Financieel vertaalbureau
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Op zoek naar een financieel vertaalbureau voor de nauwkeurige vertaling van financiële teksten? De gediplomeerde vertalers van Urgent Vertalen zorgen dagelijks voor professionele en erkende vertalingen van financiële documenten in ruim 32 verschillende soorten talen. We leveren snel, nauwkeurig en tegen een scherp tarief.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Financieel vertaalbureau in Den Haag

Urgent Vertalen is een financieel vertaalbureau uit Den Haag dat voor alle soorten financiële vertalingen kan worden ingeschakeld. Het vertalen van contracten, jaarverslagen, beleggingsprospectussen, financiële prognoses begrotingen, bedrijfskundige of economische analyses of andere fiscale documentatie behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Fiscale documenten vertalen

Financiële documenten vertalen, vraagt meer van de schrijver dan slechts een goede talenknobbel. Bij Urgent Vertalen worden financiële teksten daarom uitsluitend vertaald door ervaren, gediplomeerde en eventueel beëdigde vertalers. Deze specialisten bezitten over financiële expertise en hebben grondige kennis van de materie, waardoor zij de inhoud met uiterste precisie kunnen vertalen en ervoor kunnen zorgen dat de tekst inhoudelijk altijd kloppend is. De specifieke afkortingen en vakterminologie uit het financiële vak vereisen kennis van zaken. Doordat ze al jarenlange ervaring hebben in het vakgebied en jaarlijks verplicht cursussen volgen, kunt u erop vertrouwen dat de informatie nauwkeurig wordt doorgezet naar de nieuwe taal.

Legalisatieservice in Den Haag

Urgent Vertalen is gevestigd in Den Haag, direct naast de meeste consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse zaken (CDC). Heeft u een document nodig dat officieel gebruikt moet worden in het buitenland? Naast een professionele vertaling is het dan ook erg belangrijk dat de tekst erkend wordt als betrouwbare vertaling. Om het document officieel te erkennen, zal het land de beëdigde vertaling moeten legaliseren. Urgent Vertalen kan als financieel vertaalbureau gelegaliseerde vertalingen verzorgen vanuit Nederland. We kunnen doordat ons kantoor in de buurt van de consulaten in Den Haag zit, ervoor zorgen dat de documenten snel en tegen een erg voordelige prijs gelegaliseerd worden door het land van kwestie. Wij bieden deze dienst als enige financieel vertaalbureau in Den Haag en Nederland aan.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Welke vertalers schrijven deze financiële vertalingen?

Bij Urgent Vertalen kunt u terecht voor professionele, financiële vertalingen van gediplomeerde vertalers. Om de kwaliteit van onze financiële vertalingen te waarborgen, stellen we strenge eisen aan onze vertalers. Zo is voor het vertalen van financiële documenten specialisme vereist. Urgent Vertalen heeft daarom gediplomeerde vertalers in dienst die expertises in alle gebieden van de financiële sector hebben. Deze vertalers zijn native speakers met een hbo-diploma of hoger en worden jaarlijks verplicht vele cursussen te volgen om veranderingen binnen de taal en financiële sector op de voet te volgen.

We werken met beëdigde financiële vertalers

Urgent Vertalen is een financieel vertaalbureau met beëdigde en onbeëdigde native speaker vertalers. Onze beëdigde vertalers hebben een eed in de rechtbank afgelegd. Meer informatie over onze beëdigde vertalingen is terug te vinden op onze pagina beëdigd vertalen.

Hoe selecteren we als financieel vertaalbureau een vertaler voor uw opdracht?

We selecteren na de intake met u de vertaler uit ons team die een native speaker is van de doeltaal van het document en die gespecialiseerd is in het specifieke domein. Hieronder leest u meer informatie over wat u kunt verwachten van onze werkwijze.

De voordelen van Urgent Vertalen

  • Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers.
  • Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in het financiële domein.
  • Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten.
  • Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper.
  • Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug.
  • 1400 positieve reviews op Kiyoh.
  • Regel via ons spoedvertalingen van financiële documenten zonder toeslag.
  • Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is in het trotse bezit van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

Onze klanten

Als financieel vertaalbureau hebben we een breed klantenportfolio. Veel grote en kleine bedrijven, maar ook particulieren vertrouwen hun fiscale documenten aan ons toe voor een kwalitatieve vertaling van hun documenten.

