• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Kroatisch vertaalbureau

  Kroatisch vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt goede, foutloze Kroatische vertalingen van uw documenten met garantie. Als vertaalbureau vertalen wij jaarlijks talloze documenten naar en vanuit het Kroatisch voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev

  Een beëdigde vertaling Kroatisch voor uw officiële documenten

  Een beëdigde vertaling Kroatisch Nederlands of Nederlands Kroatisch wordt bij ons Kroatisch vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

  Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Kroatisch nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

  kroatisch vertaalbureau
  Kroatisch vertaalbureau

  Uw document laten vertalen van of naar het Kroatisch

  Het vertalen van of naar het Kroatisch hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Kroatisch. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Kroatische vertalers die u graag van dienst zijn. De Kroatische taal is een Slavische taal en de officiële taal van Kroatië. De taal wordt ook gesproken door Kroaten in Bosnië en Herzegovina. Van ongeveer 5,5 miljoen mensen is het Kroatisch de moedertaal.

  De Kroaten noemen hun taal ‘Hrvatski jezik’. De taal is sterk verwant aan het Servisch en Bosnisch. Voor het uiteenvallen van Joegoslavië werden deze talen Servo-Kroatisch genoemd. Heeft u plannen om te gaan wonen of werken in Kroatië en heeft u vertalingen nodig? Of heeft u om een andere reden een vertaling nodig van uw documenten? Dan bent u bij Kroatisch vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag aan het juiste adres. U krijgt een snelle service, tegen een scherp tarief en een kwalitatief perfecte vertaling!

  Gespecialiseerd Kroatisch vertaalbureau

  Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Kroatisch onder andere vertalingen van brochuresCurriculum vitaebrieven en handleidingen. Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Kroatische native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Kroatisch. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Kroatisch en Frans naar het Kroatisch, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Kroatisch.

  Doordat wij de vertaler Kroatisch nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Kroatische vertaling niet correct zou zijn. Wij, als Kroatisch vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Kroatisch en Kroatisch Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring. Bent u niet tevreden met uw Kroatische vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

  Over de Kroatische taal en Kroatië

  Tot aan de 11e eeuw maakte het Kroatisch gebruik van drie alfabetten, namelijk Latijns, Cyrillisch en Glagolithisch. Het Servisch en het Russisch gebruiken het Cyrillisch vandaag de dag nog steeds. Het Kroatisch maakt tegenwoordig gebruik van een uitgebreide versie van het Latijnse alfabet. Het Glagolithisch is het oudste alfabet dat werd ontworpen voor de Slavische talen. Dit alfabet wordt tegenwoordig niet meer gebruikt. Taalkundige Ljudevit Gaj stelde in 1835 de definitieve versie van het Kroatisch-Latijnse alfabet samen. Ter inspiratie gebruikte hij het Tsjechische alfabet. Sommigen noemen het Kroatische alfabet Gaj’s Latijnse alfabet of Gajica.

  Wist u dit al over Kroatië?

  Voor officiële documenten bieden wij beëdigde vertalingen van en naar het Roemeens aan. Wij werken daarvoor met beëdigde Roemeense vertalers, die officieel gerechtigd en bevoegd zijn om uw documenten te vertalen en te voorzien van een certificering die de juistheid en volledigheid van de vertaling garandeert. Of het nu gaat om juridische akten, medische of financiële stukken, overheidsstukken of academische certificaten, onze beëdigde vertalingen worden erkend en geaccepteerd door instellingen en organisaties wereldwijd. Naast deze beëdigde vertalingen biedt het Roemeens vertaalbureau van Urgent Vertalen ook ondersteuning bij het, vaak complexe, legalisatieproces. Neem voor meer informatie direct contact met ons.

  Omdat wij dagelijks te maken hebben met Kroatisch vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Kroatische vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Kroatisch zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Kroatische vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Kroatisch vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Kroatische vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Ons Kroatisch vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van verschillende soorten inhoud naar en van het Kroatisch. Dit omvat documenten, websites, marketingmateriaal, juridische stukken en meer.

  Het inhuren van een professioneel Kroatisch vertaalbureau verzekert je van nauwkeurige vertalingen die cultureel en taalkundig correct zijn. Dit is cruciaal om de boodschap van je inhoud effectief over te brengen naar het Kroatische publiek.

  De tijd die nodig is om een document te vertalen kan variëren afhankelijk van factoren zoals de lengte en complexiteit van de tekst, het beschikbare aantal vertalers en de deadline van de klant. Ons Kroatisch vertaalbureau zal echter streven naar een efficiënte en tijdige levering van vertaalde documenten.

  De kosten voor vertaaldiensten kunnen variëren op basis van factoren zoals de lengte van de tekst, de moeilijkheidsgraad, de gewenste kwaliteit en de snelheid van levering. Het is raadzaam om vooraf een offerte aan te vragen bij ons Kroatische vertaalbureau om een idee te krijgen van de kosten, of raadpleeg de onderstaande tabel.

  Ja, wij bieden beëdigde vertalingen aan van onder andere officiële en juridische documenten die hun rechtsgeldigheid dienen te behouden. Onze beëdigde Kroatische vertalers zijn bevoegd om documenten te vertalen die (internationaal) erkend moeten worden door overheidsinstellingen en andere autoriteiten.

  Ja, een ervaren Kroatisch vertaalbureau kan helpen bij het lokaliseren van websites, software en andere digitale inhoud om deze aan te passen aan de taal en cultuur van het Kroatische publiek. Dit omvat vaak niet alleen vertaling, maar ook aanpassingen aan grafische elementen, lay-out en functionaliteit.

  Prijzen Kroatisch vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Roemeense vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Roemeense vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd