Kroatisch vertaler

Kroatisch vertaalbureau Urgent Vertalen. Snel en voordelig uw document laten vertalen van of naar het Kroatisch?

De Kroatische taal is een Slavische taal en de officiële taal van Kroatië. De taal wordt ook gesproken door Kroaten in Bosnië en Herzegovina. Van ongeveer 5,5 miljoen mensen is het Kroatisch de moedertaal. De Kroaten noemen hun taal ‘Hrvatski jezik’. De taal is sterk verwant aan het Servisch en Bosnisch. Voor het uiteenvallen van Joegoslavië werden deze talen Servo-Kroatisch genoemd. Heeft u plannen om te gaan wonen of werken in Kroatië en heeft u vertalingen nodig? Of heeft u om een andere reden een vertaling nodig van uw documenten? Dan bent u bij Kroatisch vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. U krijgt een snelle service, tegen een scherp tarief en een kwalitatief perfecte vertaling!

Lees meer
logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1
Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Kroatisch voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Kroatisch Nederlands of Nederlands Kroatisch wordt bij ons Kroatisch vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

kroatisch vertaalbureau

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

een beedigde vertaling kroatisch voor uw officiele documenten

Legalisatie van uw Kroatische vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Kroatisch nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2000+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,5/10

Meer informatie

Kies voor Kroatisch vertaalbureau Urgent Vertalen

Uw document laten vertalen van of naar het Kroatisch

Het vertalen van of naar het Kroatisch hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Kroatisch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Kroatische vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Kroatisch

De naam zegt het al Kroatisch vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Kroatisch vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Kroatische vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Kroatisch zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Kroatische vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Kroatisch met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Kroatisch nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Kroatische vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Kroatische vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Native-speaker vertalers

Wij, als Kroatisch vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Kroatisch en Kroatisch Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Voor elk vakjargon, een Kroatische vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Kroatisch, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Kroatisch naar Nederlands.

Gespecialiseerde Kroatische vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Kroatisch onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Kroatische native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Kroatisch. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Kroatisch en Frans naar het Kroatisch, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Kroatisch.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Kroatisch. Wij, als vertaalbureau Kroatisch, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over de Kroatische taal en Kroatië

Tot aan de 11e eeuw maakte het Kroatisch gebruik van drie alfabetten, namelijk Latijns, Cyrillisch en Glagolithisch. Het Servisch en het Russisch gebruiken het Cyrillisch vandaag de dag nog steeds. Het Kroatisch maakt tegenwoordig gebruik van een uitgebreide versie van het Latijnse alfabet. Het Glagolithisch is het oudste alfabet dat werd ontworpen voor de Slavische talen. Dit alfabet wordt tegenwoordig niet meer gebruikt. Taalkundige Ljudevit Gaj stelde in 1835 de definitieve versie van het Kroatisch-Latijnse alfabet samen. Ter inspiratie gebruikte hij het Tsjechische alfabet. Sommigen noemen het Kroatische alfabet Gaj’s Latijnse alfabet of Gajica.

Wist u dit al over Kroatië?

In Kroatië ligt de kleinste stad ter wereld. Op het schiereiland Istria ligt Hum, het stadje met slechts twee straten, 12 huizen en 27 inwoners. Kroatië beschikt over het eerste orgel ter wereld, die door water wordt bespeeld. Het orgel is te vinden in de kuststad Zadar. Door de beweging van de zee wordt er lucht door de buizen geduwd. Afhankelijk van de kracht van de golven worden er verschillende tonen gespeeld. Het meest beroemde strand van Kroatië is Zlatni Rat. Dit witte kiezelstrand heeft de vorm van een hoorn, maar ziet er nooit hetzelfde uit. Door de stroming, golven en windrichting wordt de vorm constant veranderd. Meestal steekt de punt richting het oosten, maar soms ook naar het westen. De ene dag is het strand een stukje langer dan de andere dag. De Kroaat Eduard Penkala heeft zowel de vulpen als de balpen uitgevonden. In Ludbreg is een fontein, waar een keer per jaar geen water, maar wijn uitkomt. Jaarlijks op 1 april vindt dit plaats, op de officiële feestdag van Ludbreg. Het grootste deel van de Adriatische oostkust staat op naam van Kroatië.

uw document laten vertalen van of naar het kroatisch
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2