Vertaalbureau Den Haag. Echt gevestigd in Den Haag .

Een vertaalbureau direct naast alle consulaten? Den Haag is de stad waar het parlement vergadert en de meeste consulaten gevestigd zijn. De stad bij uitstek voor veel internationaal verkeer. Alle culturen worden vertegenwoordigd in deze bruisende hoofdstad van Zuid-Holland. Voor een vertaalbureau dat professioneel en officieel uw documenten vertaald en direct uw vertaalde document legaliseert, moet u natuurlijk in Den Haag zijn.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

9,5 1879 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Logo-Verenigde-Naties-Vertaalbureau-Urgent-Vertalen
KLM-Vertaalbureau-Urgent-Vertalen
Logo-DAS-Vertaalbureau-Urgent-Vertalen
IKEA-Vertaalbureau-Urgent-Vertalen

Professionele vertalingen direct uit Den Haag

Internationale communicatie is tegenwoordig ’’aan de orde van de dag’’. Gevestigd in Den Haag vertalen wij, als vertaalbureau Den Haag, dagelijks vele teksten voor bedrijven van nationaal en internationaal niveau. Wij weten hoe belangrijk het is om een zakelijk document te laten vertalen en legaliseren, daarom zijn wij in het bezit van 3 ISO certificaten, waarmee de kwaliteit gewaarborgd wordt.  Met onze ruim 10 jaar expertise en de vertalingen door native speakers, zorgen wij voor een snelle, officiële en erkende vertaling. Ook verzorgen we beëdigde vertalingen met stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler.

 

Legalisatieservice bij vertaalbureau Den Haag

Heeft u een vertaling nodig voor een document dat ook gebruikt kan worden in het buitenland? Dan is het niet alleen belangrijk dat het professioneel vertaald wordt, maar ook dat het land waarin de vertaling gebruikt moet worden deze vertaling erkend als betrouwbare vertaling. Om de vertaling officieel erkend te krijgen in een ander land dient de beëdigde vertaling ook gelegaliseerd worden voor het land van bestemming. Wij als vertaalbureau Urgent Vertalen kunnen uw vertaalde document het snelste laten legaliseren in Nederland. We zitten super dichtbij alle ambassades in Den Haag, waar de documenten gelegaliseerd kunnen worden. Het enige officiële vertaalbureau in Den Haag en heel Nederland dat dit voor u mogelijk maakt.

 

Vertaalbureau team

Ons team van vertaalspecialisten is werkzaam in de prachtige stad Den Haag en kan met zijn native achtergrond al uw documenten in alle talen vertalen. Al onze vertalers zijn professionals en het door u gewenste document zal door één van onze native speakers van de doeltaal naar de hoogste standaard worden vertaald. Onze native vertalers zijn allen in het bezit van een HBO diploma, of hoger en zijn verplicht jaarlijks bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in taal en zich verder te specialiseren in bepaalde vakgebieden. We leggen de standaard van vertalingen het hoogst in onze branche, wat terug te vinden is in onze ISO certificeringen en zijn daarom voor zowel particulieren als zakelijk het aangewezen vertaalbureau in Den Haag voor elk project.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Beëdigd vertalen in Den Haag

Een vertaling laten maken met de garantie dat het goed gebeurt? Deze zekerheid wordt geboden bij het vertaalbureau in Den Haag. Documenten die aan officiële instanties moeten worden overgedragen, zullen in de meeste gevallen beëdigd vertaald moeten worden. Een beëdigde vertaling wordt daarom ook vaak een officiële vertaling genoemd. We voorzien het vertaalde document van  een stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler. Onze beëdigde vertalers zijn door de Nederlandse Rechtbank erkend om een officiële beëdigde vertaling te maken.

De voordelen van onze dienstverlening

  • Vertaling vaak binnen 24 uur
  • Beëdigde vertalingen
  • Gelegaliseerde vertalingen
  • Niet goed, geld terug
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • 1400 positieve reviews op Kiyoh
  • Spoedvertaling zonder toeslag
  • Gemiddeld 36% goedkoper
  • Als een van de eerste vertaalbureaus van Nederland in het bezit van 3 ISO certificaten. Beveiliging, kwaliteit waarborging, erkend.
Vertaalbureau

Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op de onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl

Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden.

Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.