaler (ook wel officiële vertaler) te worden voldaan. Een beëdigd vertaler is een vertaler met ervaring, een afgeronde vertaalopleiding en heeft de eed in de Rechtbank afgelegd. Hierbij belooft de vertaler te allen tijde uw vertaling naar waarheid te vertalen, met alle bekendheid van geschriften. Meer informatie over beëdigd vertalen vind u op onze webpagina: “Beëdigd vertalen“. Een geboorteakte vertalen dient te allen tijden consciëntieus en uiterst zorgvuldig te worden gedaan. Bij het vertaalbureau in Den Haag kunt u met volle vertrouwen een geboorteakte beëdigd laten vertalen. Tevens hebt u de mogelijkheid een beëdigde vertaling te voorzien van een apostille en/of te laten legaliseren. Wij, van Vertaalbureau Urgent Vertalen, gelegen in Den Haag, beschikken tot de mogelijkheid om uw geboorteakte te voorzien van de benodigde apostille. Bent u benieuwd welke landen er wettelijk meedoen aan het apostilleverdrag? Wij verwijzen u graag naar het overzicht van alle landen die mee doen aan het apostilleverdrag. Wilt u meer informatie over het beëdigd vertalen van een geboorteakte? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

geboorteakte vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

een spoedvertaling van uw geboorteakte zonder spoedtarief

Een spoedvertaling van uw geboorteakte zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw geboorteakte. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van geboorteakte versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw geboorteakte? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over het vertalen van uw geboorteakte

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Uw geboorteakte vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uw geboorteakte beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van de geboorteakte. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen geboorteakte en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw geboorteakte vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag. Specialist in document vertalingen.

Uw geboorteakte laten vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Een geboorteakte vertalen wij beëdigd voor u. Onder andere vanuit de talen ArabischTurksChinees of Russisch naar het Nederlands of andersom. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. U bent bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor alle talencombinaties welkom.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

De beëdigde vertalingen, die Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgen, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Meer informatie over legalisatie van uw vertaling vindt u op de webpagina “Apostille en Legalisatie”. Naast uw geboorteakte vertalen, kunt u ook bij ons vertaalbureau terecht voor bijvoorbeeld: een paspoort vertalen, huwelijksakte vertalen, scheidingsakte vertalen of koopovereenkomst vertalen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

alles wat u moet weten over het vertalen van uw geboorteakte
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2