Chinees vertaalbureau. Een vertaling Nederlands – Chinees nodig?

Van het Nederlands naar het Chinees (Mandarijn) vertalen of andersom

Heeft u een vertaling van of naar het Chinees nodig en wilt u de garantie dat het goed gebeurt? Als Chinees vertaalbureau vertalen wij dagelijks nauwkeurig en accuraat officiële en onofficiële documenten naar het Chinees. Dankzij onze vakkundige, gediplomeerde vertalers kunnen we onze klanten snel voorzien van hoogwaardige Chinese vertalingen tegen een scherp tarief. Leer ons hieronder verder kennen of neem direct contact met ons op om uw opdracht te bespreken!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een beëdigde vertaling Chinees voor uw officiële documenten

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Chinees vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres.

Wij zijn een erkend vertaalbureau Chinees. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Chinees. Wij kunnen u zowel een Chinese beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Chinees.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

 • U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail

  Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het vertalen.

 • Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis

  Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Chinees vertaalbureau in Den Haag

Urgent Vertalen is het vertaalbureau in Den Haag voor Chinese vertalingen. Wij werken dagelijks aan hoogwaardige vertalingen van diverse soorten officiële en officiële documenten en kunnen ook beëdigde Chinese vertalingen voor u verzorgen. Doordat ons kantoor in Den Haag gelegen is tussen belangrijke consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) kunnen we officiële documenten snel vertalen én laten legaliseren. De overheid, vele grote en mkb-bedrijven en particulieren vertrouwen ons o.a. hun financiële, juridische en medische documenten toe voor een accurate vertaling met oog voor een nauwkeurige informatieoverdracht.

Opdrachtgevers schakelen ons in voor snelle, goede Chinese vertalingen van uiteenlopende documenten. Urgent Vertalen is een Chinees vertaalbureau dat hoogwaardige vertalingen aflevert binnen een snelle levertijd en tegen een scherpe prijs. Kwaliteit staat bovendien hoog in ons vaandel. We denken mee met onze klant, leveren accurate Chinese vertalingen af waarin geen informatie verloren gaat en hebben grondige kennis van de achtergrond van de documenten die wij vertalen. Daardoor worden terminologieën, afkortingen en andere belangrijke elementen accuraat omgezet in onder andere juridische, financiële en medische documenten. Hieronder vindt u een greep uit de documenten die we regelmatig voor onze klanten vertalen.

 

Officiële Chinese documenten vertalen

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Uw document van of naar het Chinees vertalen regelen wij (vaak) al binnen 24 uur.

Native speaker vertalers

Uw document wordt vertaald door native speaker vertalers van het Chinees. Zij kennen de taal als geen ander en zorgen altijd voor de juiste vertaling.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden over uw vertalingen? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Native speaker
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Uw document van of naar het Chinees vertalen regelen wij (vaak) al binnen 24 uur.

Uw document wordt vertaald door native speaker vertalers van het Chinees. Zij kennen de taal als geen ander en zorgen altijd voor de juiste vertaling.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden over uw vertalingen? Dan krijgt u gewoon uw geld terug.

Legalisatie van uw Chinese vertaling

Het kan voorkomen dat uw vertaling nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Weet u niet zeker of uw document ook gelegaliseerd dient te worden? Vraag het aan één van onze vertaaladviseurs.

Uw document laten vertalen van of naar het Chinees

Het vertalen van of naar het Chinees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Chinees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Chinese vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Chinees

De naam zegt het al: Chinees vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Chinese vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Chinese vertalers dat voor u klaarstaat.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Chinees zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Chinese vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Chinees met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Chinees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Chinese vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Chinese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze onze referenties.

Waarom kiezen voor Chinees vertaalbureau Urgent Vertalen?

Een vertaling vanuit het Nederlands naar het Chinees wordt altijd gemaakt door een vertaler met Chinees als moedertaal. Tevens zijn al onze vertalers in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op HBO-niveau of hoger.

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar het type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er altijd een native speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Chinees met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Chinees naar Nederlands.

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Chinees onder andere vertalingen van brochures, Curriculum vitae, brieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Chinese native speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Chinees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Chinees en Engels naar het Chinees, komen veelvuldig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Chinees.

