• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Sranan Tongo vertaalbureau

  Urgent Vertalen, ons vertaalbureau gespecialiseerd in Sranan Tongo, biedt hoogwaardige en foutloze vertalingen van uw documenten met garantie. Jaarlijks verzorgen wij voor diverse bedrijven, organisaties en particulieren talloze vertalingen van en naar het Sranan Tongo.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev

  Een officiële vertaling van of naar het Sranan Tongo door een Sranan Tongo vertaalbureau

  Het vertalen van of naar het Sranan Tongo hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Sranan Tongo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Sranan Tongo vertalers die u graag van dienst zijn. De naam zegt het al, Sranan Tongo vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Sranan Tongo vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Sranan Tongo vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Sranan Tongo zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Sranan Tongo vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  Doordat wij de vertaler Sranan Tongo nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Sranan Tongo vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Sranan Tongo vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

  Zicht op kust in Suriname vertaalbureau Sranantongo
  Vertaalbureau Sranantongo

  Gespecialiseerd Sranan Tongo vertaalbureau

  Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Sranan Tongo onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door een van onze Sranan Tongo native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Sranan Tongo. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Sranan Tongo en Frans naar het Sranan Tongo, komen veelvuldig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Sranan Tongo.

  Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Sranan Tongo, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Sranan Tongo naar Nederlands.

  De officiële taal van Suriname is de Nederlandse taal. Op school wordt altijd Nederlands gesproken en de overheid is tevens verplicht om Nederlands te spreken. De Surinamers spreken onderling vaak “Sranantongo”, ook wel geschreven als “Sranan Tongo”. Deze taal wordt, naast het Nederlands, door elke bevolkingsgroep van Suriname begrepen. Daarnaast heeft iedere bevolkingsgroep ook nog eens z’n eigen spreektaal. Bent u op zoek naar een vertaalbureau Sranan Tongo om uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief, te laten vertalen? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Wij, als Sranan Tongo vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Sranan Tongo en Sranan Tongo Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

  Een beëdigde vertaling bij het vertaalbureau Sranan Tongo

  Een beëdigde vertaling Sranan Tongo Nederlands of Nederlands Sranan Tongo wordt bij ons Sranan Tongo vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

  Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen in den Haag is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

  Informatie Sranan Tongo en Suriname

  Sranan Tongo, ook bekend als Surinaams Creools, is een creooltaal die gesproken wordt in Suriname. De taal heeft zijn wortels in de 17e eeuw toen het ontstond uit de communicatie tussen de Engelse en Nederlandse kolonisten en de tot slaaf gemaakte Afrikanen. De taal bevat elementen uit het Engels, Nederlands, en diverse West-Afrikaanse talen.

  Suriname, gelegen in Zuid-Amerika, grenst aan Brazilië, Guyana en Frans-Guyana. Het land heeft ongeveer 600.000 inwoners, waarbij Paramaribo de hoofdstad is. Suriname is rijk aan culturele diversiteit, met invloeden van inheemse volkeren, Afrikaanse, Indiase, Javaanse, en Europese voorouders.

  De officiële taal van Suriname is het Nederlands, maar Sranan Tongo dient als een lingua franca en wordt gebruikt in informele settings zoals thuis, op straat en in de media. Het is niet alleen een middel voor dagelijkse communicatie maar speelt ook een belangrijke rol in de culturele identiteit van Surinamers. Ondanks de invloed van het Nederlands, blijft Sranan Tongo een levendige en expressieve taal, met een eigen unieke grammatica en woordenschat. Het wordt ook gebruikt in muziek, theater, en literatuur, en draagt bij aan het culturele erfgoed van Suriname.

  De kennis en het gebruik van Sranan Tongo kunnen essentieel zijn voor effectieve communicatie en cultureel begrip in Suriname, vooral in de context van onderwijs, overheid, en internationale betrekkingen.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Sranan Tongo  vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Sranan Tongo vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Een Sranan Tongo vertaalbureau specialiseert zich in het vertalen van documenten, teksten en andere communicatie van en naar het Sranan Tongo. Wij bieden nauwkeurige en cultureel relevante vertalingen door ervaren moedertaalsprekers.

  Ons bureau biedt een breed scala aan vertaaldiensten, waaronder documentvertaling, websitevertaling, ondertiteling, juridische vertalingen en meer. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap authentiek overkomt in het Sranan Tongo.

  Onze diensten zijn bedoeld voor bedrijven, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, en individuen die effectief willen communiceren met Sranan Tongo-sprekende doelgroepen in Suriname en daarbuiten.

  Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde vertalers die moedertaalsprekers van het Sranan Tongo zijn. Ons proces omvat grondige revisies en kwaliteitscontroles om nauwkeurigheid en culturele gepastheid te garanderen.

  De doorlooptijd voor een vertaling hangt af van de complexiteit en de lengte van de tekst. Echter, wij streven ernaar om standaard documenten binnen 48 uur te leveren. Voor grotere of complexere projecten geven we een geschatte tijdsduur bij de offerte.

  Wat ons onderscheidt is onze diepe kennis van de Surinaamse cultuur en taalnuances, wat essentieel is voor nauwkeurige vertalingen. Onze vertalers zijn niet alleen taalkundig bekwaam, maar hebben ook specifieke domeinkennis in verschillende industrieën.

  Vertrouwelijkheid is van cruciaal belang voor ons. Wij hanteren strikte protocollen voor gegevensbeheer en zorgen ervoor dat alle informatie die ons wordt toevertrouwd, veilig en vertrouwelijk wordt behandeld.

  Prijzen Sranan Tongo vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Sranan Tongo vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Sranan Tongo vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd