Chinees vertaalbureau

Chinees vertaalbureau voor een van het Nederlands naar het Chinees (Mandarijn) of andersom. Als Chinees vertaalbureau vertalen wij dagelijks nauwkeurig en accuraat officiële en onofficiële documenten naar het Chinees. Dankzij onze vakkundige, gediplomeerde vertalers kunnen we onze klanten snel voorzien van hoogwaardige Chinese vertalingen.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
1551381415201

“Sinds 2011 ben ik als vertaaladviseur het aanspreekpunt voor klanten met een vertaalbehoefte.”

Professioneel vertaaladviseur voor Chinese vertalingen

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Chinees voor uw officiële documenten

Hebt u een beëdigde vertaling nodig van uw officiële documenten? Dan bent u bij hét Chinees vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij zijn een erkend vertaalbureau Chinees. Het sturen van een scan van uw documenten is voldoende voor het maken van uw beëdigde vertaling Chinees. Wij kunnen u zowel een Chinese beëdigde vertaling verzorgen van uw Nederlandse document als van uw Nederlandstalige documenten naar het Chinees.

Afbeelding van de Chinese muur. Chinese vertalingen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Beedigingen en legalisaties

Supersnel en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Skyline grote stad in China. legalisatie van uw chinese vertaling

Legalisatie van uw Chinese vertaling

China is aangesloten bij het Apostilleverdrag, u dient daarom de handtekening van de beëdigde vertaler te laten legaliseren door middel van Apostille. Een Apostille kunt u zelf laten plaatsen bij een willekeurige Rechtbank met een centrale balie in Nederland . U hoeft voor het plaatsen van een Apostille vooraf geen afspraak te maken. De beëdigde vertaling die is voorzien van een Apostille is daarna een officieel erkend document en (vaak direct) gereed voor gebruik in het land van uw bestemming.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Waarom kiezen voor Chinees vertaalbureau Urgent Vertalen?

Chinees vertaalbureau in Den Haag

Urgent Vertalen is het vertaalbureau in Den Haag voor Chinese vertalingen. Wij werken dagelijks aan hoogwaardige vertalingen van diverse soorten officiële en officiële documenten en kunnen ook beëdigde Chinese vertalingen voor u verzorgen. Doordat ons kantoor in Den Haag gelegen is tussen belangrijke consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) kunnen we officiële documenten snel vertalen én laten legaliseren. De overheid, vele grote en mkb-bedrijven en particulieren vertrouwen ons o.a. hun financiële, juridische en medische documenten toe voor een accurate vertaling met oog voor een nauwkeurige informatieoverdracht. Opdrachtgevers schakelen ons in voor snelle, goede Chinese vertalingen van uiteenlopende documenten. Urgent Vertalen is een Chinees vertaalbureau dat hoogwaardige vertalingen aflevert binnen een snelle levertijd en tegen een scherpe prijs. Kwaliteit staat bovendien hoog in ons vaandel. We denken mee met onze klant, leveren accurate Chinese vertalingen af waarin geen informatie verloren gaat en hebben grondige kennis van de achtergrond van de documenten die wij vertalen. Daardoor worden terminologieën, afkortingen en andere belangrijke elementen accuraat omgezet in onder andere juridische, financiële en medische documenten. 

Uw document laten vertalen van of naar het Chinees

Het vertalen van of naar het Chinees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Chinees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Chinese vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Chinees

De naam zegt het al: Chinees vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Chinese vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Chinese vertalers dat voor u klaarstaat. Doordat ons team van beëdigde vertalers Chinees zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Chinese vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Voor elk vakjargon, een Chinese vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar het type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er altijd een native speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Chinees met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Chinees naar Nederlands.

Gespecialiseerde Chinese vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Chinees onder andere vertalingen  juridische documenten of financiële documenten. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Chinese native speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Chinees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Chinees en Engels naar het Chinees, komen veelvuldig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Chinees.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Chinees. Wij, als vertaalbureau Chinees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Schrijven van document. waarom kiezen voor chinees vertaalbureau urgent vertalen