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Chinees. Wij, als vertaalbureau Chinees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Bent u niet tevreden met uw Chinese vertaling, dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

 • U bespaart veel tijd en moeite.
 • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
 • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten.
 • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
 • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
 • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over het Chinees: wat belangrijk is bij elke vertaling

Met bijna 1,4 miljard inwoners is het logisch dat er niet overal exact dezelfde taal wordt gesproken. Wanneer men spreekt over de Chinese taal, dan wordt meestal het standaardmandarijn bedoeld, wat de officiële taal is van China, Taiwan en gedeeltelijk van Singapore.
Binnen China worden tien talen gesproken die onder de Chinese macrotaal vallen:

 • Mandarijn (meest gesproken taal ter wereld)
 • Wu
 • Ke
 • Min
 • Yue (Kantonees)
 • Xiang
 • Gan
 • Jin
 • Pinghua
 • Hui

Wilt u een document van of naar het Chinees vertalen, onderzoek dan de volgende elementen:

Chinees vertaalbureau met legalisatieservice

Voor het vertalen van officiële Chinese documenten zult u hoogstwaarschijnlijk een beëdigde vertaler nodig hebben. Niet elke vertaler kan zomaar een beëdigde vertaling verzorgen. De daarvoor bevoegde vertaler zal het document van het Nederlands naar het Chinees vertalen (of andersom) en vervolgens beëdigen met zijn of haar handtekening en stempel met uniek beëdigingsnummer, geregistreerd bij De Rechtbank van Nederland. Deze vertalers zijn officieel beëdigd om documenten naar alle waarheid te vertalen. Daar komt bij dat het voor sommige instanties benodigd is om het document officieel te laten legaliseren zodat de beëdigde vertaling in het land van bestemming gebruikt kan worden. Wij verzorgen dagelijks beëdigde vertalingen inclusief legalisatie voor China en kennen de strenge eisen die China stelt aan de vertalingen en hoe documentatie aangeboden moet worden.  Doordat wij als Chinees vertaalbureau op een centrale locatie in Den Haag zitten, kunnen wij zeer snel schakelen met de juiste organen om uw vertaalde document te legaliseren en bent u vaak zelfs goedkoper uit dan wanneer u de strenge en meerdaagse legalisatie zelf uitvoert.

Wie verzorgen onze Chinese vertalingen?

Urgent Vertalen vindt het erg belangrijk om de kwaliteit van het werk te waarborgen. We werken niet alleen volgens vastomlijnde processen, maar stellen ook hoge eisen aan onze vertalers. In ons team van Chinese vertalers werken native speakers en hebben onze vertalers minimaal een Hbo-diploma. Daarnaast stellen we als harde eis dat zij een achtergrond hebben in het domein van het type document dat zij zullen vertalen. Wij vinden het belangrijk dat zij snappen waar ze over schrijven en wat de achtergrond van bijvoorbeeld een juridisch document is. Wij beschikken over Chinese vertalers die thuis zijn in o.a. de juridische, financiële en/of medische branche en die jaarlijks verplicht een aantal cursussen volgen om bij te blijven. Daardoor kunnen we altijd accurate vertalingen afleveren.

We koppelen uw opdracht altijd aan iemand in het team die daar het beste bij past. Dat wil zeggen dat we de opdracht verstrekken aan een officiële Chinese vertaler die kennis van zaken heeft omtrent het jargon en het soort Chinees van het document dat u graag door ons wilt laten vertalen. Daarvoor kijken we naar een aantal criteria, zoals het type document dat u wilt laten vertalen, maar ook of u een beëdigde vertaling nodig heeft. Zo koppelen we uw opdracht aan de vertaler die hier het beste bij aansluit. Daardoor kunt u er bij ons van op aan dat u snel een kwalitatieve Chinese vertaling in handen hebt.

Hoe selecteren we als Chinees vertaalbureau een geschikte vertaler voor uw opdracht?

Gaat u naar China of heeft u alleen een vertaling nodig?

Wat wilt u met uw vertaling bereiken? Reist u af naar China of wilt u vanuit Nederland een Chinees sprekende doelgroep bereiken? Kortom, wat is uw doel?

Het is vooral belangrijk dat u weet welke subtaal er wordt gesproken. Chinezen zijn een eervol volk en wanneer u uw document of tekst in de verkeerde subtaal heeft laten vertalen, wordt dit waarschijnlijk opgevat als belediging omdat u uw voorwerk niet goed heeft gedaan.

Het belang van de intonatie was al duidelijk voor wanneer u een tekst laat vertalen. Maar waar houdt u rekening mee wanneer u zelf naar China gaat?

De voordelen van Urgent Vertalen

 • Beëdigde Chinese vertalingen door beëdigde vertalers.
 • Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in het financiële en juridische domein.
 • Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten.
 • Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper.
 • Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug.
 • 1400 positieve reviews op Kiyoh.
 • Regel via ons spoedvertalingen van Chinese documenten zonder toeslag.
 • Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is de trotse bezitter van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

Onze klanten

Als Chinees vertaalbureau werken we voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder multinationals, advocatenkantoren en de overheid. Sommige bedrijven hebben snel een vertaling nodig, andere streven naar een langdurige samenwerking, waarvoor wij op regelmatige basis documenten vertalen. Door onze transparante werkwijze weten zij precies waar ze aan toe zijn. Met spoed op zoek naar een Chinese vertaler? Neem contact met ons op voor meer informatie.

ISO-certificaten

We nemen heel wat maatregelen om kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen in het werk dat we afleveren. Onze klanten wisselen namelijk belangrijke documenten met ons uit die waardevolle en gevoelige informatie bevatten. Het is voor ons uiterst belangrijk om hier discreet en secuur mee om te gaan. Dat doen we in elk aspect van ons bedrijf. Zo zijn we beloond met drie ISO-certificaten voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van ons werk. Dagelijks optimaliseren we onze processen om deze certificaten als bewijs voor onze discrete werkwijze te behouden.

Besteed makkelijk, snel en eenvoudig uw vertaling uit aan Urgent Vertalen. U kunt uw opdracht bij ons als Chinees vertaalbureau in twee simpele stappen aanvragen. Stuur ons een scan van de documenten toe en u ontvangt van ons een offerte met de prijs en de levertijd voor het vertalen van uw tekst. U kunt bij ons rekenen op scherpe tarieven, een snelle levertijd en een gediplomeerde Chinese vertaler die uw document of tekst zal gaan vertalen. Afhankelijk van de lengte van de tekst, kunnen we een spoedvertaling vaak al binnen 24 uur aan u opleveren. De hardcopy sturen we u per post toe en de scans ontvangt u digitaal per e-mail. Zo heeft u ook een digitale versie van het document in uw bezit. Met spoed een Chinese vertaling nodig? U kunt ook kiezen voor de optie van een spoedvertaling en spoedverzending. Op deze manier verzekert u zich ervan dat u de hardcopy op tijd in handen heeft.

Chinese vertalingen uitbesteden aan Urgent Vertalen: onze werkwijze

Chinees vertaalbureau: onze tarieven

We leveren kwalitatief hoogwaardig werk af tegen scherpe tarieven. Wist u dat onze tarieven gemiddeld 36% lager uitvallen dan wanneer u naar soortgelijke vertaalbureaus gaat? Deze rekenen bovendien vaak ook nog een spoedtarief voor spoedvertalingen. Bij ons betaalt u geen spoedtarief. We zijn daarnaast transparant over de opbouw van ons tarief. We behandelen elke opdracht individueel, omdat niet elk document hetzelfde is. De omvattendheid van de opdracht en de tijd die onze vertaler nodig heeft voor het maken van de vertaling worden in deze calculatie meegenomen. Daardoor betaalt u nooit meer dan nodig is.

Spoedvertaling van Chinese documenten zonder spoedtarief

Met spoed een Chinese vertaling nodig? Dan bent u bij Urgent Vertalen als Chinees vertaalbureau aan het juiste adres. Vraag een offerte aan voor uw opdracht en we gaan vandaag nog voor u aan de slag. We kunnen onze spoedvertalingen veelal binnen 24 uur aan u opleveren, zonder dat u daar een extra toeslag voor hoeft te betalen. Meteen uw documenten uitbesteden aan de professionele vertalers van Urgent Vertalen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Maak de keuze, laat uw document vertalen en profiteer van:

 • Spoedvertaling (binnen 24 uur) zonder toeslag:
 • Gemiddeld 36% goedkoper
 • Vertalers die de taal en cultuur kennen

Kies voor een vertaler die het Chinees en de Chinese cultuur kent