Wij vertalen onder andere voor

logo-rvs-crop
1280px-Ikea_logo.svg
BinckBank-RGB-1-e1536225108675
WWF_Logo_Type1_500x500
1280px-Logo_rijksoverheid_met_beeldmerk.svg
schindler-logo-DB47062BF3-seeklogo.com
unnamed
1200px-VPRO.svg
Logo_EUR
Nu-nl-logo
rode-kruis-logo-transparant
800px-TUI_Logo_2016.svg

Financiële teksten in 32 talen

In welke taal heeft u de vertaling nodig? Wij kunnen uw financiële documenten naar alle talen vertalen. Ons team bestaat namelijk uit een internationale groep aan gediplomeerde vertalers met elk een native, financiële achtergrond. Daardoor kunnen we de gewenste documenten snel door een van onze native speakers van de doeltaal naar de hoogste standaard vertalen. U kunt via dit financieel vertaalbureau documenten laten vertalen in onderstaande talen:

Vertaalbureau met 3 ISO-certificaten

Kwaliteit en betrouwbaar werk afleveren is enorm belangrijk voor Urgent Vertalen. We hebben hier onze dagelijkse focus op en zijn in het bezit van drie verschillende ISO-certificaten. Om deze certificaten te ontvangen en houden is Urgent Vertalen continue bezig met het waarborgen, evalueren en optimaliseren van de processen die bijdragen tot kwaliteit in de teksten die we maken voor onze klanten.

Vertaalbureau met 3 ISO-certificaten

Heeft u een vertaling nodig? U kunt vrijblijvend een offerte opvragen of direct contact met ons opnemen om de duur en het tarief voor uw vertaling te bespreken. De projectleider gaat met u in gesprek over wat voor vertaling u nodig heeft. U kunt een scan of foto van het document naar ons sturen. Is de planning afgestemd en heeft u uw akkoord gegeven? Dan wordt de vertaler ingeschakeld die past bij de behoeften en het budget van uw bedrijf. Al onze gediplomeerde vertalers zijn gespecialiseerd in aspecten van het financiële domein. Gezien het een brede wereld is, maar het om werkzaamheden gaat waarbij kennis van zaken een grote vereiste is om de opdracht goed uit te kunnen voeren, zetten we de opdracht uit bij de vertaler die gespecialiseerd is in uw vraagstuk. Deze native speaker heeft kennis van de terminologieën en afkortingen van de ene én de andere taal. Daardoor kunnen we de kwaliteit van het vertaalde document waarborgen en kunt vertrouwen op een goede informatieoverdracht.

Financieel vertaalbureau met scherpe tarieven

Urgent Vertalen hanteert als financieel vertaalbureau scherpe tarieven voor de diensten die we leveren. Wist u dat we vaak zo’n 36% goedkoper zijn dan andere vertaalbureaus? Daarnaast vinden we transparantie over onze prijzen erg belangrijk. Het tarief voor de vertaling wordt berekend op de lengte van het document en de tijd die de vertaler nodig heeft om er een kwalitatieve vertaling van te maken. Doordat we met beëdigde en onbeëdigde vertalers samenwerken, bieden we u bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende tarieven. Handig voor documenten waarbij een beëdigde vertaling minder van belang is. Zo betaalt u nooit teveel voor de vertaling die u daadwerkelijk nodig heeft.

Spoedvertaling van financiële documenten zonder spoedtarief

Heeft u de vertaling met spoed nodig? Als financieel vertaalbureau kunnen wij uw tekst vaak al binnen 24 uur vertalen. Wanneer u urgent een financiële vertaling nodig heeft, betaalt u bij andere vertaalbureaus al gauw een extra toeslag om het document versneld te laten schrijven. Urgent Vertalen hanteert geen spoedtarief. Wij snappen dat er situaties zijn waarbij de klok tikt. We denken met onze klanten mee en zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering. Met spoed een financieel vertaalbureau nodig? Aarzel geen minuut en neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan gaan wij snel voor je aan de slag!

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.