Over Vertaalbureau Urgent Vertalen

Den Haag is een economisch voorname en dynamische stad gelegen in het bruisende hart van de randstad. De hofstad wordt gekenmerkt door een zeer internationaal karakter. De vele culturen en nationaliteiten maken dit de perfecte omgeving voor een vertaalbureau. Het beheersen van elkanders taal blijft immers onveranderd essentieel voor communicatie tussen culturen, mensen en bedrijven.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

02/03/2024 Radha, Driebergen

“Snelle service en professioneel.”

01/03/2024 René, Volkel

“Zeer tevreden”

01/03/2024 Susan, The Hague

“Great service - quick to respond by email and phone, gave advice on legalization, provided within the time promised. Recommend to email for a quotati”

01/03/2024 Edwin Lempers, Voorschoten

“Erg goed”

01/03/2024 Gerjo, Molenaar

“Ik werd doorverwezen door een notariskantoor. Het is 'Urgent Vertalen' in een korte tijd gelukt om gelegaliseerde documenten te vertalen. Het contact”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner?

  • Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming.
  • Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief.
  • Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht.
  • Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen.
  • Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.
vertaalbureau urgent vertalen in den haag

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

De vertaaladviseurs die dagelijks voor u klaar staan

richard
richard

Met zijn moeder van Indische afkomst en Nederlandse vader kent Richard een multiculturele opvoeding. Richard verdiept zich in zijn vrije tijd graag in alles wat met taal en cultuur te maken heeft. Waar andere mensen graag een boek voor het slapen gaan erbij pakken, leest Richard graag nog even een pagina op Wikipedia waar hij vervolgens met volle enthousiasme interessante weetjes en feitjes met collega’s deelt.

Richard kent de verschillen van denk- en werkwijze in cultuur als geen ander met respect voor andere culturen heeft hij altijd de juiste vertaaloplossing.

“Taalbarrières zijn er om doorbroken te worden”, een strijdbare missie waar Alicia dagelijks mee bezig is. Ongeacht de grootte van het vertaalverzoek vond de vertaalmarkt het normaal om een levertijd van 2 weken door te geven.

Alicia heeft in de loop der jaren bewezen dat het mogelijk is om een kwaliteitsvertaling te verzorgen voor de laagste prijs, meestal zelfs binnen 24 uur gereed. Alicia heeft hiermee een succesvolle formule ontwikkeld waarvan grote internationale bedrijven, overheidsinstanties en het MKB dagelijks van profiteren.

alicia
alicia
vertaalbureau urgent vertalen jeffrey circle
Jeffrey

Voordat Jeffrey in 2015 het vertaalteam van vertaalbureau Urgent Vertalen kwam versterken heeft Jeffrey bij een ander vertaalbureau 5 jaar ervaring opgedaan. Met zijn vertaalervaring heeft Jeffrey de vertaalservice van Urgent Vertalen verder weten te ontwikkelen, waarmee Urgent Vertalen is doorgegroeid tot een uniek full-service vertaalbureau inclusief volledige legalisatieservice.

Jeffrey heeft voor ieder vertaal- en legalisatieverzoek de juiste vertaaloplossing, waarmee u met een gerust hart uw vertaalslag kan laten verzorgen.

De Engelse taal is bij Edwin met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn studiejaren in Nieuw-Zeeland en de Verenigde staten heeft hij dit verder weten te professionaliseren. Met een rugzak vol ervaring is Edwin teruggekeerd naar Nederland, waar hij zijn ervaring weet te vertalen tot een fijne vertaaladviseur voor onze Engelstalige cliënten.

edwin
edwin
joshuah
joshuah

Voor het verzorgen van de legalisaties is Joshuah dagelijks te vinden bij de Nederlandse Rechtbank, het Ministerie van Buitenlandse Zaken te Den Haag en diverse consulaten. Joshuah is inmiddels een bekend gezicht bij de consulaten van onder andere China, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten, Canada en Maleisië. Ook voor de landen waarvan het dichtstbijzijnde consulaat in Brussel gevestigd is, waaronder het consulaat van Singapore, stapt hij graag voor u in de auto.

Joshuah kent alle actuele bijzondere voorwaarden voor legalisatie per consulaat en brengt u daar graag van op de hoogte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maikey verwierf in 2016 landelijke bekendheid door als amateurvoetballer het winnende doelpunt te maken tegen FC Den Bosch. Dit in de kwartfinale van de KNVB-beker. In een interview met Fox Sports gaf hij na de wedstrijd aan dat hij “gewoon” de volgende dag weer stage moest lopen bij de Hema. Hedendaags is de “Hema-held” een gewaardeerd lid van het team van vertaaladviseurs van Urgent Vertalen. Maikey werkt uiterst secuur en heeft oog voor detail, waardoor zijn vertaalvoorstel voor u als een verademing zal zijn.

maikey
maikey
kenny
kenny

Mede dankzij een zeer punctuele aanpak van Kenny ontvangt Urgent Vertalen dagelijks mooie complimenten over de geleverde vertaalservice. Inmiddels worden wij gewaardeerd met een 9,4 door onze cliënten. Kenny draagt deze waardering met trots en doorbreekt uw taalbarrière met een officieel erkende vertaling die u voor verdere doeleinden kunt gebruiken.