• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Koreaans vertaalbureau

  Het vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt hoogwaardige en foutloze Koreaanse vertalingen van uw documenten. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van documenten naar en vanuit het Koreaans en werken met uiteenlopende bedrijven en organisaties.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
   Jeffrey Posthuma
   Jeffrey Posthuma

  De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

  Een professionele vertaaladviseur voor Koreaanse vertalingen

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Een beëdigde vertaling Koreaans voor uw officiële documenten door een Koreaans vertaalbureau

  Een beëdigde vertaling Koreaans Nederlands of Nederlands Koreaans wordt bij ons Koreaans vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

  Vlag van Korea. Koreaans vertaalbureau

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Top van Aziatisch gebouw, Legalisatie van uw Koreaanse vertaling door Koreaans vertaalbureau Den Haag

  Legalisatie van uw Koreaanse vertaling door Koreaans vertaalbureau Den Haag

  Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Koreaans nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Kies voor Koreaans vertaalbureau Urgent Vertalen

  Uw document laten vertalen van of naar het Koreaans

  Het vertalen van of naar het Koreaans hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Koreaans . Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Koreaanse vertalers die u graag van dienst zijn. De naam zegt het al Koreaans vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Koreaanse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Koreaanse vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Koreaans zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Koreaanse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  Uw vertaling Koreaans met 100% tevredenheidsgarantie

  Doordat wij de vertaler Koreaans nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Koreaanse vertaling niet correct zou zijn. Een vertaling vanuit het Nederlands naar het Koreaans wordt altijd gemaakt door een vertaler met Koreaans als moedertaal. Tevens zijn al onze vertalers in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau of hoger.Bent u niet tevreden met uw Koreaanse vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

  Gespecialiseerd Koreaanse vertaalbureau

  Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Koreaans onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Koreaanse native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Koreaans. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Koreaans en Frans naar het Koreaans, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Koreaans. Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Koreaans naar Nederlands.

  Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

  Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Koreaans. Wij, als vertaalbureau Koreaans, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

  Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

  Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

  Over het Koreaans en Noord- en Zuid-Korea

  Het Koreaans is een geheel eigen taal. Er zijn grammaticale overeenkomsten met het Japans en wat betreft het vocabulaire is er een verre overeenkomst met diverse Chinese talen. Om Koreaans te schrijven wordt Hangul gebruikt, dit is een fonetisch schrift. Het geschrift bestaat uit 14 medeklinkers en 10 klinkers, die worden gegroepeerd in lettergrepen door een soort vierkantje. Rond 1444 kwam het tot stand, onder leiding van de Koreaanse koning Sejong de Grote. In 1446 werd Hangul voor het eerst gepubliceerd in de Hunmin Jeongeum. De manier waarop met getallen wordt omgegaan in het Koreaans, is nogal typerend. Er wordt gebruik gemaakt van twee getallenstelsels, Koreaanse nummers en Sino-Koreaanse nummers. Men gebruikt de Koreaanse nummers om aantallen objecten aan te geven, maar ook voor uren en leeftijden. De Sino-Koreaanse nummering wordt gebruikt om minuten, datums en bedragen te vertellen. Dus wilt u de tijd aangeven, dan dient u van beide systemen gebruik te maken.

  Wist u dit over Noord- en Zuid-Korea?

  In Zuid-Korea wordt sinds 2006 op iedere 9 oktober ‘Hangul-dag’ gevierd. Het is sinds dat jaar een nationale feestdag in Zuid-Korea. ‘Hangul-dag’ is de dag van het Koreaanse alfabet. In Noord-Korea rekenen ze terug naar de geboortedag van hun ‘eeuwige leider’ Kim Il-Sung. Dit betekent dat het jaartal 2018, 107 is in Noord-Korea. Het openbaar vervoer in Zuid-Korea is geweldig, de gemiddelde vertraging per jaar van de metro is slechts enkele seconden. Het dragen van spijkerbroeken is illegaal in Noord-Korea. Noord-Koreanen mogen bij de kapper kiezen uit 28 verschillende kapsels. Schrijft iemand in Zuid-Korea een naam in het rood, dan betekent dit dat deze persoon overleden of stervende is. Zuid-Korea beschikt over het snelste internet ter wereld.

  Gebouw in Korea. Uw document laten vertalen door Koreaans vertaalbureau