Albanees vertaler

Heeft u een vertaling van of naar het Albanees nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Van of naar het Albanees vertalen – Vaak al binnen 24 uur

Heeft u een vertaling van of naar het Albanees nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Als Albanees vertaalbureau vertalen wij uw document snel en met garantie. U profiteert altijd van onze niet goed, geld terug garantie, onze snelheid en het feit dat wij gemiddeld 36,8% goedkoper zijn in vergelijking met andere vertaalbureaus. Vraag direct een prijsopgave aan of lees verder.

Lees meer
home 1

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5

Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1

Vertaalbureau met de hoogst haalbare kwaliteitsgarantie voor vertaalwerk in Nederland

Als een van de weinig vertaalbureaus bezitten we zowel ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd Uniek is dus onze kwaliteitsgarantie.

kiwa iso 9001 logo nl
kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Albanees voor uw officiële documenten

Heeft u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Albanees vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend vertaalbureau voor de Albanese taal. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Albanees. Wij kunnen u zowel een Albanees beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Albanees.

albanees vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de tekst, een foto of scan van uw documenten per e-mail

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigde) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en indien een beëdigde vertaling ook het origineel per per post of koerier

albanees vertaalbureau


Legalisatie van uw Albanese vertaling

Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

+1927 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

More information

Alles over Albanese vertalingen

Legalisatie van uw Albanese vertaling

Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

Snel een vertaling Albanees

De naam zegt het al: Albanees vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Albanese vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Albanese vertalers dat voor u klaar staat. Doordat ons team van beëdigde vertalers Albanees zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Albanese vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Albanees met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Albanees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Albanese vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Albanese vertaling? Dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Native-speaker vertalers

Een vertaling vanuit het Nederlands naar het Albanees wordt altijd gemaakt door een vertaler met Albanees als moedertaal. Tevens zijn al onze vertalers in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau of hoger.

Voor elk vakjargon, een Albanese vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Albanees, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Albanees naar Nederlands.

Super gespecialiseerd

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Albanees onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Albanese native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Albanees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Albanees en Engels naar het Albanees, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Albanees.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Albanees. Wij, als vertaalbureau Albanees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Albanees vertalen met het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2