Roemeens vertaler

Snel en voordelig uw document laten vertalen van of naar het Roemeens?Kies Roemeens vertaalbureau Urgent Vertalen.

Het Roemeens is een Romaanse taal die officieel is in Roemenië, Moldavië, Servië en Oekraïne. Naast de landen waar het Roemeens een officiële taal is, wordt de taal ook gesproken in o.a. de Balkan, Vojvodina en Hongarije. Er zijn ongeveer 24 miljoen mensen die het Roemeens als moedertaal hebben en 4 miljoen mensen die Roemeens als tweede taal spreken. Roemenen noemen hun taal Limba română. Bijzonder aan het Roemeens is dat het een van de weinige Romaanse talen is, die in Oost-Europa wordt gesproken. De meesten spreken een Slavische taal, zoals het Pools of Oekraïens. Bent u op zoek naar een vertaalbureau Roemeens, die uw officiële documenten en teksten, tegen een scherp tarief en perfecte kwaliteit kan leveren? Dan bent u bij vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Wij vertalen al uw documenten van het Roemeens naar het Nederlands, of andersom.

Lees meer
logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Roemeens voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Roemeens Nederlands of Nederlands Roemeens wordt bij ons Roemeens vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

roemeens vertaler

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

uw document laten vertalen van of naar het roemeens

Legalisatie van uw Roemeense vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Roemeens nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2000+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,5/10

Meer informatie

Waarom kiezen voor Roemeens vertaalbureau Urgent Vertalen?

Uw document laten vertalen van of naar het Roemeens

Het vertalen van of naar het Roemeens hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Roemeens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Roemeensevertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Roemeens

De naam zegt het al Roemeens vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Roemeense vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Roemeense vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Roemeens zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Roemeense vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Roemeens met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Roemeens nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Roemeense vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Roemeense vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Native-speaker vertalers

Wij, als Roemeens vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Roemeens en Roemeens Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Voor elk vakjargon, een Roemeense vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Roemeens, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Roemeens naar Nederlands.

Gespecialiseerde Roemeense vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Roemeens onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Roemeense native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Roemeens. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Roemeens en Frans naar het Roemeens, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Roemeens.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Roemeens. Wij, als vertaalbureau Roemeens, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over de Roemeense taal

De Roemeense taal is een overblijfsel van het militaire Latijn, dat werd gesproken door de Romeinse legioenen, die gevestigd waren in de provincie Dacia. Het Roemeens heeft zich, sinds het moment dat het Romeinse Rijk ten val kwam, geïsoleerd van de andere Romaanse talen ontwikkeld. In het westen stonden de Romaanse talen constant met elkaar in contact, denk aan het Frans, Spaans, Portugees en Italiaans. Dit terwijl het Roemeens zich op geheel eigen wijze ontwikkelde. In het Roemeens komt u daarom ook nog elementen tegen van het Latijn, die in de andere Romaanse talen verloren zijn gegaan. Desondanks zijn er toch nog wel wat overeenkomsten. Mensen die Frans of Latijn spreken, zullen in het Roemeens bekende woorden tegenkomen.

Wie wist dit al over Roemenië? 7 interessante weetjes

De Roemeense turnster Nadia Comăneci was de eerste die een 10 kreeg bij de Olympische Spelen, in Montreal 1976. De smalste straat in zuidoost Europa is de Strada Sforii, in Braşov. Boekarest was in 1857 de eerste stad ter wereld waar straatverlichting op lampolie brandde. In Roemenië bestaat het grootste oppervlakte, van Europa, uit natuurlijk bos. De tweede grootste ondergrondse gletsjer van Europa ligt in het noord westen van Roemenië. Insuline is door een Roemeen, genaamd Nicolae Paulescu, uitgevonden. Roemenië heeft een landenklimaat, wat inhoudt dat de zomers warm zijn en de winters koud. De uiterste temperaturen die ooit zijn gemeten, waren 44,5 graden in de zomer en -38,5 graden in de winter. Een verschil van 83 graden.

uw vertaling roemeens met 100 tevredenheidsgarantie
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2