Document vertalen met 100% tevredenheidsgarantie.

Specifiek document laten vertalen? Hebt u een officiële vertaling van een specifiek document nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Als beëdigd vertaalbureau hebben wij uw document snel en goed vertaald. U profiteert altijd van onze niet goed, geld terug garantie, onze snelheid en het feit dat wij gemiddeld 36,8% goedkoper zijn in vergelijking tot andere vertaalbureaus.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een specifiek document laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

De vertaling van uw document wordt bij ons altijd verzorgd door een professionele vertaler. Voor sommige documenten is een beëdigde vertaling nodig. Hiervoor schakelen we een beëdigd vertaler in. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

documenten vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

uw documenten laten vertalen door een officiële vertaler

Uw documenten laten vertalen door een officiële vertaler

Een beëdigde vertaling wordt vaak een officiële vertaling genoemd. Maar niet elk document dient beëdigd vertaald te worden. Enkele voorbeelden van documenten die wij dagelijks beëdigd vertalen zijn: geboorteaktes, algemene voorwaarden, diploma’s, testamenten en hypotheekaktes. Veelal dienen deze documenten aan instanties te worden overgedragen en moeten daarom beëdigd worden vertaald. Een beëdigde vertaling wordt voorzien van een stempel, handtekening en verklaring van de beëdigde vertaler.

Wat onze klanten zeggen

document vertalen
document vertalen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

document vertalen
document vertalen

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

document vertalen
document vertalen

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

document vertalen
document vertalen

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Altijd een professionele vertaling van uw documenten

Om het desbetreffende document beëdigd te vertalen, heeft het vertaalbureau van Den Haag voldoende aan een goed leesbare, onbewerkte scan of foto van het originele document. Het document zal door een van onze native speakers van de doeltaal beëdigd worden vertaald. Uiteraard zal de projectleider onderzoeken welke beëdigde vertaler het beste past bij het vakjargon van uw document. Een kopie van het origineel zal vervolgens worden uitgeprint en worden aangehecht aan het vertaalde document. De beëdigde vertaler voorziet het document van een handtekening, stempel en zijn/haar verklaring. De beëdigde vertaling is vervolgens een officieel document binnen Nederland.

Wanneer de beëdigde vertaling van uw document buitenlandse doeleinden heeft, dient u de beëdigde vertaling vervolgens nog te laten legaliseren. De legalisatie zorgt ervoor dat uw beëdigde vertaling in het buitenland als officieel document beschouwd wordt.

Uw professionele vertaling wordt verzorgd door een van onze beëdigde vertalers. Al onze vertalers zijn native speakers en beschikken over een Hbo-diploma of hoger. Daarnaast hebben al onze beëdigde vertalers bij minimaal één van de Rechtbanken in Nederland de eed afgelegd.

Uw document (beëdigd) vertalen kan bij het vertaalbureau van Den Haag naar elke gewenste taal. Zo verzorgen wij onder meer (beëdigde) vertalingen vanuit het EngelsFrans en Duits naar het Nederlands. Maar ook vanuit het Nederlands naar o.a. het Chinees, Japans of Arabisch zijn vertalingen mogelijk.

altijd een professionele vertaling van uw documenten