• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Testament laten vertalen

  Laat uw testament vertalen naar het Nederlands of eenvoudig in een andere vreemde taal met 100% tevredenheidsgarantie.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev

  Testament laten vertalen door een gecertificeerd vertaalbureau

  Een testament is in de basis opgesteld om, na het overlijden, zaken netjes en geheel naar wens af te wikkelen. Zonder specialistische kennis is het ontcijferen van een testament al een hele klus. Laat staan als dit in een vreemde taal staat geschreven. Onze specialisten vertalen uw officiële documenten zorgvuldig naar het Nederlands, of naar elke andere willekeurige taal, om de laatste wensen van de betrokkene op deze manier een eer te bewijzen. Een woonplaats of diverse buitenlandse eigendommen, wat de aanleiding voor het testament in de vreemde taal ook is, ze hebben veelal te maken met een afwijkende wetgeving. Onze beëdigde vertalers beschikken daarom naast een talent voor taal, ook over alle benodigde kennis rondom de regelgeving. De vertaling is daarom direct beëdigd en geschikt voor het uitvoeren van een legalisatie.

  testament vertalen
  Testament laten vertalen

  Een testament laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Vertaalbureau Urgent Vertalen heeft een uitgebreid netwerk aan beëdigde en onbeëdigde native-speaker vertalers. Al onze vertalers zijn in het bezit van een afgeronde HBO- diploma of hoger. En volgen verplicht jaarlijks vele cursussen om veranderingen in de taal bij te blijven. Daarnaast hebben onze beëdigde vertalers de eed in de Rechtbank afgelegd. Meer informatie over een beëdigde vertaling vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen. Een testament vertalen wij dagelijks voor onze klanten naar alle tevredenheid. Grote en kleine bedrijven, maar ook veel particulieren gingen u voor. Daarnaast weten wij dat uw contract vertrouwelijke informatie kan bevatten. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk dat er vertrouwelijk met uw documenten wordt omgegaan. Mocht u het op prijs stellen, dan zijn wij, naast onze privacy statement en algemene voorwaarden, bereid om een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen.

  Een testament beëdigd laten vertalen

  Indien uw testament beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw testament. Aangezien testamenten in veel van de gevallen niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk, dat u betaald voor de grootte van uw eigen testament en niet op basis van “een gemiddelde grootte”. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw testament vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

  Uw testamentvertaling goed geregeld

  Het vertalen van een testament is een specialistische taak die zorgvuldigheid en precisie vereist. Voor mensen die hun testament in het buitenland willen laten registreren of voor het verwerken van erfenissen in verschillende rechtsgebieden, is het essentieel om een professioneel vertaalbureau in te schakelen. Een testament bevat belangrijke juridische termen en specifieke details die exact moeten worden overgenomen in de vertaling om juridische verwarring of problemen te voorkomen.

  Een gespecialiseerd vertaalbureau beschikt over vertalers met een juridische achtergrond, die niet alleen de taalvaardigheden bezitten, maar ook de kennis van relevante wetgeving en juridische jargon. Dit garandeert dat de vertaling van uw testament nauwkeurig en rechtsgeldig is, wat cruciaal is voor het behoud van de wettigheid van uw testamentaire wensen.

  Bij het kiezen van een vertaalbureau voor het vertalen van uw testament, is het belangrijk om te letten op certificeringen en ervaring in juridische vertalingen. Een gecertificeerde vertaling zorgt ervoor dat het document voldoet aan de vereisten van officiële instanties, zowel nationaal als internationaal. Dit is vooral belangrijk bij grensoverschrijdende nalatenschappen, waarbij de nauwkeurigheid van de vertaling direct invloed kan hebben op de afhandeling van de erfenis.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Het is essentieel om uw testament te laten vertalen als u activa heeft in het buitenland of als uw erfgenamen niet dezelfde taal spreken. Een correcte vertaling zorgt ervoor dat uw wensen wereldwijd duidelijk en juridisch bindend zijn.

  De duur van de vertaling van een testament hangt af van de lengte en complexiteit van het document. Gemiddeld duurt het vertaalproces tussen de 1 tot 3 werkdagen. Voor spoedopdrachten kunnen we vaak sneller leveren.

  Ja, een testament blijft rechtsgeldig na vertaling, mits het correct en door een gekwalificeerde vertaler is vertaald. Het is belangrijk dat de vertaling juridisch correct is om ervoor te zorgen dat uw wensen worden nageleefd.

  Ons vertaalbureau biedt testamentvertalingen aan in meer dan 50 talen, waaronder Engels, Spaans, Frans, Duits, Chinees en vele anderen. Neem contact met ons op voor een volledige lijst van beschikbare talen.

  Een beëdigde vertaling kan extra kosten met zich meebrengen, aangezien deze door een beëdigd vertaler moet worden uitgevoerd en vaak een officieel stempel en handtekening vereist. We bieden ook beëdigde vertalingen aan en kunnen u hierover meer informatie geven.

  Wij hechten groot belang aan de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw documenten. Al onze vertalers ondertekenen een geheimhoudingsverklaring, en we gebruiken beveiligde systemen om uw documenten te behandelen en op te slaan.

  Wat kost het om mijn testament te laten vertalen?

  De kosten voor het vertalen van een testament variëren afhankelijk van de taal en de lengte van het document. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd