Vertaling nodig voor het IND

Uw documenten beëdigd laten vertalen voor het IND tegen een scherp tarief? Dan bent u bij Urgent Vertalen aan het juiste adres.

Een verzoek indienen bij het IND om bijvoorbeeld politiek asiel aan te vragen, voor een kort verblijf, voor een lang verblijf, tijdelijk wonen, tijdelijk werken of het verzoek tot Naturalisatie brengt veel tijd, papierwerk en kosten met zich mee. Vaak moeten er snel verschillende documenten worden aangeleverd die eerst nog officieel naar het Nederlands vertaald moeten worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw documentatie volgens de eisen van het IND beëdigd worden vertaald. Zo kunt u de documentatie met een gerust hart aanbieden. Altijd snel, goedkoop en indien gewenst met spoed, zonder spoedtarief.

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een vertaalbureau die bekend is met het IND

Ons dagelijks werk is onder andere officieel geboorteakten vertalenhuwelijksakten vertalen, scheidingsakten vertalen en overlijdensakten vertalen voor een aanvraag bij het IND. Staat uw documentsoort er niet tussen? Geen zorgen. Wij vertalen ook officieel alle andere soorten documenten uit het buitenland voor het IND.

vertaling nodig voor het ind

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

spoedvertaling voor het ind zonder spoedtarief

Spoedvertaling voor het IND zonder spoedtarief!

Wij kennen de procedures van het IND en weten dat er soms last-minute om bepaalde documentatie gevraagd kan worden, waar u eerder niet op had gerekend. Hierdoor bent u genoodzaakt om uw document officieel en met spoed te laten vertalen. Helaas wordt voor zo’n vertaling vaak onnodig een spoedtarief/spoedtoeslag gevraagd. Wij zorgen ervoor dat u uw deadline haalt en daarbij betaalt u bij ons geen spoedtarief of spoedtoeslag voor een spoedvertaling voor het IND.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over het IND laten vertalen

Wordt mijn document bij Urgent Vertalen altijd vertaald door een vertaler die voor de Nederlandse Rechtbank is beëdigd?

Wanneer u een vertaling van uw document voor het IND nodig heeft, zullen wij het document altijd laten vertalen door een beëdigde vertaler die voor de Nederlandse Rechtbank is beëdigd. Wanneer u een beëdigde vertaling in het buitenland laat verzorgen door een vertaler die niet voor de Nederlandse Rechtbank is beëdigd, zal de beëdigde vertaling namelijk eerst moeten worden gelegaliseerd. Wil u meer weten over een beëdigde vertaling? Bekijk onze beëdigde vertaaldiensten.

Ik heb een beëdigde vertaling voor het IND nodig. Hoe gaat dat in zijn werk?

Om met een beëdigde vertaling te kunnen starten, hebben wij in eerste instantie voldoende aan een goed leesbare en onbewerkte foto of scan van het desbetreffende document. Wij sturen u altijd eerst een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord bent met de offerte kan de beëdigde vertaler al op basis van de foto of scan aan de officiële vertaling starten. Wanneer de beëdigde vertaling gereed is, sturen wij u de scans van de beëdigde vertaling per e-mail en per post.

Vanuit welke taal kan ik mijn documenten voor het IND laten vertalen?

Het IND accepteert alleen documenten die geschreven zijn in het Nederlands, Engels Duits en Frans. Wanneer uw document bijvoorbeeld in het Turks, Pools, Arabisch, Hongaars, Chinees of Portugees is opgesteld, zal het document beëdigd vertaald moeten worden door een beëdigd vertaler. Gelukkig kunt u bij Urgent Vertalen uw document naar alle officiële talen beëdigd laten vertalen. Vaak is het voordeliger om te kiezen voor een beëdigde vertaling naar het Nederlands in plaats van een beëdigde vertaling naar het EngelsDuits of Frans. Wij leggen u graag uit welke voordelen dat met zich meebrengt. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Een beëdigde vertaling voor het IND is snel geregeld.

Een vrijblijvende offerte aanvragen voor een beëdigde vertaling voor het IND

Nadat wij een foto of scan hebben ontvangen van uw document kunnen wij u een vrijblijvende offerte toesturen. U kunt de foto of scan hier direct via onze website uploaden of u kunt een e-mail sturen naar info@urgentvertalen.nl, met daarbij de vermelding van uw naam en naar welke taal u een beëdigde vertaling van uw document wenst. Uiteraard staan onze adviseurs ook voor u klaar indien u meer informatie over een beëdigde vertaling voor het IND wenst te ontvangen. Neem gerust contact met ons op.

about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2