Diploma en cijferlijst vertalen

Uw diploma en cijferlijst vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren? Laat direct door ons vertalen.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

02/03/2024 Radha, Driebergen

“Snelle service en professioneel.”

01/03/2024 René, Volkel

“Zeer tevreden”

01/03/2024 Susan, The Hague

“Great service - quick to respond by email and phone, gave advice on legalization, provided within the time promised. Recommend to email for a quotati”

01/03/2024 Edwin Lempers, Voorschoten

“Erg goed”

01/03/2024 Gerjo, Molenaar

“Ik werd doorverwezen door een notariskantoor. Het is 'Urgent Vertalen' in een korte tijd gelukt om gelegaliseerde documenten te vertalen. Het contact”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Uw diploma en cijferlijst laten vertalen door vertaalbureau Urgent Vertalen

U kunt bij vertaalbureau Urgent Vertalen terecht met alle soorten diploma’s en cijferlijsten. Onze beëdigde native speaker vertalers vertalen dagelijks onder anderen middelbare school diploma’s, MBO diploma’s, HBO diploma’s of WO diploma’s. Naast het beëdigd vertalen van een diploma en/ of cijferlijst, hebben wij ook ervaring met bijvoorbeeld een certificaat beëdigd vertalen, dossierverklaring beëdigd vertalen of (een nog niet) afgeronde cursus beëdigd vertalen. Ook verzorgen wij veel beëdigde vertalingen van aanmelddocumenten, welke vaak door Franse universiteiten worden gevraagd. Al onze beëdigde vertalingen zijn officiële documenten binnen Nederland en zijn voorzien van de benodigde handtekeningen en stempels van de beëdigd vertaler.

diplom vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

altijd een professionele vertaling van uw diploma

Een spoedvertaling van uw diploma en cijferlijst zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van uw diploma en cijferlijst. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van diploma en cijferlijst versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw diploma en cijferlijst? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over Judirische vertalingen

Uw diploma en cijferlijst vertalen tegen een scherp tarief

Uw diploma en cijferlijst vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uw diploma en cijferlijst beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw diploma en cijferlijst. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen diploma en cijferlijst en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw diploma en cijferlijst vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag. Uw diploma en cijferlijst vertalen omdat u van plan bent om in het buitenland te gaan wonen, werken of studeren? Dan is het vrijwel zeker dat u een beëdigde vertaling van uw diploma, cijferlijst en eventuele bijlagen nodig heeft. Uw diploma en cijferlijst vertalen is bij vertaalbureau Urgent Vertalen snel geregeld. Een diploma en cijferlijst vertalen wij dagelijks beëdigd naar alle tevredenheid van onze klanten. Wij begrijpen dan ook als geen ander, dat dit om uw carrière gaat en uw diploma en cijferlijst foutloos vertaald dienen te worden. In een diploma en cijferlijst bevinden zich vaak afkortingen van afgeronde vakken. Uw document zal te allen tijde zodanig worden vertaald dat elke afkorting duidelijk is voor de lezer.

Uw diploma en cijferlijst vertalen is naar alle talen mogelijk

Een diploma en cijferlijst vertalen wij bijvoorbeeld vanuit het Nederlands naar het DuitsFrans of Spaans. Ook verzorgen wij beëdigde vertalingen vanuit bijvoorbeeld het EngelsItaliaans of Japans naar het Nederlands. Elke taal is welkom bij ons vertaalbureau. Daarbij werken wij enkel met vertalers die een vertaalopleiding hebben afgerond op HBO-niveau of hoger en tevens native speakers zijn van de doeltaal. Zo bent u te alle tijden verzekerd van een correcte vertaling. Let op! Vaak neemt een instantie genoegen met een beëdigde vertaling van of naar het Engels. Wij adviseren u dan ook om dit van te voren na te gaan.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

De beëdigde vertalingen, die vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt, zijn te allen tijde officieel erkende vertalingen binnen Nederland. Indien u uw vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, is het wellicht nodig uw beëdigde vertaling te legaliseren. Naast uw diploma en cijferlijst vertalen, kunt u ook terecht voor bijvoorbeeld: enkel een diploma, enkel een cijferlijst, een contract, uw sollicitatiebrief of een CV.

Een voorstel ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen?

Graag ontvangen wij van u een goed leesbare en onbewerkte scan van uw diploma en/of cijferlijst, waarvan u een beëdigde vertaling wenst. Mocht u niet beschikken over een scanner, dan kunt u ook uw document fotograferen. Wij vragen u ook uw naam en telefoonnummer te vermelden en naar welke taal uw diploma en cijferlijst vertaald dienen te worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend voorstel.

een voorstel ontvangen voor een vertaling van een cijferlijst
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2