Duits vertaalbureau

Duits vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt de hoogste kwaliteit Duitse vertalingen van uw documenten. Wij vertalen jaarlijks vele documenten naar en vanuit het Duits voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling van Duitse officiële documenten door uw Duitse vertaalbureau

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Duits vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend vertaalbureau Duits. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Duits. Wij kunnen u zowel een Duitse beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Duits.

De Brandenburger Tor in Duitsland. Duits vertaalbureau

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Beëdigingen en legalisaties

Supersnel en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Sfeerplaatje uit een Duitse stad. Beëdigde Duitse vertalingen

Duits vertaalbureau voor de Legalisatie van uw Duitse vertaling

Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

Wat onze klanten zeggen

Duits vertaalbureau
Duits vertaalbureau

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

Duits vertaalbureau
Duits vertaalbureau

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

Duits vertaalbureau
Duits vertaalbureau

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

Duits vertaalbureau
Duits vertaalbureau

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over Duitse vertalingen

Uw document laten vertalen van of naar het Duits

Het vertalen van of naar het Duits hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Duits. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Duitse vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Duits

De naam zegt het al Duits vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Duitse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Duitse vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Duits zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Duitse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Vertaalbureau Duits in Den Haag

Als vertaalbureau Den Haag is ons kantoor is gevestigd in Den Haag, maar u kunt natuurlijk locatie-onafhankelijk onze diensten inschakelen en uw vertaling direct online bij ons aanleveren. In twee makkelijke stappen gaan wij aan de slag met het vertalen van uw document(en). Een kwalitatieve vertaling snel leveren, is waar wij als vertaalbureau Duits naar streven. Heeft u een beëdigde vertaling nodig? Met behulp van ons team beëdigde Duitse vertalers en onze locatie op een steenworp afstand van belangrijke consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC), kunnen wij uw vertaling snel laten legaliseren. Handig wanneer u uw document op een korte termijn bij een officiële instantie moet indienen.

Professionele vertaling van en naar het Duits

Heeft u een professionele vertaling nodig van en naar het Duits? Als vertaalbureau Duits kunnen wij uw documenten nauwkeurig, snel en tegen scherpe tarieven vertalen. Bij Urgent Vertalen bent u aan het juiste adres voor professionele, beëdigde vertalingen die in het land van de vertaling officieel in gebruik kunnen worden genomen. Ons vaste team aan professionele Duitse vertalers werkt dagelijks aan juridische vertalingenfinanciële vertalingen en medische vertalingen. Ontdek wat we voor u kunnen doen!

Voor elk vakjargon, een Duitse vertaalbureau

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Duits, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Duits naar Nederlands.

Gespecialiseerde Duitse vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Duits diverse vertalingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Duitse native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Duits. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Duits en Engels naar het Duits, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Duits.

Een spoedvertaling door een Duits vertaalbureau

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig vanuit of naar het Duits. Wij, als vertaalbureau Duits, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Officieel gebouw in Duitsland.