Technisch vertaalbureau.
Kies vertaalbureau Urgent Vertalen

Het technische vertaalbureau van Den Haag voorziet dagelijks vaste en nieuwe opdrachtgevers, waaronder diverse grote internationale bedrijven, verschillende ondernemingen, midden- en kleinbedrijven, van één of meerdere technische vertalingen. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen profiteert iedereen van een scherp tarief en gegarandeerde kwaliteit, ook als men een technische vertaling met spoed nodig heeft.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Betrouwbaar in omgang met uw technische documenten

Bij het technische vertaalbureau van Den Haag geldt voor elke vertaalopdracht een strikte geheimhouding. Verschillende bedrijven, uit onder anderen de sectoren luchtvaart, koeltechniek, werktuigbouw, metaalbewerking, afvalbeheer, chemie, transport en logistiek, installatie techniek en engineering, vertrouwen hun bijzonder persoonlijke en vertrouwelijke documenten en teksten aan ons toe. Indien nodig, zijn wij bereid om samen met u, een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te ondertekenen, voor uw technische vertaling.

Een kwalitatief goede technische vertaling, van bijvoorbeeld een handleiding, werkbeschrijving, productspecificatie of softwarevertaling, komt mede doordat al onze native-speaker vertalers over een uitgebreide kennis en werkervaring in de technische branche beschikken. Een combinatie van een afgeronde vertaalopleiding, een passie voor taal en techniek vormen de unieke ingrediënten tot een perfecte technische vertaling.

Altijd professionele technische native-speaker vertalers

Op zoek naar een vertaalbureau voor het technisch vertalen van teksten? Urgent Vertalen heeft verschillende gespecialiseerde vertalers in dienst waar u op kunt rekenen voor kwalitatieve technische vertalingen. Bij dit type vertaling staat kwaliteit altijd voorop. Onze professionele vertalers hebben een technische achtergrond waardoor zij op accurate wijze termen, afkortingen en teksten kunnen doorzetten naar de doeltaal. Een belangrijke vereiste bij het vertalen van technische teksten, omdat een slecht vertaalde handleiding of instructie grote consequenties kan hebben. Onze vertalers zijn niet alleen gediplomeerd, maar hebben ook diepgaande kennis van en ervaring met de technische sector, waardoor ze de teksten en terminologieën kennen. Meer weten over ons vertaalbureau en onze werkwijze? Lees verder of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Het technische vertaalbureau van Den Haag beschikt over een groot netwerk aan afgestudeerde technische specialisten, welke tevens native-speaker zijn van de doeltaal. Doordat iedere vertaler een native-speaker vertaler is, kennen zij de gebruiken en begrippen van hun vaderland. Ook hebben de vertalers jarenlange ervaring opgedaan in onder anderen: de scheep- en luchtvaart branche, land- , tuin- en bosbouw, transport en logistiek en chemische industrie. Een technische vertaling wordt onder anderen door deze sterke punten perfect en snel aan iedere opdrachtgever opgeleverd.

Een technische vertaling altijd tegen een scherp tarief

Indien u een onbeëdigde technische vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld uw technische rapporten, procedures of bouwtekeningen, kunt u altijd rekenen op scherpe, heldere tarieven. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt u de mogelijkheid om zelf de kosten voor een onbeëdigde technische vertaling te berekenen op onze webpagina: “Tarieven”. Het is natuurlijk ook mogelijk, dat u een beëdigde vertaling nodig heeft van bijvoorbeeld KvK uittreksels, statuten of patenten in verband met internationale ambities.

Voor een beëdigde vertaling maakt het technische vertaalbureau van Den Haag een vrijblijvende offerte op basis van de tijd die de vertaler kwijt is aan het vertalen van uw beëdigde vertaling. Aangezien deze documenten niet universeel zijn, vinden wij het wel zo eerlijk dat u betaalt voor de grootte van uw eigen document(en) en niet op basis van een prijs per pagina. U wenst toch niet meer te betalen dan nodig is? Een technische vertaling verzorgen wij niet alleen tegen een scherp tarief. Wij hanteren ook de 100% tevredenheidsgarantie, waardoor u te allen tijde meer dan tevreden zal zijn met uw technische vertaling. Een technische vertaling is bij het technische vertaalbureau van Den Haag snel en perfect vertaald, tegen een scherp tarief.

