Testament vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Een testament is in de basis opgesteld om, na het overlijden, zaken netjes en geheel naar wens af te wikkelen. Zonder specialistische kennis is het ontcijferen van een testament al een hele klus. Laat staan als dit in een vreemde taal staat geschreven. Onze specialisten vertalen uw officiële documenten zorgvuldig naar het Nederlands, of naar elke andere willekeurige taal, om de laatste wensen van de betrokkene op deze manier een eer te bewijzen. Een woonplaats of diverse buitenlandse eigendommen, wat de aanleiding voor het testament in de vreemde taal ook is, ze hebben veelal te maken met een afwijkende wetgeving. Onze beëdigde vertalers beschikken daarom naast een talent voor taal, ook over alle benodigde kennis rondom de regelgeving. De vertaling is daarom direct beëdigd en geschikt voor het uitvoeren van een legalisatie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een testament laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een uitgebreid netwerk aan beëdigde en onbeëdigde native-speaker vertalers. Al onze vertalers zijn in het bezit van een afgeronde HBO- diploma of hoger. En volgen verplicht jaarlijks velen cursussen om veranderingen in de taal bij te blijven. Daarnaast hebben onze beëdigde vertalers de eed in de Rechtbank afgelegd. Meer informatie over een beëdigde vertaling vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

Een testament vertalen wij dagelijks voor onze klanten naar alle tevredenheid. Grote en kleine bedrijven, maar ook veel particulieren gingen u voor. Daarnaast weten wij dat uw contract vertrouwelijke informatie kan bevatten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij, naast onze privacy statement en algemene voorwaarden, bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Wenst u uw testament te laten vertalen door native-speaker vertalers, tegen een scherp tarief en zonder enig verlies van kwaliteit? Wij zijn open en eerlijk. Daarom bieden wij u de mogelijkheid tot een indicatie van de eventuele kosten om uw testament te vertalen.

Indien uw testament beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw contract. Aangezien testamenten in veel van de gevallen niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk, dat u betaald voor de grootte van uw eigen testament en niet op basis van “een gemiddelde grootte”. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw testament vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw testament zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw testament. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van testamenten versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw testament? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw testament vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw testament en elk ander document naar elke gewenste taal laten vertalen. Een testament vertalen wij dan ook dagelijks van en naar onder andere het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw testament te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.