• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Diploma en cijferlijst laten vertalen

  Uw diploma en cijferlijst vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren? Laat direct door ons vertalen.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev

  Uw diploma en cijferlijst laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen

  U kunt bij vertaalbureau Urgent Vertalen terecht met alle soorten diploma’s en cijferlijsten. Onze beëdigde native speaker vertalers vertalen dagelijks onder anderen middelbare school diploma’s, MBO diploma’s, HBO diploma’s of WO diploma’s.

  Naast het beëdigd vertalen van een diploma en/ of cijferlijst, hebben wij ook ervaring met bijvoorbeeld een certificaat beëdigd vertalen, dossierverklaring beëdigd vertalen of (een nog niet) afgeronde cursus beëdigd vertalen. Ook verzorgen wij veel beëdigde vertalingen van aanmelddocumenten, welke vaak door Franse universiteiten worden gevraagd. Al onze beëdigde vertalingen zijn officiële documenten binnen Nederland en zijn voorzien van de benodigde handtekeningen en stempels van de beëdigd vertaler.

  een voorstel ontvangen voor een vertaling van een cijferlijst
  Diploma en cijferlijst laten vertalen

  Uw diploma en cijferlijst vertalen tegen een scherp tarief

  Uw diploma en cijferlijst vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uw diploma en cijferlijst beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw diploma en cijferlijst. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen diploma en cijferlijst en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw diploma en cijferlijst vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

  Uw diploma en cijferlijst vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren? Dan is het vrijwel zeker dat u een beëdigde vertaling van uw diploma, cijferlijst en eventuele bijlagen nodig heeft. Uw diploma en cijferlijst vertalen is bij vertaalbureau Urgent Vertalen snel geregeld. Een diploma en cijferlijst vertalen wij dagelijks beëdigd naar alle tevredenheid van onze klanten. Wij begrijpen dan ook als geen ander, dat dit om uw carrière gaat en uw diploma en cijferlijst foutloos vertaald dienen te worden. In een diploma en cijferlijst bevinden zich vaak afkortingen van afgeronde vakken. Uw document zal te allen tijde zodanig worden vertaald dat elke afkorting duidelijk is voor de lezer.

  Uw diploma en cijferlijst vertalen is naar alle talen mogelijk

  Een diploma en cijferlijst vertalen wij bijvoorbeeld vanuit het Nederlands naar het DuitsFrans of Spaans. Ook verzorgen wij beëdigde vertalingen vanuit bijvoorbeeld het EngelsItaliaans of Japans naar het Nederlands. Elke taal is welkom bij ons vertaalbureau. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens native speakers zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Let op! Vaak neemt een instantie genoegen met een beëdigde vertaling van of naar het Engels. Wij adviseren u dan ook om dit van te voren na te gaan.

  De beëdigde vertalingen, die vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Naast uw diploma en cijferlijst vertalen, kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld: enkel een diploma, enkel een cijferlijst, een contract, uw sollicitatiebrief of een CV.

  Een spoedvertaling van uw diploma en cijferlijst zonder “spoedtarief”

  U heeft urgent een vertaling nodig van uw diploma en cijferlijst. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van diploma en cijferlijst versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw diploma en cijferlijst? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw diploma vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Een beëdigde vertaling van een diploma of cijferlijst is een officiële vertaling die is uitgevoerd door een beëdigd vertaler. Deze vertaler is door een rechtbank beëdigd en de vertaling wordt erkend door officiële instanties zoals scholen, universiteiten en overheidsorganisaties.

  Een beëdigde vertaling van uw diploma of cijferlijst is vaak vereist bij aanmeldingen voor buitenlandse universiteiten, sollicitaties voor internationale banen, of emigratieprocedures. Deze vertalingen garanderen dat de inhoud nauwkeurig en officieel erkend is.

  De vertaling van een diploma of cijferlijst kan meestal binnen enkele werkdagen worden voltooid, afhankelijk van de complexiteit en de hoeveelheid tekst. Wij streven ernaar om binnen 3 tot 5 werkdagen een voltooide vertaling aan te leveren.

  De kosten voor het vertalen van een diploma of cijferlijst variëren afhankelijk van de lengte en complexiteit van het document. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen via onze website.

  Wij bieden vertalingen aan in een breed scala van talen, waaronder Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinees en vele andere. Neem contact met ons op om te vragen naar specifieke taalcombinaties.

  U kunt uw diploma of cijferlijst eenvoudig aanleveren door een gescande kopie te uploaden via ons online platform, per e-mail te versturen, of persoonlijk langs te brengen op ons kantoor. Zorg ervoor dat de scans duidelijk en goed leesbaar zijn.

  Ja, wij bieden aanvullende diensten zoals legalisatie en het verkrijgen van een apostille voor uw vertaalde documenten. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze diensten en de bijbehorende kosten.

  Wat zijn de kosten voor het laten vertalen van een diploma?

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Cijferlijst vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor diploma vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd