Geboorteakte vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Een geboorteakte vertalen omdat bijvoorbeeld uw kind in het buitenland is geboren? Dan betekent dit dat uw kind in het buitenland is ingeschreven en een buitenlandse geboorteakte heeft. Omdat u nu in Nederland woont, is het belangrijk om uw kind hier in uw gemeente in te schrijven. De inschrijving kan bij elke Nederlandse gemeente plaatsvinden, zoals de gemeente Den Haag, gemeente Rotterdam of de gemeente Leiden. Een geboorteakte vertalen is snel geregeld bij Vertaalbureau Urgent Vertalen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Het vertalen van een geboorteakte

Het vertalen van een geboorteakte dient door een beëdigd vertaler (ook wel officiële vertaler) te worden voldaan. Een beëdigd vertaler is een vertaler met ervaring, een afgeronde vertaalopleiding en heeft de eed in de Rechtbank afgelegd. Hierbij belooft de vertaler te allen tijde uw vertaling naar waarheid te vertalen, met alle bekendheid van geschriften. Meer informatie over beëdigd vertalen vind u op onze webpagina: “Beëdigd vertalen“.

Een geboorteakte vertalen dient te allen tijden consciëntieus en uiterst zorgvuldig te worden gedaan. Bij het vertaalbureau in Den Haag kunt u met volle vertrouwen een geboorteakte beëdigd laten vertalen. Tevens hebt u de mogelijkheid een beëdigde vertaling te voorzien van een apostille en/of te laten legaliseren. Wij, van Vertaalbureau Urgent Vertalen, gelegen in Den Haag, beschikken tot de mogelijkheid om uw geboorteakte te voorzien van de benodigde apostille. Bent u benieuwd welke landen er wettelijk meedoen aan het apostilleverdrag? Wij verwijzen u graag naar het overzicht van alle landen die mee doen aan het apostilleverdrag. Wilt u meer informatie over het beëdigd vertalen van een geboorteakte? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Uw geboorteakte vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uw geboorteakte beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van de geboorteakte. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen geboorteakte en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw geboorteakte vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag. Specialist in document vertalingen.

Een spoedvertaling van uw geboorteakte zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw geboorteakte. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van geboorteakte versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw geboorteakte? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw geboorteakte laten vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Een geboorteakte vertalen wij beëdigd voor u. Onder andere vanuit de talen Arabisch, Turks, Chinees of Russisch naar het Nederlands of andersom. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens “native-speakers” zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. U bent bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor alle talencombinaties welkom.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

De beëdigde vertalingen, die Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgen, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Meer informatie over legalisatie van uw vertaling vindt u op de webpagina “Apostille en Legalisatie”.

Naast uw geboorteakte vertalen, kunt u ook bij ons vertaalbureau terecht voor bijvoorbeeld: een paspoort vertalen, huwelijksakte vertalen, scheidingsakte vertalen of koopovereenkomst vertalen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.