Oprichtingsakte vertalen?
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Het zakendoen met internationale partijen geschiedt vrij formeel. Een van de taken die vaak voorafgaand geregeld moet worden is het vertalen van uw akte van oprichting. Opent u een nieuwe vestiging in het buitenland, dan kunt u ervan uitgaan dat de buitenlandse autoriteiten uw akte van oprichting in willen zien. Pas na de beoordeling van uw akte hoort u of u in het land opgenomen word in het handelsregister. Voorkom problemen en laat uw oprichtingsakte vandaag nog vertalen door een van onze gediplomeerde vertalers.

Uw oprichtingsakte laten vertalen bij Urgent Vertalen

Een vertaling van uw akte van oprichting is nodig wanneer u zaken wenst te doen met buitenlandse partijen, u in het buitenlandse handelsregister wenst opgenomen te worden en wanneer u een financiering aanvraagt in het buitenland.

Omdat het gaat om een Juridisch document, is het benodigd de vertaling uit te laten voeren door een beëdigd vertaler. Na de beëdigde vertaling dient u uw vertaling te laten legaliseren, zodat uw vertaling als rechtsgeldig wordt beschouwd in het buitenland.

Uw oprichtingsakte vertalen tegen een scherp tarief

Uw oprichtingsakte vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen.

Omdat uw akte van oprichting beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw akte.

Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen hypotheekakte en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw hypotheekakte vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Een spoedvertaling van uw oprichtingsakte zonder spoedtarief

U heeft urgent een vertaling nodig van uw akte van oprichting? Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van een akte versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”.
Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw oprichtingsakte? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw akte vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw document naar elke gewenste taal laten vertalen. Oprichtingsaktes vertalen wij dagelijks van en naar onder anderen het Nederlands, Engels, Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw akte te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het Japans, Arabisch en Indonesisch.

Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw akte. Wij leveren uw vertaalde document per mail aan als word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kan toevoegen. Laat vandaag nog uw vertaling regelen door het vertaalbureau van Den Haag.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail.

Naast een akte te laten vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.