• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd vertaler Grieks

  In 2023 vertaalden onze beëdigde vertalers voor uiteenlopende bedrijven en organisaties diverse teksten en documenten van en naar het Grieks.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Annemarie Boers
  Annemarie Boers

  In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler Grieks

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

  *We zitten om de hoek bij de ambassade

  Extra snel

  Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

  Geen extra kosten

  Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

  Meer zekerheid

  Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

  Zelf geen tijd kwijt

  Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

  De rol en het belang van de beëdigd vertaler Grieks

  In een wereld die steeds meer globaliseert, neemt de vraag naar professionele vertaaldiensten toe. Als het gaat om het vertalen van officiële documenten van en naar het Grieks, speelt de beëdigd vertaler Grieks een cruciale rol. Deze professionals zijn beëdigd om documenten met juridische geldigheid te vertalen, waarbij de authenticiteit en juistheid van de vertaling worden gewaarborgd. In dit artikel gaan we dieper in op het belang, de expertise en het proces van het werken met een beëdigd vertaler Grieks.

  parthenon griekenland beëdigd vertaalbureau grieks

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Beëdigd vertaalbureau Grieks: uw partner in succesvolle communicatie

  Een beëdigd vertaler Grieks is een professional die gespecialiseerd is in het vertalen van officiële documenten van en naar het Grieks. Deze vertalers hebben voor een gerechtelijke instantie een officiële eed afgelegd, waardoor ze bevoegd zijn om dit soort vertalingen te verzorgen. Niet alleen zijn ze taalkundig bekwaam, ze zijn ook op de hoogte van de juridische nuances die komen kijken bij het vertalen van officiële documenten.

  Wanneer het gaat om het vertalen van officiële documenten zoals geboortecertificaten, huwelijksaktes of juridische overeenkomsten is de inzet hoog. Eén kleine fout kan al leiden tot ernstige juridische en financiële consequenties. Daarom is het van essentieel belang om een beëdigd vertaler in te schakelen, die zorgdraagt voor de waarborging van zowel de nauwkeurigheid als de wettelijke juistheid van de vertaling.

  Taalvaardigheid: beëdigd vertalers zijn experts in zowel de bron- als de doeltaal en hebben een diepgaand begrip van de grammatica en syntaxis van beide talen in combinatie met een uitgebreide woordenschat.
  Kennis van juridische termen: beëdigd vertalers zijn op de hoogte van gangbare juridische terminologie en kunnen complexe concepten nauwkeurig, duidelijk en in alle juistheid vertalen.
  Culturele gevoeligheid: beëdigd vertalers zijn zich bewust van de culturele nuances en kunnen een vertaling dienovereenkomstig aanpassen om misverstanden te voorkomen en toch in overeenstemming met de bron te blijven.

  Wanneer u kiest voor een vertaalbureau Grieks bent u verzekerd van nauwkeurige, betrouwbare en professionele vertaaldiensten die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en integriteit. Neem vandaag nog contact op met een beëdigd vertaler Grieks om uw project te starten.

  In een tijd waarin grenzen vervagen en internationale samenwerkingen toenemen is de rol van de beëdigd vertaler Grieks belangrijker dan ooit. Deze specialisten zijn niet alleen taalwizards, maar ze zijn ook experts in het navigeren door de complexe wereld van juridische, medische en zakelijke terminologie en documentatie. In dit uitgebreide artikel gaan we dieper in op wat een beëdigd vertaler Grieks doet, wat hun expertisegebieden zijn en hoe u kunt profiteren van hun diensten.

  Een beëdigd vertaler Grieks is meer dan alleen een expert in de Griekse taal. Ze zijn gespecialiseerde professionals die bevoegd zijn om officiële documenten te vertalen met behoud van authenticiteit en nauwkeurigheid. Maar wat maakt beëdigd vertalers Grieks zo uniek en waarom zijn ze zo belangrijk in de moderne wereld? We zetten dit nader voor u uiteen.

  • Officiële erkenning: beëdigd vertalers zijn erkend door de overheid, wat betekent dat hun vertalingen worden geaccepteerd door officiële instanties en rechtbanken.
  • Juridische expertise: beëdigd vertalers hebben diepgaande kennis van juridische terminologie en procedures, waardoor ze in staat zijn om complexe documenten met precisie te vertalen.
  • Culturele competentie: beëdigd vertalers hebben ook een diepgaand begrip van culturele nuances, wat hen in staat stelt om teksten te vertalen die cultureel passend en respectvol zijn.

  Het inschakelen van een beëdigd vertaler Grieks kan in verschillende situaties van cruciaal belang zijn. Onderstaand vindt u enkele scenario’s waarin hun diensten onmisbaar zijn:

  • Juridische documenten: of het nu gaat om contracten, testamenten of gerechtelijke uitspraken, een beëdigd vertaler Grieks zorgt voor een nauwkeurige en wettelijk erkende vertaling.
  • Academische certificaten: voor studenten die in het buitenland willen studeren, kan een beëdigd vertaler Grieks helpen bij het vertalen van academische certificaten en transcripties.
  • Zakelijke overeenkomsten: in de zakenwereld kunnen beëdigd vertalers Grieks helpen bij het vertalen van zakelijke overeenkomsten, contracten en andere belangrijke documenten, waardoor internationale samenwerking soepel en efficiënt verloopt.

  Het samenwerken met een beëdigd vertaler Grieks is een proces dat garant staat voor kwaliteit en precisie. Onderstaand vindt u een gedetailleerd overzicht van de stappen die genomen worden tijdens dit proces:

  • Voorbereiding van documentatie: het eerste wat u moet doen, is het voorbereiden en verzamelen van alle documenten die vertaald moeten worden. Zorg ervoor dat alle informatie duidelijk en compleet is.
  • Offerte en overeenkomst: nadat u contact hebt opgenomen met de vertaler, zal deze een offerte voor u opstellen. Na akkoord wordt een formeel contract opgesteld dat de details van de samenwerking uiteenzet.
  • Vertaalproces: dit is de fase waarin de daadwerkelijke vertaling plaatsvindt. De vertaler neemt de tijd om elk document zorgvuldig te vertalen, rekening houdend met juridische terminologie en culturele nuances.
  • Revisie en kwaliteitscontrole: na het vertalen wordt het revisie- en kwaliteitscontroleproces uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de vertaling foutloos en van hoogwaardige kwaliteit is.
  • Levering en certificering: uiteindelijk worden de vertaalde documenten aan u opgeleverd, samen met een certificaat van nauwkeurigheid dat de authenticiteit van de vertaling bevestigt.

  Het kiezen van de juiste beëdigd vertaler Grieks is een cruciale stap in het proces. Hier zijn enkele tips die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze:

  • Ervaring en expertise: zoek naar een beëdigd vertaler Grieks met ervaring en expertise binnen uw specifieke vakgebied. Deze vertaler dient een bewezen staat van dienst te hebben met betrekking tot het leveren van kwalitatieve vertalingen.
  • Betrouwbaarheid en professionaliteit: zorg ervoor dat de beëdigd vertaler Grieks een goede reputatie heeft wat betreft betrouwbaarheid en professionaliteit. De vertaler moet in staat zijn om aan uw deadlines te voldoen en hoogwaardige diensten te leveren.
  • Referenties en beoordelingen: voordat u een keuze maakt, is het raadzaam om referenties en beoordelingen van andere klanten te bekijken. Dit geeft u een idee van de kwaliteit van het werk van de vertaler.

  Conclusie

  In de hedendaagse globaliserende wereld speelt de beëdigd vertaler Grieks een vitale rol in het faciliteren van soepele communicatie en samenwerking over grenzen heen. Of u nu juridische documenten, academische certificaten of zakelijke overeenkomsten wilt laten vertalen, deze professionals staan garant voor dienstverlening die zowel nauwkeurig als authentiek is.

  Met hun diepgaande kennis van de Griekse taal en cultuur, in combinatie met juridische expertise, zijn zij uw go-to experts voor al uw vertaalbehoeften. Neem vandaag nog contact op met een beëdigd vertaler Grieks en zet de eerste stap naar succesvolle internationale samenwerking.

  oia griekenland beëdigd vertaler grieks