Sranan Tongo vertaalbureau

Urgent Vertalen, ons vertaalbureau gespecialiseerd in Sranan Tongo, biedt hoogwaardige en foutloze vertalingen van uw documenten met garantie. Jaarlijks verzorgen wij voor diverse bedrijven, organisaties en particulieren talloze vertalingen van en naar het Sranan Tongo.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

02/03/2024 Radha, Driebergen

“Snelle service en professioneel.”

01/03/2024 René, Volkel

“Zeer tevreden”

01/03/2024 Susan, The Hague

“Great service - quick to respond by email and phone, gave advice on legalization, provided within the time promised. Recommend to email for a quotati”

01/03/2024 Edwin Lempers, Voorschoten

“Erg goed”

01/03/2024 Gerjo, Molenaar

“Ik werd doorverwezen door een notariskantoor. Het is 'Urgent Vertalen' in een korte tijd gelukt om gelegaliseerde documenten te vertalen. Het contact”

Next
Prev
Jeffrey Posthuma
 Jeffrey Posthuma

De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

Een professionele vertaaladviseur voor elke Sranan Tongo vertaling

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling bij het vertaalbureau Sranan Tongo

Een beëdigde vertaling Sranan Tongo Nederlands of Nederlands Sranan Tongo wordt bij ons Sranan Tongo vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Zicht op kust in Suriname vertaalbureau Sranantongo

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Afbeelding van Officiële vertaler. legalisatie van uw Sranan Tongo vertaling

Legalisatie van uw Sranan Tongo vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Sranan Tongo nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Waarom kiezen voor Sranan Tongo vertaalbureau Urgent Vertalen?

Een officiële vertaling van of naar het Sranan Tongo

Het vertalen van of naar het Sranan Tongo hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Sranan Tongo. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Sranan Tongo vertalers die u graag van dienst zijn. De naam zegt het al, Sranan Tongo vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Sranan Tongo vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Sranan Tongo vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Sranan Tongo zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Sranan Tongo vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Erkend gecertificeerd Zicht op kust in Suriname vertaalbureau Sranantongo vertaalbureau

Doordat wij de vertaler Sranan Tongo nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Sranan Tongo vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Sranan Tongo vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Native-speaker vertalers

De officiële taal van Suriname is de Nederlandse taal. Op school wordt altijd Nederlands gesproken en de overheid is tevens verplicht om Nederlands te spreken. De Surinamers spreken onderling vaak “Sranantongo”, ook wel geschreven als “Sranan Tongo”. Deze taal wordt, naast het Nederlands, door elke bevolkingsgroep van Suriname begrepen. Daarnaast heeft iedere bevolkingsgroep ook nog eens z’n eigen spreektaal. Bent u op zoek naar een vertaalbureau Sranan Tongo om uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief, te laten vertalen? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Wij, als Sranan Tongo vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Sranan Tongo en Sranan Tongo Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Voor elk vakjargon, een Sranan Tongo vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Sranan Tongo, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Sranan Tongo naar Nederlands.

Gespecialiseerde Sranan Tongo vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Sranan Tongo onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door een van onze Sranan Tongo native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Sranan Tongo. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Sranan Tongo en Frans naar het Sranan Tongo, komen veelvuldig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Sranan Tongo.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Sranan Tongo. Wij, als vertaalbureau Sranan Tongo, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Sfeer in Sranan Tongo. een Sranan Tongo  vertaling bij het vertaalbureau sranan tongo