Overlijdensakte vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Een overlijdensakte is een schriftelijk bewijs van het overlijden van een persoon.
In de overlijdensakte staat belangrijke informatie van de overleden persoon. De volgende gegevens treft u in een akte van overlijden:

  • Naam van overledene;
  • Adres van overledene;
  • Geboorteplaats van overledene;
  • Plaats van overlijden;
  • Datum van overlijden;
  • Gegevens van aangever van overlijden.

Een overlijdensakte laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

Indien u een Nederlandse overlijdensakte voor buitenlandse doeleinden nodig heeft, dient u de overlijdensakte beëdigd te laten vertalen vanuit het Nederlands naar de officieel erkende taal van het land van bestemming. Het is ook mogelijk een buitenlandse akte van overlijden beëdigd te vertalen naar de Nederlandse taal, zodat u de akte kan gebruiken bij Nederlandse instanties.

Uw document vertalen tegen een scherp tarief

Een overlijdensakte is qua opmaak helaas tot op heden niet universeel, waardoor wij geen standaard tarieven voor het vertalen van de akte kunnen maken. Echter heeft de akte een redelijke standaardopmaak, waardoor de beëdigde vertaler relatief weinig tijd kwijt is aan het vertalen van uw document.

Wij vinden het dan ook niet eerlijk voor u, als klant, om een prijs per pagina of per woord hiervoor in rekening te brengen. Wij maken voor u een eerlijke prijsopgave op basis van de tijd, die de vertaler kwijt is aan het beëdigd vertalen van de overlijdensakte. Door onze berekening zijn wij gemiddeld 30% goedkoper in vergelijking met andere vertaalbureaus.

Een spoedvertaling van uw contract zonder “spoedtarief”

U heeft urgent een vertaling nodig van een overlijdensakte. Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van de akte versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen doet dit niet. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus met spoed een vertaling nodig van uw akte? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Een overlijdensakte vertalen is snel geregeld

Wij begrijpen dat u niet te veel tijd wenst kwijt te zijn aan het beëdigd vertalen van uw overlijdensakte. U hoeft dan ook geen tijd vrij te maken voor het langskomen op ons kantoor van vertaalbureau Urgent Vertalen; wij hebben namelijk voldoende aan een goed leesbare scan voor het maken van uw beëdigde vertaling. Graag ontvangen wij van u per e-mail een goed leesbare scan van de akte van overlijden. De projectleiders van vertaalbureau Urgent Vertalen sturen vervolgens u zo snel als mogelijk een vrijblijvende offerte.

Een overlijdensakte vertalen is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u een overlijdensakte naar elke gewenste taal laten vertalen. Een akte vertalen wij dan ook dagelijks van en naar onder anderen het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw akte te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch.

Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw akte. Wij leveren uw vertaalde akte per mail aan als word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kan toevoegen. Laat vandaag nog uw akte vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.