Vertaalbureau voor technisch vertalen

Urgent Vertalen is een gespecialiseerd vertaalbureau. Technisch vertalen is een vak apart. De vertalers van Urgent Vertalen helpen dagelijks bedrijven uit de technische branche aan vertalingen van en naar maar liefst 32 verschillende talen. Technische bedrijven zijn continu in beweging en ontwikkelingen volgen zich vandaag de dag in rap tempo op. Wij mogen een groeiend aantal technische bedrijven via een vaste samenwerking op regelmatige basis voorzien van technische vertalingen van handleidingen, instructies en andere teksten. Onze vertalers helpen daarmee hun producten en diensten te verspreiden en klanten wereldwijd te bereiken en te informeren. Dankzij hun achtergrond in verschillende technische sectoren, kunnen onze vertalers de tekst omzetten naar een kwalitatieve vertaling in de doeltaal. Naast vaste samenwerkingen helpen we onze klanten natuurlijk ook met eenmalige opdrachten. Altijd met kwaliteit en betrouwbaarheid vanuit ons team voorop. Ontdek hieronder meer informatie over wie onze klanten zijn en wat onze vertalers voor u kunnen betekenen.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Uw technische vertaling is mogelijk in alle talencombinaties

Een technische vertaling van bijvoorbeeld een website, advertentie, brochure, folder, uitgebreide offerte of ondertiteling van een bedrijfsfilmpje verzorgen wij niet alleen naar de standaardtalen zoals het Engels, Duits, Italiaans of Frans. Ook worden er veel technische vertalingen verzorgd in onder anderen de talen: Chinees, Japans, Pools en Russisch. Ook verzorgen wij beëdigde vertalingen in alle mogelijke talencombinaties. Bij Vertaalbureau Urgent Vertalen wordt een technische vertaling verzorgd door een van onze technische specialisten, welke tevens native-speaker is van de gewenste doeltaal.

Meer dan een technisch vertaalbureau

Als technisch bedrijf kunt u bij het vertaalbureau van Den Haag ook terecht voor al uw niet-technische vertalingen. Zo worden er onder anderen van ongevallenrapportages, arbeidscontracten en zakelijke overeenkomsten vertalingen in verschillende talencombinaties verzorgd. Onze native-speaker vertalers van de doeltaal, welke beschikken over een afgeronde vertaalopleiding en meer dan ruime kennis en ervaring in zijn of haar eigen financiële- , juridische of medische jargon, zitten graag voor u klaar. Snel en professioneel documenten laten vertalen.

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

Alles over technisch vertalen

Vertalen van teksten in 32 verschillende soorten talen

U kunt uw technische teksten bij Urgent Vertalen van en naar maar liefst 32 verschillende soorten talen laten vertalen. We hebben verschillende native speakers in dienst die uiteenlopende technische documenten voor u kunnen vertalen. Wij kunnen uw documenten bijvoorbeeld vertalen naar een van de volgende talen:

Hoe gaan wij te werk wanneer u een technische vertaling bij ons aanvraagt?

Wilt u een technische vertaling door onze gediplomeerde vertalers laten maken? Het is heel makkelijk om uw opdracht online bij ons uit te zetten. Heeft u vragen of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact met ons op. Onze projectmanagers beantwoorden graag al uw vragen en assisteren u in het proces. U kunt de vertaling via onze website al in twee simpele stappen aanvragen. Upload uw tekst of stuur ons een scan van de documenten die u graag wilt laten vertalen. Nadat wij deze ontvangen hebben, maken we een offerte op maat met de prijs en verwachte levertijd. U kunt bij ons altijd rekenen op een scherp tarief én een snelle levering! Nadat u de offerte rustig heeft doorgenomen, kunt u de opdracht aan ons bevestigen. Zodra uw bevestiging binnen is zetten we de vertaling uit bij die technische vertaler in ons team die een achtergrond heeft in het vakgebied van het type document of de tekst die u door ons wilt laten vertalen en native is in de taal van de vertaling. De vertaler gaat er vervolgens direct mee aan de slag, waarna we de vertaling vaak al voor de volgende werkdag bij u kunnen opleveren. Deze ontvangt u digitaal en per post van ons. Heeft u met spoed het fysieke exemplaar van de technische vertaling nodig? Dan is het aan te raden de optie van een spoedvertaling te selecteren, zodat we de beëdigde vertaling per spoedverzending naar u toe kunnen sturen. Op deze manier bent u er zeker van dat u de tekst op tijd binnen heeft!

 

Voor het schrijven van technische vertalingen bent u bij dit vertaalbureau aan het juiste adres. Benieuwd naar de prijs voor de technische vertaling van uw tekst? Neem direct contact met ons op!