Oprichtingsakte vertalen

Oprichtingsakte officieel laten vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen met 100% tevredenheidsgarantie.

Het zakendoen met internationale partijen geschiedt vrij formeel. Een van de taken die vaak voorafgaand geregeld moet worden is het vertalen van uw akte van oprichting. Opent u een nieuwe vestiging in het buitenland, dan kunt u ervan uitgaan dat de buitenlandse autoriteiten uw akte van oprichting in willen zien. Pas na de beoordeling van uw akte hoort u of u in het land opgenomen word in het handelsregister. Voorkom problemen en laat uw oprichtingsakte vandaag nog vertalen door een van onze gediplomeerde vertalers.

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1
Sebastiaan Eduard Antonius Boers

Ik specialiseer mij in juridisch-economische vertalingen

Een professioneel beëdigd vertaler

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Uw oprichtingsakte laten vertalen bij Urgent Vertalen

Een vertaling van uw akte van oprichting is nodig wanneer u zaken wenst te doen met buitenlandse partijen, u in het buitenlandse handelsregister wenst opgenomen te worden en wanneer u een financiering aanvraagt in het buitenland. Omdat het gaat om een juridische vertaling, is het benodigd de vertaling uit te laten voeren door een beëdigd vertaler. Na de beëdigde vertaling dient u uw vertaling te laten legaliseren, zodat uw vertaling als rechtsgeldig wordt beschouwd in het buitenland.

uw oprichtingsakte laten vertalen bij urgent vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

uw oprichtingsakte vertalen tegen een scherp tarief

Uw oprichtingsakte vertalen tegen een scherp tarief

Uw oprichtingsakte vertalen wij niet alleen tegen een scherp tarief, ook hanteren wij de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met onze afgeleverde vertalingen. Omdat uw akte van oprichting beëdigd vertaald dient te worden, maken wij een vrijblijvende offerte, op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw akte. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaald voor de grootte van uw eigen oprichtingsakte en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Laat dan vandaag nog uw oprichtingsakte vertalen bij het vertaalbureau van Den Haag.

Wat onze klanten zeggen

oprichtingsakte vertalen
oprichtingsakte vertalen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

oprichtingsakte vertalen
oprichtingsakte vertalen

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

oprichtingsakte vertalen
oprichtingsakte vertalen

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

oprichtingsakte vertalen
oprichtingsakte vertalen

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2000+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,5/10

Meer informatie

Alle informatie rondom de vertaling van een oprichtingsakte

Een spoedvertaling van uw oprichtingsakte zonder spoedtarief

U heeft urgent een vertaling nodig van uw akte van oprichting? Velen vertaalbureaus vragen een spoedtarief om de vertaling van een akte versneld te realiseren. Vertaalbureau Urgent Vertalen hanteert geen “spoedtarief”. Bij ons vertaalbureau kunt u altijd rekenen op scherpe tarieven, perfecte kwaliteit en een snelle oplevering van elke vertaling. Hebt u dus een spoedvertaling nodig van uw oprichtingsakte? Wacht dan geen minuut langer en neem zo snel als mogelijk contact met ons op.

Uw oprichtingsakte vertalen in alle talencombinaties

Bij vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u uw document naar elke gewenste taal laten vertalen. Oprichtingsaktes vertalen wij dagelijks van en naar onder anderen het Nederlands, EngelsSpaans, Italiaans, Frans en Duits. Uiteraard is het ook mogelijk uw akte te vertalen vanuit of naar een van de vele talen buiten Europa zoals het JapansArabisch en Indonesisch. Onze professionele projectleiders selecteren altijd een native-speaker vertaler voor het vertalen van uw akte. Wij leveren uw vertaalde document per mail aan als word-document, zodat u altijd gemakkelijk nog eventuele teksten kan toevoegen. Laat vandaag nog uw vertaling regelen door het vertaalbureau van Den Haag.

Vertaalbureau Urgent Vertalen denkt graag met u mee

Nadat u uw vertaling heeft laten regelen door vertaalbureau Urgent Vertalen, ontvangt u uw vertaling per mail. Naast een akte te laten vertalen, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een website vertalen of een handleiding vertalen. Indien u een andere type tekst of document wilt laten vertalen, neem dan gerust contact met ons op. onze professionele projectleiders staan u graag te woord.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

een spoedvertaling van uw oprichtingsakte zonder spoedtarief
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2