• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Noors vertaalbureau

  Noors vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt foutloze Noorse vertalingen van uw documenten. Als vertaalbureau vertalen wij jaarlijks voor een groot aantal bedrijven en organisaties naar en vanuit het Noors, waarbij kwaliteit en snelheid altijd vooropstaan.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
   Jeffrey Posthuma
   Jeffrey Posthuma

  De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

  Een professionele vertaaladviseur voor alle Noorse vertalingen

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een beëdigde Noorse vertaling voor uw officiële documenten

  Bij het Noors vertaalbureau van Den Haag, Urgent Vertalen, kunt u terecht voor het beëdigd vertalen van uw officiële documenten, zowel van uw Nederlandse documenten naar het Noors als voor Noorse documentatie naar de Nederlandse taal. De vertaling, die wij voor u verzorgen, is dus een officieel erkende vertaling binnen Nederland.

  Noorse vlag op de horizon. Noors vertaalbureau

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Persoon die documenten vertaald. legalisatie van uw noorse vertaling

  Legalisatie van uw Noorse vertaling

  Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Noors nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Waarom kiezen voor Noors vertaalbureau Urgent Vertalen?

  Uw document laten vertalen van of naar het Noors door een vertaalbureau Noors

  Het vertalen van of naar het Noors hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Noors. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Noors vertaalbureau Urgent Vertalen werkt uitsluitend met gediplomeerde en native Noorse vertalers die u graag van dienst zijn.

  Snel een vertaling Noors

  De naam zegt het al Noors vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Noorse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Noorse vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Noors zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Noorse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  Uw Noorse documenten vertaald met de hoogst haalbare kwaliteit door een gespecialiseerd Noors vertaalbureau

  Doordat wij de vertaler Noors nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Noorse vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Noorse vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug! Wij, als Noors vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Noors en Noors Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring. lke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Als Noors vertaalbueau vinden wij het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Noors, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Noors naar Nederlands.

  Gespecialiseerde Noorse vertalers

  Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Noors vertalingen van alle soorten documenten. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Noorse native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Noors. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Noors en Frans naar het Noors, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Noors. Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van diverse documenten vanuit of naar het Noors. Wij, als vertaalbureau Noors, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

  Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

  Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

  Informatie die u moet weten over de Noorse taal

  De Noorse taal is een Scandinavische taal met ruim 4,9 miljoen sprekers en tevens de officiële taal in Noorwegen. Het Noors, met als eigen benaming “Norsk” of voluit “Det norske språk”, is sterk verwant aan de andere twee vasteland-Scandinavische talen, het Zweeds en het Deens. Het Noors varieert sterk van regio tot regio. Iedere streek heeft zijn eigen dialect. Het Standaard-Noors is gebaseerd op de taal, zoals die rond de Noorse hoofdstad Oslo wordt gesproken. De geschreven standaard Noorse taal is gebaseerd op de Deense schrijftaal en heet “Bokmål” (Boektaal). Tevens bestaat er een geschreven standaard taal voor het Noors, gebaseerd op de landelijke gebieden. Deze vorm heet Nynorsk (Nieuwnoors). Noorwegen kent dus in de schrijfwijze twee standaardtalen. Uiteraard houdt Noors Vertaalbureau Urgent Vertalen rekening met de verschillende schrijftalen zodat u altijd een correcte vertaling heeft!

  Afbeelding van de Noorse Fjorden. Document laten vertalen door een Noors vertaalbureau