• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Testament vertalen

  Laat uw testament vertalen naar het Nederlands of eenvoudig in een andere vreemde taal met 100% tevredenheidsgarantie.

  Een testament is in de basis opgesteld om, na het overlijden, zaken netjes en geheel naar wens af te wikkelen. Zonder specialistische kennis is het ontcijferen van een testament al een hele klus. Laat staan als dit in een vreemde taal staat geschreven. Onze specialisten vertalen uw officiële documenten zorgvuldig naar het Nederlands, of naar elke andere willekeurige taal, om de laatste wensen van de betrokkene op deze manier een eer te bewijzen. Een woonplaats of diverse buitenlandse eigendommen, wat de aanleiding voor het testament in de vreemde taal ook is, ze hebben veelal te maken met een afwijkende wetgeving. Onze beëdigde vertalers beschikken daarom naast een talent voor taal, ook over alle benodigde kennis rondom de regelgeving. De vertaling is daarom direct beëdigd en geschikt voor het uitvoeren van een legalisatie.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een testament laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een uitgebreid netwerk aan beëdigde en onbeëdigde native-speaker vertalers. Al onze vertalers zijn in het bezit van een afgeronde HBO- diploma of hoger. En volgen verplicht jaarlijks vele cursussen om veranderingen in de taal bij te blijven. Daarnaast hebben onze beëdigde vertalers de eed in de Rechtbank afgelegd. Meer informatie over een beëdigde vertaling vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen. Een testament vertalen wij dagelijks voor onze klanten naar alle tevredenheid. Grote en kleine bedrijven, maar ook veel particulieren gingen u voor. Daarnaast weten wij dat uw contract vertrouwelijke informatie kan bevatten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij, naast onze privacy statement en algemene voorwaarden, bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

  testament vertalen 1

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw testament zonder spoedtarief

  Een spoedvertaling van uw testament zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw testament. Veel vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van testamenten versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw testament? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Uw testament vertalen, wat moet u weten?

  Uw document vertalen tegen een scherp tarief

  Wenst u uw testament te laten vertalen door native-speaker vertalers, tegen een scherp tarief en zonder enig verlies van kwaliteit? Wij zijn open en eerlijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een indicatie van de eventuele kosten om uw testament te vertalen.

  Een testament beëdigd laten vertalen

  Indien uw testament beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw testament. Aangezien testamenten in veel van de gevallen niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk, dat u betaald voor de grootte van uw eigen testament en niet op basis van “een gemiddelde grootte”. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw testament vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

  Uw testament vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

  Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw testament en elk ander document naar elke gewenste taal laten vertalen. Een testament vertalen wij dan ook dagelijks van en naar onder andere het NederlandsEngelsSpaansItaliaansFrans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw testament te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het JapansArabisch en Indonesisch.

  Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

  Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  uw testament vertalen is mogelijk in alle talencombinaties 1
  vertaalbureau
  Het vertaalbureau van Den Haag