Diploma en cijferlijst vertalen

Uw diploma en cijferlijst vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren? Dan is het vrijwel zeker dat u een beëdigde vertaling van uw diploma, cijferlijst en eventuele bijlagen nodig heeft. Uw diploma en cijferlijst vertalen is bij vertaalbureau Urgent Vertalen snel geregeld. Een diploma en cijferlijst vertalen wij dagelijks beëdigd naar alle tevredenheid van onze klanten. Wij begrijpen dan ook als geen ander, dat dit om uw carrière gaat en uw diploma en cijferlijst foutloos vertaald dienen te worden. In een diploma en cijferlijst bevinden zich vaak afkortingen van afgeronde vakken. Uw document zal te allen tijde zodanig worden vertaald dat elke afkorting duidelijk is voor de lezer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Uw diploma en cijferlijst laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt bij vertaalbureau Urgent Vertalen terecht met alle soorten diploma’s en cijferlijsten. Onze beëdigde native speaker vertalers vertalen dagelijks onder anderen middelbare school diploma’s, MBO diploma’s, HBO diploma’s of WO diploma’s.

Naast het beëdigd vertalen van een diploma en/ of cijferlijst, hebben wij ook ervaring met bijvoorbeeld een certificaat beëdigd vertalen, dossierverklaring beëdigd vertalen of (een nog niet) afgeronde cursus beëdigd vertalen.

Ook verzorgen wij veel beëdigde vertalingen van aanmelddocumenten, welke vaak door Franse universiteiten worden gevraagd. Al onze beëdigde vertalingen zijn officiële documenten binnen Nederland en zijn voorzien van de benodigde handtekeningen en stempels van de beëdigd vertaler.

Een vertaling van uw diploma en cijferlijst in 3 stappen

  • U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail

    Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

  • De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd

    De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt de kopie van uw document gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

  • Vertaling de volgende werkdag voor 10:00 uur in huis

    Verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Waarom uw diploma laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Een voorstel ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen?

Graag ontvangen wij van u een goed leesbare en onbewerkte scan van uw diploma en/of cijferlijst, waarvan u een beëdigde vertaling wenst. Mocht u niet beschikken over een scanner, dan kunt u ook uw document fotograferen.

Wij vragen u ook uw naam en telefoonnummer te vermelden en naar welke taal uw diploma en cijferlijst vertaald dienen te worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend voorstel.

Altijd een professionele vertaling van uw diploma

Uw diploma en cijferlijst vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uw diploma en cijferlijst beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw diploma en cijferlijst. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen diploma en cijferlijst en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw diploma en cijferlijst vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

U heeft urgent een vertaling nodig van uw diploma en cijferlijst. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van diploma en cijferlijst versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw diploma en cijferlijst? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Een diploma en cijferlijst vertalen wij bijvoorbeeld vanuit het Nederlands naar het Duits, Frans of Spaans. Ook verzorgen wij beëdigde vertalingen vanuit bijvoorbeeld het Engels, Italiaans of Japans naar het Nederlands. Elke taal is welkom bij ons vertaalbureau. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens native speakers zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Let op! Vaak neemt een instantie genoegen met een beëdigde vertaling van of naar het Engels. Wij adviseren u dan ook om dit van te voren na te gaan.

De beëdigde vertalingen, die vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren.

Naast uw diploma en cijferlijst vertalen, kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld: enkel een diploma, enkel een cijferlijst, een contract, uw sollicitatiebrief of een CV.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor een vertaling van een document? Klik dan op het onderstaande offertebutton of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.