Financieel vertaalbureau

Financieel vertaalbureau nodig? Onze gediplomeerde vertalers verzorgen dagelijks professionele en erkende vertalingen van financiële documenten in ruim 32 verschillende soorten talen.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Sebastiaan Eduard Antonius Boers

Ik specialiseer mij in juridisch-economische vertalingen

Een professioneel beëdigd vertaler voor alle financiële vertalingen

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Financieel vertaalbureau in Den Haag

Urgent Vertalen is een financieel vertaalbureau in Den Haag dat voor alle soorten financiële vertalingen kan worden ingeschakeld. Het vertalen van contracten, jaarverslagen, beleggingsprospectussen, financiële prognoses, begrotingen, bedrijfskundige of economische analyses of andere fiscale documentatie behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Geld met pen en papier. financieel vertaalbureau

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Beëdigingen en legalisaties

Supersnel en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Accountant die financien beoordeeld. legalisatieservice in den haag

Legalisatieservice voor uw vertaalde financiele document

Urgent Vertalen is gevestigd in Den Haag, direct naast de meeste consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse zaken (CDC). Heeft u een document nodig dat officieel gebruikt moet worden in het buitenland? Naast een professionele vertaling is het dan ook erg belangrijk dat de tekst erkend wordt als betrouwbare vertaling. Om het document officieel te erkennen, zal het land de beëdigde vertaling moeten legaliseren. Urgent Vertalen kan als financieel vertaalbureau gelegaliseerde vertalingen verzorgen vanuit Nederland. Doordat ons kantoor in de buurt van de consulaten in Den Haag zit, kunnen wij ervoor zorgen dat de documenten snel en tegen een erg voordelige prijs gelegaliseerd worden door het land van kwestie. Wij bieden deze dienst als enige financieel vertaalbureau in Den Haag en Nederland aan.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over financiële vertalingen

Financiële documenten vertalen vraagt meer van de schrijver dan slechts een goede talenknobbel. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen worden financiële teksten daarom uitsluitend vertaald door ervaren, gediplomeerde en eventueel beëdigde vertalers. Deze specialisten bezitten over financiële expertise en hebben grondige kennis van de materie, waardoor zij de inhoud met uiterste precisie kunnen vertalen en ervoor kunnen zorgen dat de tekst inhoudelijk altijd kloppend is. De specifieke afkortingen en vakterminologie uit het financiële vak vereisen kennis van zaken. Doordat ze al jarenlange ervaring hebben in het vakgebied en jaarlijks verplicht cursussen volgen, kunt u erop vertrouwen dat de informatie nauwkeurig wordt doorgezet naar de nieuwe taal.

Bij Urgent Vertalen kunt u terecht voor professionele, financiële vertalingen van gediplomeerde vertalers. Om de kwaliteit van onze financiële vertalingen te waarborgen, stellen we strenge eisen aan onze vertalers. Zo is voor het vertalen van financiële documenten specialisme vereist. Urgent Vertalen heeft daarom gediplomeerde vertalers in dienst die expertises in alle gebieden van de financiële sector hebben. Deze vertalers zijn native speakers met een hbo-diploma of hoger en worden jaarlijks verplicht vele cursussen te volgen om veranderingen binnen de taal en financiële sector op de voet te volgen.

Urgent Vertalen is een financieel vertaalbureau met beëdigde en onbeëdigde native speaker vertalers. Onze beëdigde vertalers hebben een eed in de rechtbank afgelegd. Meer informatie over onze beëdigde vertalingen is terug te vinden op onze pagina beëdigd vertalen.

Nadat onze projectleider de intake met u heeft gedaan, selecteren wij de vertaler die het beste past bij uw opdracht. We kijken hierbij inhoudelijk naar de aard van het document en selecteren vanuit ons team de native speaker van de doeltaal met specialistische kennis van het onderwerp. Daarbij is onze vertaler bekend met het vakjargon en bijkomende afkortingen, zodat u kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig vertaald document.

In welke taal heeft u de vertaling nodig? Wij kunnen uw financiële documenten naar alle talen vertalen. Ons team bestaat namelijk uit een internationale groep aan gediplomeerde vertalers met elk een native, financiële achtergrond. Daardoor kunnen we de gewenste documenten snel door een van onze native speakers van de doeltaal naar de hoogste standaard vertalen. U kunt via dit financieel vertaalbureau documenten laten vertalen in de meeste talen.

Heeft u een vertaling nodig? U kunt vrijblijvend een offerte opvragen of direct contact met ons opnemen om de duur en het tarief voor uw vertaling te bespreken. De projectleider gaat met u in gesprek over wat voor vertaling u nodig heeft. U kunt een scan of foto van het document naar ons sturen. Is de planning afgestemd en heeft u uw akkoord gegeven?

Dan wordt de vertaler ingeschakeld die past bij de behoeften en het budget van uw bedrijf. Al onze gediplomeerde vertalers zijn gespecialiseerd in aspecten van het financiële domein. Gezien het een brede wereld is, maar het om werkzaamheden gaat waarbij kennis van zaken een grote vereiste is om de opdracht goed uit te kunnen voeren, zetten we de opdracht uit bij de vertaler die gespecialiseerd is in uw vraagstuk. Deze native speaker heeft kennis van de terminologieën en afkortingen van de ene én de andere taal. Daardoor kunnen we de kwaliteit van het vertaalde document waarborgen en kunt vertrouwen op een goede informatieoverdracht.

Kwaliteit en betrouwbaar werk afleveren is enorm belangrijk voor Urgent Vertalen. We hebben hier onze dagelijkse focus op en zijn in het bezit van drie verschillende ISO-certificaten. Om deze certificaten te ontvangen en houden is Urgent Vertalen continue bezig met het waarborgen, evalueren en optimaliseren van de processen die bijdragen tot kwaliteit in de teksten die we maken voor onze klanten.

Heeft u de vertaling met spoed nodig? Als financieel vertaalbureau kunnen wij uw tekst vaak al binnen 24 uur vertalen. Wanneer u urgent een financiële vertaling nodig heeft, betaalt u bij andere vertaalbureaus al gauw een extra toeslag om het document versneld te laten schrijven. Urgent Vertalen hanteert geen spoedtarief. Wij snappen dat er situaties zijn waarbij de klok tikt. We denken met onze klanten mee en zorgen ervoor dat u altijd kunt rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering.

Met spoed een financieel vertaalbureau nodig? Aarzel geen minuut en neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan gaan wij snel voor je aan de slag! Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Bedrijfsgebouwen. financieel vertaalbureau in den haag

Hoeveel kost de vertaling van een financieel document?

Urgent Vertalen hanteert als financieel vertaalbureau scherpe tarieven voor de diensten die we leveren. Wist u dat we vaak zo’n 36% goedkoper zijn dan andere vertaalbureaus? Daarnaast vinden we transparantie over onze prijzen erg belangrijk. Het tarief voor de vertaling wordt berekend op de lengte van het document en de tijd die de vertaler nodig heeft om er een kwalitatieve vertaling van te maken. Doordat we met beëdigde en onbeëdigde vertalers samenwerken, bieden we u bovendien de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende tarieven. Handig voor documenten waarbij een beëdigde vertaling minder van belang is. Zo betaalt u nooit teveel voor de vertaling die u daadwerkelijk nodig heeft.

Vertaling Gediplomeerd

Vertaling door gediplomeerd vertaler

Native speaker van de doeltaal

Hoge kwaliteit voor een
vaste lage prijs

Snel en voordelig met kwaliteitsgarantie

Conform ISO-9001 en ISO-27001 uitgevoerd

Vanaf €0,10 per woord exclusief btw

info

Geen controle door een tweede
vertaler conform ISO-17100

Vertaling Extra Zekerheid

Vertaling door gediplomeerd vertaler

Vertaling geredigeerd door een tweede vertaler

Hoge kwaliteit voor een
vaste lage prijs

Snel en voordelig met kwaliteitsgarantie

Conform ISO-9001,
ISO-27001 en ISO-17100

Optimale kwaliteit
door extra controle

Vanaf €0,14 per woord exclusief btw

info

Wel controle door een tweede
vertaler conform ISO-17100

Meest gekozen

Beëdigde Vertaling

Vertaling door gediplomeerd vertaler

Hoge kwaliteit voor een
vaste lage prijs

Snel en voordelig met kwaliteitsgarantie

Conform ISO-9001,
ISO-27001 en ISO-17100

Officieel erkende vertaling binnen Nederland

Gegarandeerde acceptatie van vertaling door alle Nederlandse instanties (zoals: gemeente, Rechtbank, IND en opleidingsinstituten)

Vanaf €0,16 per woord exclusief btw

Legalisatieservice

Wereldwijde acceptatiegarantie van de gelegaliseerde documenten

Snel en supervoordelig

Besparing van uw tijd; u krijgt de documenten klaar voor gebruik retour

Besparing van uw geld; onze servicekosten zijn vaak goedkoper dan uw eigen reiskosten

Conform ISO-9001 en ISO-27001 uitgevoerd

Vanaf €37,- exclusief btw