• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Koreaans vertaalbureau

  Het vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt hoogwaardige en foutloze Koreaanse vertalingen van uw documenten. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van documenten naar en vanuit het Koreaans en werken met uiteenlopende bedrijven en organisaties.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  17/07/2024 Veronica, Amsterdam

  “I have had a great experience with this service. I needed a sworn translation of my diplomas and it was done perfectly in 24 hours.”

  16/07/2024 Theo, Zutphen

  “snel, goede kwaliteit vertaling en klantgericht”

  15/07/2024 Jan, Sint Maartensdijk

  “Zeer snelle en goede communicatie, heel makkelijk bereikbaar, kwalitatief zeer goed”

  15/07/2024 Hanna Ekimova, Ridderkerk

  “Deskundig en snel”

  15/07/2024 Anneke Van Hillo, Veenendaal

  “Ik ben supergoed geholpen.aardige meneer en snelle service dank hiervoor”

  Next
  Prev

  Een beëdigde vertaling Koreaans voor uw officiële documenten door een Koreaans vertaalbureau

  Een beëdigde vertaling Koreaans Nederlands of Nederlands Koreaans wordt bij ons Koreaans vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

  Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Koreaans nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

  koreaans vertaler
  Koreaans vertaalbureau

  Uw document laten vertalen van of naar het Koreaans

  Het vertalen van of naar het Koreaans hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Koreaans . Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Koreaanse vertalers die u graag van dienst zijn. De naam zegt het al Koreaans vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Koreaanse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Koreaanse vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Koreaans zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Koreaanse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  Gespecialiseerd en gecertificeerd Koreaans vertaalbureau

  Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Koreaans onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Koreaanse native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Koreaans. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Koreaans en Frans naar het Koreaans, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Koreaans. Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Koreaans naar Nederlands.

  Over het Koreaans

  Het Koreaans is een geheel eigen taal. Er zijn grammaticale overeenkomsten met het Japans en wat betreft het vocabulaire is er een verre overeenkomst met diverse Chinese talen. Om Koreaans te schrijven wordt Hangul gebruikt, dit is een fonetisch schrift. Het geschrift bestaat uit 14 medeklinkers en 10 klinkers, die worden gegroepeerd in lettergrepen door een soort vierkantje. Rond 1444 kwam het tot stand, onder leiding van de Koreaanse koning Sejong de Grote. In 1446 werd Hangul voor het eerst gepubliceerd in de Hunmin Jeongeum. De manier waarop met getallen wordt omgegaan in het Koreaans, is nogal typerend. Er wordt gebruik gemaakt van twee getallenstelsels, Koreaanse nummers en Sino-Koreaanse nummers. Men gebruikt de Koreaanse nummers om aantallen objecten aan te geven, maar ook voor uren en leeftijden. De Sino-Koreaanse nummering wordt gebruikt om minuten, datums en bedragen te vertellen. Dus wilt u de tijd aangeven, dan dient u van beide systemen gebruik te maken.

  In Zuid-Korea wordt sinds 2006 op iedere 9 oktober ‘Hangul-dag’ gevierd. Het is sinds dat jaar een nationale feestdag in Zuid-Korea. ‘Hangul-dag’ is de dag van het Koreaanse alfabet. In Noord-Korea rekenen ze terug naar de geboortedag van hun ‘eeuwige leider’ Kim Il-Sung. Dit betekent dat het jaartal 2018, 107 is in Noord-Korea. Het openbaar vervoer in Zuid-Korea is geweldig, de gemiddelde vertraging per jaar van de metro is slechts enkele seconden. Het dragen van spijkerbroeken is illegaal in Noord-Korea. Noord-Koreanen mogen bij de kapper kiezen uit 28 verschillende kapsels. Schrijft iemand in Zuid-Korea een naam in het rood, dan betekent dit dat deze persoon overleden of stervende is. Zuid-Korea beschikt over het snelste internet ter wereld.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Koreaans vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Koreaanse vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Het Koreaanse vertaalbureau Urgent Vertalen biedt een breed scala aan vertaaldiensten voor documenten, waaronder juridische documenten, technische handleidingen, zakelijke correspondentie, marketingmateriaal, websites en meer. Of het nu gaat om zakelijke, juridische, technische of creatieve inhoud, een Koreaans vertaalbureau kan u helpen.

  Betrouwbare Koreaanse vertaalbureaus hebben strikte beveiligingsprotocollen om de vertrouwelijkheid van uw documenten te waarborgen. Dit omvat het gebruik van beveiligde servers, het ondertekenen van geheimhoudingsovereenkomsten met vertalers en het naleven van internationale privacywetten zoals de GDPR.

  Ja, het Koreaanse vertaalbureau van Urgent Vertalen is een gecertificeerd vertaalbureau. Dit betekent dat we voldoen aan strikte professionele normen en richtlijnen waarmee wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze dienstverlening garanderen.

  De tijd die nodig is om een document te vertalen kan variëren afhankelijk van de lengte, complexiteit en de beschikbaarheid van vertalers. Koreaans vertaalbureau Urgent Vertalen gevestigd in Den Haag zal echter streven naar een snelle en nauwkeurige oplevering. Voor dringende projecten kunnen ze ook spoedvertalingen aanbieden.

  Ja, wij bieden beëdigde vertalingen aan van onder andere officiële en juridische documenten die hun rechtsgeldigheid dienen te behouden. Onze beëdigde Koreaanse vertalers zijn bevoegd om documenten te vertalen die (internationaal) erkend moeten worden door overheidsinstellingen en andere autoriteiten.

  Vertrouwelijkheid staat bij ons Koreaans vertaalbureau op de eerste plaats. Wij werken aan de hand van strikte privacy protocollen en zorgen ervoor dat alle informatie die aan ons wordt verstrekt, veilig en vertrouwelijk wordt behandeld.

  Prijzen Koreaanse vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Koreaanse vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Koreaanse vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd