• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Medisch vertaalbureau

  Heeft u een medisch vertaalbureau nodig voor een accurate vertaling van medische teksten of documenten? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen.

  Heeft u een medisch vertaalbureau nodig voor een accurate vertaling van medische teksten of documenten? Urgent Vertalen heeft een team van gediplomeerde vertalers voor alle verschillende soorten talen met een achtergrond in de medische wereld. Dagelijks werken zij aan hoogwaardige, accurate vertalingen van medische teksten. Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u altijd rekenen op een kwaliteitsvertaling, snelle levering en dat tegen een scherp tarief.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Uw medische documenten zijn bij ons in veilige handen

  Wij kunnen als medisch vertaalbureau in Den Haag ingeschakeld worden voor de vertaling van verschillende soorten teksten. Dagelijks werken onze gespecialiseerde en gediplomeerde vertalers discreet aan medische vertalingen. Doordat de vertalers jarenlange ervaring hebben met het vertalen van complexe medische teksten kunnen ze de teksten inclusief de juiste terminologieën en afkortingen perfect vertalen naar de doeltaal. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden. Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen voor onder anderen uw medische vertalingen.

  medisch vertaalbureau

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw medisch document zonder spoedtarief

  Een spoedvertaling van uw medisch document zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw medisch document. Veel vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van documenten versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw document? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over medische vertalingen

  Medisch vertaalbureau in Den Haag

  Wij kunnen als medisch vertaalbureau in Den Haag ingeschakeld worden voor de vertaling van verschillende soorten teksten. Dagelijks werken onze gespecialiseerde en gediplomeerde vertalers discreet aan medische vertalingen. Doordat de vertalers jarenlange ervaring hebben met het vertalen van complexe medische teksten kunnen ze de teksten inclusief de juiste terminologieën en afkortingen perfect vertalen naar de doeltaal.

  Uw document vertalen tegen een scherp tarief

  Indien u een onbeëdigde medische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld een bijsluiter van een geneesmiddel, voorlichtingsbrochures, medische protocollen of website kunt u altijd rekenen op scherpe, heldere tarieven. Een medische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% kwaliteitsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw medische vertaling.

  Uw medische documenten beëdigd vertalen

  U kunt uw medische document(en), zoals een toestemmingsformulier, medische rapporten, een contract, onderzoeksresultaten of andere medische patiënten informatie, bij het medisch vertaalbureau van Den Haag beëdigd laten vertalen. Het is verstandig om van te voren na te gaan of u daadwerkelijk een beëdigde vertaling nodig heeft. Indien u de medische document(en) zal gaan gebruiken bij bijvoorbeeld: een ziekenhuis, gemeente of een school, dan wordt er veelal om een beëdigde vertaling gevraagd.

  Altijd een (beëdigde) juridische vertaling tegen een scherp tarief

  Alle beëdigde medische vertalingen, die u bij Vertaalbureau Urgent Vertalen laat verzorgen, worden altijd voorzien van een verklaring, de benodigde handtekeningen en stempels van de beëdigde vertaler. Tevens wordt het brondocument aan het beëdigd vertaalde document bevestigd. Gezamenlijk vormt dit vervolgens een officieel erkende vertaling binnen Nederland. Laat uw document degelijk vertalen!

  Uw Medische vertaling laten legaliseren

  De beëdigde vertalingen, die Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgen, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Indien het land waar u de vertaling nodig heeft, meedoet aan het zogeheten apostille-verdrag, dient er een apostille te worden geplaatst op de beëdigde vertaling. U kunt de apostille zelf halen of u kunt de apostille laten verzorgen door het vertaalbureau van Den Haag. Zowel particulieren als bedrijven gingen u voor. De apostille wordt geplaatst op de beëdigde vertaling bij de centrale balie in de Rechtbank. Indien u uw beëdigde vertaling nodig heeft in een land waar geen apostille-verdrag geldt, dient u het document te laten legaliseren bij het Consulaat. Meer informatie over legalisatie van uw vertaling vindt u op de webpagina ”apostille en legalisatie”. Hebt u vragen over uw vertaling of het legaliseren van uw documenten? Neem gerust contact met ons op.
  Dagelijks verzorgt het vertaalbureau Urgent Vertalen meerdere vertalingen voor onder andere grote internationale bedrijven, kleine ondernemingen en particulieren.

  Medische documenten vertalen

  Bij het vertalen van medische teksten wordt meer van de vertaler gevraagd dan slechts een goede talenknobbel. Zeker bij medische documenten is kennis van zaken een vereiste om op accurate en vertrouwelijke wijze een vertaling te maken van deze belangrijke documenten. De vertaler moet ervoor zorgen dat er geen onjuistheden in de vertaling komen te staan en dat er geen informatie verloren gaat tijdens het vertalen. Als medisch vertaalbureau waarborgen we de kwaliteit en discretie in ons werk. Dagelijks werken we aan vertalingen van bijvoorbeeld medische verslagen, patiëntendossiers, bijsluiters, scans en onderzoek uitslagen en klinische studies. Benieuwd naar het tarief voor uw medisch document? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw vertaling. Om verschillende redenen moeten medische documenten vaak beëdigd vertaald worden voor bepaalde doeleinden in Nederland of het buitenland. Dit soort vertalingen zullen uitgevoerd moeten worden door gespecialiseerde medische beëdigde vertalers. Wij hebben verschillende gediplomeerde medische vertalers beschikbaar die speciaal bij de rechtbank als beëdigde vertaler zijn beëdigd voor desbetreffende talen. Zij kunnen een kwalitatief hoogwaardige en erkende vertaling van uw document leveren. Wel zo fijn als u weet aan wie u uw documenten toevertrouwt. Bij Urgent Vertalen worden de medische vertalingen verzorgd door een team van professionele, gediplomeerde vertalers met een achtergrond in de medische wereld. We stellen hoge eisen aan onze vertalers om de kwaliteit van ons werk te kunnen waarborgen. Zo moeten onze vertalers aan verschillende criteria voldoen om vertalingen voor onze opdrachtgevers te mogen verzorgen. Wij werken met native speakers met een erkend diploma op Hbo-niveau of hoger als vertaler. Daarnaast hebben ze grondige kennis van de documenten die zij vertalen. Daardoor kunnen we medische documenten in alle accuraatheid en met de juiste termen vertalen naar de doeltaal. Onze vertalers zijn bovendien verplicht om jaarlijks deel te nemen aan verschillende cursussen waarmee ze hun kennis op peil houden en veranderingen binnen de sector op de voet blijven volgen. Daarnaast werken onze vertalers volgens vastomlijnde processen, waardoor we onder andere de kwaliteit en discretie in ons werk kunnen waarborgen. Om de juiste medische vertaler te selecteren en ervoor te zorgen dat u uw doeleinde behaalt, zijn er bepaalde aspecten waar wij op letten. We vernemen eerst graag naar welke taal u een vertaling nodig heeft, wat voor type document het is en hoe complex het is en of het een beëdigde vertaling moet zijn met eventuele legalisatie. Zo kunnen wij de juiste medische vertaler inschakelen voor het vertalen van uw medisch document.

  Een breed medisch klantenportfolio

  Urgent Vertalen heeft als medisch vertaalbureau verschillende soorten opdrachtgevers. We hebben een breed klantenportfolio met o.a. de overheid, ziekenhuizen, farmaceuten, grote en kleine bedrijven en particulieren die ons hun medische documenten toevertrouwen voor een kwalitatieve medische vertaling. Voor accurate, discrete vertalingen van belangrijke medische documenten weten onze klanten Urgent Vertalen altijd (terug) te vinden. Urgent Vertalen is als medisch vertaalbureau de trotse bezitter van drie ISO-certificaten. Deze certificaten zijn een beloning voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk en worden uitgereikt aan vertaalbureaus die voldoen aan de strenge eisen die hiervoor worden gesteld. Om deze certificaten te mogen ontvangen en behouden, zijn we bij Urgent Vertalen altijd bezig met het optimaliseren van onze werkprocessen. Wij waarborgen, evalueren en optimaliseren deze continue om de kwaliteit in ons werk voort te zetten en onze klanten van het best mogelijke resultaat te kunnen voorzien. Heeft u een medische vertaling nodig en zoekt u een betrouwbare vertaler die accuraat en discreet werkt? Laten we u wat meer vertellen over de werkwijze van Urgent Vertalen en onze vertalers. U kunt via de website een offerte aanvragen voor het document dat u eventueel wenst te laten vertalen. Hiervoor vragen wij u om ons een goed leesbare en onbewerkte scan of foto van uw documenten toe te sturen, zodat wij de omvattendheid van de tekst goed kunnen inschatten en een offerte op maat kunnen maken. We sturen u een offerte met de planning en het tarief en gaan nadat u akkoord heeft gegeven voor u aan de slag. Wij  selecteren de medische vertaler die ervaring heef in het jargon van het door u toegestuurde medische document en het beste qua snelheid van levering bij de opdracht past. Dat wil zeggen, degene die een native speaker van de doeltaal is, gespecialiseerd is in het onderwerp van het document dat u wilt laten vertalen en eventueel beëdigd is indien dit een vereiste is.

  Wij kunnen medische teksten vertalen naar 32 verschillende soorten talen

  Naar welke taal moet uw medische document worden vertaald? Urgent Vertalen kan uw medische documenten naar maar liefst 32 verschillende soorten talen vertalen. We hebben een uitgebreid team aan gediplomeerde vertalers die elk native zijn in hun taal. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de medische wereld, waardoor ze de door u gewenste documenten snel en op het hoogste niveau kunnen vertalen voor een ijzersterke vertaling. Heeft u een vertaling nodig? U kunt uw medische documenten bij ons laten vertalen in de volgende talen:

  Spoedvertaling van medische documenten zonder spoedtarief

  Met spoed een medische vertaling nodig? Als medisch vertaalbureau vertalen we teksten voor onze opdrachtgevers vaak al binnen 24 uur. U betaalt bij andere vertaalbureaus al gauw een extra toeslag voor spoedvertalingen, maar bij ons is een snelle levering vanzelfsprekend. Daarom rekenen we hier geen extra bedrag voor. Mocht de klok tikken en wilt u er zeker van zijn dat het document op tijd binnen is, dan kunt u kiezen voor een spoedverzending. We leveren de vertaling namelijk altijd per post en digitaal op. Door te kiezen voor een spoedverzending heeft u zekerheid dat u uw vertaling op tijd in handen heeft. Met spoed een betrouwbaar medisch vertaalbureau nodig? Aarzel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken!

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  uw medische documenten beedigd vertalen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2