Over Vertaalbureau Urgent Vertalen

Den Haag is een economisch voorname en dynamische stad gelegen in het bruisende hart van de randstad. De hofstad wordt gekenmerkt door een zeer internationaal karakter. De vele culturen en nationaliteiten maken dit de perfecte omgeving voor een vertaalbureau. Het beheersen van elkanders taal blijft immers onveranderd essentieel voor communicatie tussen culturen, mensen en bedrijven.

Wat maakt Urgent Vertalen uw perfecte (ver)taalpartner?

  • Wij kennen, als geen ander, de sterke punten van onze onderneming.
  • Klanten noemen ons snel, voordelig en communicatief.
  • Bovenal staat snelheid van handelen centraal bij Vertaalbureau Urgent Vertalen. Bij het vertaalbureau van Den Haag worden geen spoedtarieven in rekening gebracht.
  • Wij vinden het logisch dat u uw documenten zo snel als mogelijk goed vertaald retour wenst te ontvangen.
  • Doorgaans vertalen onze vertalers 1500 tot 2500 woorden per dag. Wanneer u uw documenten toch sneller nodig heeft, vinden wij samen met u een oplossing. Flexibel en helder.

De vertaaladviseurs die dagelijks voor u klaar staan

Vertaalbureau-Urgent-Vertalen-Richard

Richard

Met zijn moeder van Indische afkomst en Nederlandse vader kent Richard een multiculturele opvoeding. Richard verdiept zich in zijn vrije tijd graag in alles wat met taal en cultuur te maken heeft. Waar andere mensen graag een boek voor het slapen gaan erbij pakken, leest Richard graag nog even een pagina op Wikipedia waar hij vervolgens met volle enthousiasme interessante weetjes en feitjes met collega’s deelt.

Richard kent de verschillen van denk- en werkwijze in cultuur als geen ander met respect voor andere culturen heeft hij altijd de juiste vertaaloplossing.

“Taalbarrières zijn er om doorbroken te worden”, een strijdbare missie waar Alicia dagelijks mee bezig is. Ongeacht de grootte van het vertaalverzoek vond de vertaalmarkt het normaal om een levertijd van 2 weken door te geven.

Alicia heeft in de loop der jaren bewezen dat het mogelijk is om een kwaliteitsvertaling te verzorgen voor de laagste prijs, meestal zelfs binnen 24 uur gereed. Alicia heeft hiermee een succesvolle formule ontwikkeld waarvan grote internationale bedrijven, overheidsinstanties en het MKB dagelijks van profiteren.

Urgent-Vertalen-Vertaalbureau-Alicia

Alicia

Vertaalbureau-Urgent-Vertalen-Jeffrey

Jeffrey

Voordat Jeffrey in 2015 het vertaalteam van vertaalbureau Urgent Vertalen kwam versterken heeft Jeffrey bij een ander vertaalbureau 5 jaar ervaring opgedaan. Met zijn vertaalervaring heeft Jeffrey de vertaalservice van Urgent Vertalen verder weten te ontwikkelen, waarmee Urgent Vertalen is doorgegroeid tot een uniek full-service vertaalbureau inclusief volledige legalisatieservice.

Jeffrey heeft voor ieder vertaal- en legalisatieverzoek de juiste vertaaloplossing, waarmee u met een gerust hart uw vertaalslag kan laten verzorgen.

De Engelse taal is bij Edwin met de paplepel ingegoten. Tijdens zijn studiejaren in Nieuw-Zeeland en de Verenigde staten heeft hij dit verder weten te professionaliseren. Met een rugzak vol ervaring is Edwin teruggekeerd naar Nederland, waar hij zijn ervaring weet te vertalen tot een fijne vertaaladviseur voor onze Engelstalige cliënten.

Vertaalbureau-Urgent-Vertalen-Edwin

Edwin

Joshuah-Vertaalbureau-Urgent-Vertalen

Joshuah

Voor het verzorgen van de legalisaties is Joshuah dagelijks te vinden bij de Nederlandse Rechtbank, het Ministerie van Buitenlandse Zaken te Den Haag en diverse consulaten. Joshuah is inmiddels een bekend gezicht bij de consulaten van onder andere China, Qatar, Verenigde Arabische Emiraten, Canada en Maleisië. Ook voor de landen waarvan het dichtstbijzijnde consulaat in Brussel gevestigd is, waaronder het consulaat van Singapore, stapt hij graag voor u in de auto.

Joshuah kent alle actuele bijzondere voorwaarden voor legalisatie per consulaat en brengt u daar graag van op de hoogte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Maikey verwierf in 2016 landelijke bekendheid door als amateurvoetballer het winnende doelpunt te maken tegen FC Den Bosch. Dit in de kwartfinale van de KNVB-beker. In een interview met Fox Sports gaf hij na de wedstrijd aan dat hij “gewoon” de volgende dag weer stage moest lopen bij de Hema. Hedendaags is de “Hema-held” een gewaardeerd lid van het team van vertaaladviseurs van Urgent Vertalen. Maikey werkt uiterst secuur en heeft oog voor detail, waardoor zijn vertaalvoorstel voor u als een verademing zal zijn.

Vertaalbureau-Urgent-Vertalen-Maikey

Maikey

Kenny-Vertaaladviseur-Vertaalburea-Urgent-Vertalen

Kenny

Mede dankzij een zeer punctuele aanpak van Kenny ontvangt Urgent Vertalen dagelijks mooie complimenten over de geleverde vertaalservice. Inmiddels worden wij gewaardeerd met een 9,4 door onze cliënten. Kenny draagt deze waardering met trots en doorbreekt uw taalbarrière met een officieel erkende vertaling die u voor verdere doeleinden kunt gebruiken.

Waarom uw tekst laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Ervaringen met Urgent Vertalen

Yvette

Goede raadgeving over de telefoon zodat ik precies wist waarmee Urgent Vertalen mij kon helpen en in welk tijdsbestek. De vertaling van mijn VOG was sneller klaar dan verwacht.

Mandy

Snelle vertaling van een document naar het Engels voor een aanvraag bij de Chinese Ambassade, mooi eindresultaat.

Alex

Ik vond het een hele goede vertaling, snel gedaan eigenlijk sneller dan ik het had verwacht. Een plus punt is ook dat ik het eerder per e-mail had gekregen en twee dagen later lag vertaling in mijn brievenbus. Afwerking is ook heel mooi, netjes alles gebonden. Ik bevel het heel erg aan!!!!

Marieke

Professioneel, snel in communicatie, en een hele snelle afhandeling van het legaliseren van mijn diploma. Top service! Had binnen een week alle documenten weer terug in Dubai.

Tilly

Betrouwbaar, duidelijk en snel, goede communicatie. Zeer tevreden !!
Met recht verdient de 5 sterren !!

Sylvia

Ik vond het erg prettig direct contact te hebben via whats app. Urgent Vertalen reageerde vrij snel na het versturen van een bericht. Begin van de week alles ingestuurd en vrijdag alles binnen. Mijn complimenten. Eén van de weinige die de offerte ook had gespecificeerd, altijd fijn te weten waar je voor betaald!

Angelos

Goede ervaring met een beëdigd Vertaling Italiaans-Nederlands door Urgent Vertalen,
Snelle reactie, offerte, verwerking en levering, Al na twee dagen heb ik de beëdigd vertaling in mijn briefbus gehad.
Ook voor een scherpe prijs!