• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Den Haag

  Een vertaalbureau direct naast alle consulaten en echt gevestigd in Den Haag? Voor een vertaalbureau dat professioneel en officieel uw documenten vertaalt en direct uw vertaalde documenten legaliseert, moet u natuurlijk in Den Haag zijn.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  100% Betrouwbaar. Op elke vertaalopdracht strikte geheimhouding van toepassing.

  Beëdigd vertalen in Den Haag

  Een vertaling laten maken met de garantie dat het goed gebeurt? Deze zekerheid wordt geboden bij het vertaalbureau in Den Haag. Documenten die aan officiële instanties moeten worden overgedragen, zullen in de meeste gevallen beëdigd vertaald moeten worden. Een beëdigde vertaling wordt daarom ook vaak een officiële vertaling genoemd. Wij voorzien het vertaalde document van  een stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler. Onze beëdigde vertalers zijn door de Nederlandse Rechtbank erkent als officiële beëdigde vertaler.

  Vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  info

  +1927 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

  More information
  Het vertaalbureau van Den Haag

  Legalisatieservice bij vertaalbureau Den Haag

  Heeft u een vertaling nodig voor een document dat ook gebruikt kan worden in het buitenland? Dan is het niet alleen belangrijk dat het professioneel vertaald wordt, maar ook dat het land waarin de vertaling gebruikt moet worden deze vertaling erkent als betrouwbare vertaling. Om de vertaling officieel erkend te krijgen in een ander land dient de beëdigde vertaling ook gelegaliseerd te worden voor het land van bestemming. Wij als vertaalbureau Urgent Vertalen kunnen uw vertaalde document het snelste laten legaliseren in Nederland. We zitten super dicht bij alle ambassades in Den Haag, waar de documenten gelegaliseerd kunnen worden. Het enige officiële vertaalbureau in Den Haag en heel Nederland dat dit voor u mogelijk maakt.

  Wij helpen graag met uw Franse vertalingen

  Elke dag ondersteunen we zowel kleine als grote bedrijven en organisaties om hun internationale potentieel te maximaliseren. We zijn graag jouw sparringpartner en bieden advies over de verschillende mogelijkheden. Als je geïnteresseerd bent, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

  kenny
  maikey
  gineke
  edwin
  joshuah
  alicia
  sebas
  richard

  Wat onze klanten zeggen

  Vertaalbureau Den Haag
  Vertaalbureau Den Haag

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  Vertaalbureau Den Haag
  Vertaalbureau Den Haag

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  Vertaalbureau Den Haag
  Vertaalbureau Den Haag

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  Vertaalbureau Den Haag
  Vertaalbureau Den Haag

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Alles wat u moet weten over het vertaalbureau in Den Haag

  Internationale communicatie is tegenwoordig ’’aan de orde van de dag’’. Gevestigd in Den Haag vertalen wij, als vertaalbureau Den Haag, dagelijks vele teksten voor bedrijven van nationaal en internationaal niveau. Wij weten hoe belangrijk het is om een zakelijk document te laten vertalen en legaliseren, daarom zijn wij in het bezit van 3 ISO certificaten, waarmee de kwaliteit gewaarborgd wordt.  Met onze ruim 10 jaar expertise en de vertalingen door native speakers, zorgen wij voor een snelle, officiële en erkende vertaling. Ook verzorgen we beëdigde vertalingen met stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler.

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op de onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  Vertaling vaak binnen 24 uur + Beëdigde vertalingen + Gelegaliseerde vertalingen + Niet goed, geld terug + 100% Tevredenheidsgarantie + 1400 positieve reviews op Kiyoh + Spoedvertaling zonder toeslag + Gemiddeld 36% goedkoper + Als een van de eerste vertaalbureaus van Nederland in het bezit van 3 ISO certificaten. Beveiliging, kwaliteit waarborging, erkend.

  vertaalbureau urgent vertalen in den haag
  vertaalbureau urgent vertalen in den haag