Statuten vertalen

Statuten officieel laten vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen met 100% tevredenheidsgarantie.

Bent u van plan om een onderneming te starten in het buitenland? Uw statuten vertalen is dan van groot belang. Statuten zijn officiële documenten waar doelen, bepalingen en grondregels van een bedrijf in verwerkt staan. De statuten worden daarom ook officieel opgesteld door een notaris. De statuten bevatten veelal ingewikkelde juridische termen waardoor een vertaler met veel ervaring in het juridisch jargon noodzakelijk is.

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001.
Naast de wet Privacy (AVG), hebben wij allen een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement en ISO 17100 vertaaldiensten ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Betrouwbaar in omgang met uw statuten

Bij het vertaalbureau van Den Haag geldt er voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding. Statuten bevatten vertrouwelijke informatie. Vertaalbureau Urgent Vertalen beschikt over een groot netwerk aan vertrouwelijke beëdigde juridische vertalers, met ruime ervaring op gebied van statuten vertalen. Uw statuten vertalen kunt u in volle vertrouwen overlaten aan het vertaalbureau van Den Haag.

statuten vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de tekst, een foto of scan van uw documenten per e-mail

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigde) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en indien een beëdigde vertaling ook het origineel per per post of koerier

een spoedvertaling van uw statuten zonder spoedtarief

Een spoedvertaling van uw statuten zonder “spoedtarief”

Heeft u een spoedvertaling van statuten nodig? Veel vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van statuten versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw statuten? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

+1927 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

More information

Uw statuten laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Uw statuten vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Statuten vertalen wij vrijwel dagelijks vanuit het Nederlands naar onder anderen het SpaansEngelsDuits of Frans. Vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt beëdigde vertalingen van en naar elke officiële taal. Tevens kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag uw statuten vertalen tegen een aantrekkelijk tarief.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Het kan voorkomen dat het land waar u van plan bent de statuten te gebruiken, meedoet aan het landelijke apostille verdrag. Mocht u niet over de gelegenheid beschikken om de beëdigd vertaalde statuten te voorzien van een apostille bij de rechtbank, dan kunt u dit gerust aan het vertaalbureau van Den Haag overlaten. Meer informatie over apostilles en legalisatie vindt u op onze webpagina: apostille en legalisatie. Naast het vertalen van statuten kunt u bij het juridisch vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor vertalingen van bijvoorbeeld KvK uittreksels, diverse soorten vertalingen van aktescontracten of algemene voorwaarden.

Uw statuten vertalen tegen een scherp tarief

Uw statuten vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat statuten beëdigd vertaald dienen te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw statuten. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen statuten en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw statuten vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Statuten beëdigd laten vertalen

Vrijwel alle statuten dienen beëdigd vertaald te worden waardoor er een beëdigde vertaler, ook wel officiële vertaler nodig is. Een juridische beëdigd vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding en heeft tevens de eed in de rechtbank afgelegd dat elk document met zijn waarmerk, naar waarheid is vertaald, met alle bekendheid van geschriften. Op basis hiervan betreft de beëdigde vertaling een officieel vertaald document binnen Nederland. Uiteraard is het mogelijk om het vertaalde document ook in het buitenland te gebruiken, door het document te laten legaliseren. Meer informatie over beëdigd vertalen vindt u op onze webpagina: beëdigd vertalen.

uw statuten vertalen is mogelijk in alle talencombinaties
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2