Technisch vertaalbureau.
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Het technische vertaalbureau van Den Haag voorziet dagelijks vaste en nieuwe opdrachtgevers, waaronder diverse grote internationale bedrijven, verschillende ondernemingen, midden- en kleinbedrijven, van één of meerdere technische vertalingen. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen profiteert iedereen van een scherp tarief en gegarandeerde kwaliteit, ook als men een technische vertaling met spoed nodig heeft.

Een kwalitatief goede technische vertaling, van bijvoorbeeld een handleiding, werkbeschrijving, productspecificatie of softwarevertaling, komt mede doordat al onze native-speaker vertalers over een uitgebreide kennis en werkervaring in de technische branche beschikken. Een combinatie van een afgeronde vertaalopleiding, een passie voor taal en techniek vormen de unieke ingrediënten tot een perfecte technische vertaling.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Betrouwbaar in omgang met uw technische documenten

Bij het technische vertaalbureau van Den Haag geldt voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding. Verschillende bedrijven, uit onder anderen de sectoren luchtvaart, koeltechniek, werktuigbouw, metaalbewerking, afvalbeheer, chemie, transport en logistiek, installatie techniek en engineering, vertrouwen hun bijzonder persoonlijke en vertrouwelijke documenten en teksten aan ons toe. Wij verwijzen u graag naar onze privacy statement en algemene voorwaarden. Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen, voor uw technische vertaling.

Altijd professionele technische native-speaker vertalers

Het technische vertaalbureau van Den Haag beschikt over een groot netwerk aan afgestudeerde technische specialisten, welke tevens native-speaker zijn van de doeltaal. Doordat iedere vertaler een native-speaker vertaler is, kennen zij de gebruiken en begrippen van hun vaderland. Ook hebben de vertalers jarenlange ervaring opgedaan in onder anderen: de scheep- en luchtvaart branche, land- , tuin- en bosbouw, transport en logistiek en chemische industrie. Een technische vertaling wordt onder anderen door deze sterke punten perfect en snel aan iedere opdrachtgever opgeleverd.

Een technische vertaling altijd tegen een scherp tarief

Indien u een onbeëdigde technische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw technische rapporten, procedures of bouwtekeningen, kunt u altijd rekenen op scherpe, heldere tarieven. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt u de mogelijkheid om zelf de kosten voor een onbeëdigde technische vertaling te berekenen op onze webpagina: “Tarieven”. Het is natuurlijk ook mogelijk, dat u een beëdigde vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld KvK uittreksels, statuten of patenten in verband met internationale ambities.

Voor een beëdigde vertaling maakt het technische vertaalbureau van Den Haag een vrijblijvende offerte op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw beëdigde vertaling. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen document(en) en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Een technische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw technische vertaling. Een technische vertaling is bij het technische vertaalbureau van Den Haag snel en perfect vertaald, tegen een scherp tarief.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw technische vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

Een technische vertaling van bijvoorbeeld een website, advertentie, brochure, folder, uitgebreide offerte of ondertiteling van een bedrijfsfilmpje verzorgen wij niet alleen naar de standaardtalen zoals het Engels, Duits, Italiaans of Frans. Ook worden er veel technische vertalingen verzorgd in onder anderen de talen: Chinees, Japans, Pools en Russisch. Ook verzorgen wij beëdigde vertalingen in alle mogelijke talencombinaties. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen wordt een technische vertaling verzorgd door een van onze technische specialisten, welke tevens native-speaker is van de gewenste doeltaal.

Meer dan een technisch vertaalbureau

Als technisch bedrijf kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor al uw niet-technische vertalingen. Zo worden er onder anderen van ongevallenrapportages, arbeidscontracten en zakelijke overeenkomsten vertalingen in verschillende talencombinaties verzorgd. Onze native-speaker vertalers van de doeltaal, welke beschikken over een afgeronde vertaalopleiding en meer dan ruime kennis en ervaring in zijn of haar eigen financiële- , juridische of medische jargon, zitten graag voor u klaar. Snel en professioneel documenten laten vertalen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.