• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Farsi vertaalbureau

  Vertaalbureau Farsi nodig voor een officiële vertaling met de garantie dat het goed gebeurt? Farsi, ook bekend als Perzisch, is een taal die voornamelijk wordt gesproken in Iran, Afghanistan, Tadzjikistan en sommige regio’s van buurlanden. Als vertaalbureau Farsi vertalen wij uw document snel en met garantie.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev

  Een beëdigde vertaling Farsi voor uw officiële documenten

  Hebt u een beëdigde vertaling Farsi nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Farsi vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend vertaalbureau voor Farsi. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling in het Farsi. Wij kunnen u zowel een beëdigde Farsi-vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Farsi.

  Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

  Het vertalen van of naar het Farsi hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Farsi. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Farsi vertalers die u graag van dienst zijn.

  Gebouw in Irak. beëdigde vertaling Farsi
  Vertaalbureau Farsi

  Kies voor een Farsi vertaalbureau die de diverse culturen kent

  Farsi, ook bekend als Perzisch, Parsi, Dari of Tojiki, is de officiële taal van Iran, Afghanistan en Tadzjikistan. In Oezbekistan spreken tevens miljoenen mensen deze taal. Het is één van de ouds gedocumenteerde talen ter wereld en de oudste geschriften die bekend zijn, stammen van rond 600 v. Chr. Het Oudperzisch was de eerste gedocumenteerde versie, waarna rond 300 v. Chr. tot het jaar 600 het Middelperzisch werd gebruikt. Deze geëvolueerde versie kende al redelijk grote verschillen. Vanaf de 8e eeuw begon het Perzisch zich te ontwikkelen tot de taal die het nu is. De taal kenmerkt zich door een buitengewoon groot aantal Arabische woorden, tot ongeveer 50% komt vanuit het Arabisch. Farsi is de verzamelnaam voor alle soorten Perzisch en de bijbehorende dialecten. De versie die in Afghanistan wordt gesproken, wordt meestal aangeduid als Dari. Wilt u een document van of naar het Farsi vertalen onderzoek dan de volgende elementen.

  Het Daridialect is het bekendste dialect. Vergelijk Farsi vs Dari als Nederlands vs Vlaams. De verschillen zijn niet heel anders dan de verschillen die wij kennen met het dialect van onze zuiderburen. Het is afhankelijk van het doel van uw vertaling of u rekening moet houden met een dialect.

  Uw document laten vertalen van of naar het Farsi door een officieel Farsi vertaalbureau

  Wat wilt u met de vertaling van uw documenten bereiken? Reist u af naar Iran of wilt u vanuit Nederland een doelgroep bereiken die Farsi spreekt? Kortom, wat is uw doel? Het is verstandig om te letten op welk dialect de ontvanger spreekt wanneer u een vertaling laat maken. De native speaker vertaler weet precies waarmee rekening gehouden moet worden wanneer een vertaling van uw tekst of document gemaakt wordt. Is de vertaling bedoeld voor Iran, Afghanistan, Tadzjikistan of Oezbekistan? Weet vooraf waar de ontvanger vandaan komt zodat de vertaler hiermee rekening kan houden in de vertaling.

  De naam zegt het al Farsi vertaalbureau Urgent vertalen in Den Haag. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Farsi vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Farsi vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Farsi zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Farsi vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Farsi vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Farsi vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Een Farsi vertaalbureau biedt een breed scala aan vertaaldiensten, waaronder documentvertaling, tolkdiensten, lokalisatie van websites en software, en transcriptiediensten. Deze diensten zijn beschikbaar voor verschillende sectoren zoals juridisch, medisch, technisch, en zakelijk.

  Kwaliteitsborging in vertalingen wordt vaak gerealiseerd door inzet van native speakers met expertise in specifieke vakgebieden. Daarnaast worden vertalingen regelmatig onderworpen aan een proces van proeflezen en redigeren door andere deskundige vertalers om nauwkeurigheid en consistentie te garanderen.

  De kosten van Farsi vertaaldiensten variëren afhankelijk van de aard en complexiteit van het project, de lengte van de tekst, en de vereiste levertijd. Prijzen kunnen worden aangeboden op basis van het aantal woorden, per pagina, of als een vast tarief voor het gehele project. Zie: Vertaalbureau prijzen

  De tijd die nodig is om een document te vertalen hangt af van de lengte van de tekst en de complexiteit ervan. Standaard documenten kunnen vaak binnen een dag worden vertaald, maar grotere of meer complexe projecten kunnen langer duren. Spoedvertalingen zijn mogelijk.

  Ja, veel Farsi vertaalbureaus bieden lokalisatiediensten aan die niet alleen taalkundige vertaling omvatten, maar ook culturele aanpassingen om producten of diensten geschikt te maken voor de Iraanse markt.

  Vertrouwelijkheid staat bij ons Farsi vertaalbureau op de eerste plaats. Wij werken aan de hand van strikte privacy protocollen en zorgen ervoor dat alle informatie die aan ons wordt verstrekt, veilig en vertrouwelijk wordt behandeld.

  Tarieven Farsi vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Farsi vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Farsi vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd