Beëdigd vertaler Arabisch (Den Haag)

Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Arabisch? Vertaalbureau Urgent Vertalen helpt u aan officiële Arabische vertalingen van belangrijke documenten. Onze gediplomeerde vertalers zijn niet alleen native speakers van deze taal, maar ook gespecialiseerd in de materie en officieel beëdigd als vertaler. Daardoor kunnen wij voor u van juridische en financiële documenten een correcte, gelegaliseerde Arabische vertaling maken.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Beëdigd vertaler Arabisch in Den Haag

Wat is een beëdigd vertaler Arabisch precies? Een beëdigd vertaler Arabisch is door Nederlandse rechtsinstanties officieel erkend als vertaler van Arabisch en een andere taal. Wij hebben verschillende beëdigde Arabische vertalers in ons team die dagelijks diverse officiële documenten voor onze opdrachtgevers vertalen. Daarvoor is diepgaande kennis van de materie zeer belangrijk. Onze vertalers zijn daarom gespecialiseerd in Arabische vertalingen van onderstaande officiële documenten en kunnen deze inclusief de juiste afkortingen en juridische terminologie vertalen naar kwalitatief hoogwaardige documenten. Gezien het kantoor van Urgent Vertalen in Den Haag centraal is gelegen, kunnen wij bovendien de documenten extra snel voor u laten legaliseren bij de rechtelijke instanties die daarvoor nodig zijn.

Officiële documenten in Arabisch vertalen

Wanneer heeft u een beëdigd vertaler Arabisch nodig? U heeft officiële documenten die niet in de officiële taal geschreven zijn als de instantie(s) in het land van uw bestemming. De documenten moeten niet alleen leesbaar zijn voor de instanties, maar ook moet men er 100% zeker van kunnen zijn dat de vertaling naar alle waarheid is vertaald. Daarom is een reguliere vertaling Arabisch vaak niet voldoende. Een beëdigd vertaler Arabisch moet de eed afleggen om alle vertalingen waar zijn handtekening en stempel onderstaat naar waarheid te zijn vertaald. Daarbij moet de vertaler Arabisch aan bepaalde eisen voelden alvorens men zich in de rechtbank kan laten beëdigen. Na te zijn beëdigd in de Rechtbank ontvangt de vertaler een uniek nummer en mag men zich een beëdigd vertaler noemen. Het unieke nummer, een handtekening en een stempel moet de vertaler Arabisch altijd op een vertaling plaatsen zodat er kan worden gecontroleerd bij de Rechtbank of de vertaler daadwerkelijk staat ingeschreven als beëdigd vertaler. Voor bijvoorbeeld een trouwakte of diploma zal een beëdigde vertaling noodzakelijk zijn. U kunt bij ons terecht voor Arabische vertalingen van onder anderen onderstaande documenten:

 • Akten
 • Bankgaranties
 • Bewijsstukken uit rechtszaken
 • Certificaten
 • Contracten
 • Dagvaardingen
 • Diploma’s
 • Getuigschriften
 • Octrooien
 • Overeenkomsten
 • Statuten
 • Testamenten
 • Trouwakten
 • Verklaringen erfrecht
 • Verklaring omtrent goed gedrag (VOG)
 • Vonnissen

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Gediplomeerde vertalers

Spoedvertaling zonder toeslag

Niet goed, Geld terug

Wij vertalen onder andere voor

logo-rvs-crop
1280px-Ikea_logo.svg
BinckBank-RGB-1-e1536225108675
WWF_Logo_Type1_500x500
1280px-Logo_rijksoverheid_met_beeldmerk.svg
schindler-logo-DB47062BF3-seeklogo.com
unnamed
1200px-VPRO.svg
Logo_EUR
Nu-nl-logo
rode-kruis-logo-transparant
800px-TUI_Logo_2016.svg

Waarom een beëdigd vertaler Arabisch kiezen?

Het vertalen van Arabische documenten kunt u online en telefonisch regelen via Urgent Vertalen. Omdat een beëdigde vertaling voor het gebruik buiten Nederland nog gelegaliseerd dient te worden is er één heel groot voordeel dat ons kantoor ons kantoor op een centrale plek in Den Haag is gevestigd. Ons kantoor zit namelijk dicht in de buurt van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten. Daardoor kunnen we u niet alleen helpen met een beëdigde vertaler Arabisch, maar kunnen we uw documenten ook snel en goedkoop laten legaliseren. Wij zijn de enige in Nederland die deze dienst aanbiedt.

Legalisatie met apostille

Om officiële documenten te kunnen erkennen in Arabische landen, is er in sommige gevallen een legalisatie met een apostille nodig. Het internationale apostilleverdrag waar zo’n 90 landen bij zijn aangesloten, maakt het extra makkelijk om dit te doen. Dit verdrag zorgt er namelijk voor dat we in Nederland door juridische organen uw Arabische documenten officieel kunnen legaliseren. Door onze centrale locatie in Den Haag verzorgen we deze service voor onze klanten en kunt u bij ons terecht voor de beëdigde vertaling en officiële legalisatie van Arabische documenten. Lees op deze pagina meer over: legaliseren.

Vertalen voor u

Hoe selecteren wij een beëdigd vertaler Arabisch voor uw teksten?

Bij Urgent Vertalen werken gediplomeerde beëdigde en onbeëdigde Arabische native speakers. Daardoor is het via ons mogelijk om een onbeëdigde of een beëdigde vertaler Arabisch in te schakelen. Op basis van uw wensen en de aard van het document geven we de opdracht aan een van onze vertalers die diepgaande kennis heeft over dit onderwerp. Om de kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen, werken we enkel met gediplomeerde vertalers die in het bezit zijn van een hbo-diploma of hoger en die gespecialiseerd zijn in het vertalen van bijvoorbeeld financiële of juridische documenten. Daarnaast volgen onze vertalers jaarlijks verplicht flink wat cursussen om bij te blijven en veranderingen die relevant zijn voor het vertalen van deze documenten op de voet te volgen.

De voordelen van Urgent Vertalen

 • Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers.
 • Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten.
 • Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in diverse juridische domeinen.
 • Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper.
 • Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug.
 • 1400 positieve reviews op Kiyoh.
 • Regel via ons spoedvertalingen van financiële documenten zonder toeslag.
 • Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is in het trotse bezit van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

Beedigd vertaalbureau met ISO-certificaten

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal in het werk dat wij doen voor onze opdrachtgevers. Urgent Vertalen doet er alles aan om dit te waarborgen en continueren. Een van de manieren waarop we dat doen, is door te investeren in ISO-certificaten. Met gepaste trots kunnen we vermelden dat we een van de eerste vertaalbureaus binnen Nederland zijn die in het bezit is van maar liefst drie ISO-certificaten omtrent de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk.

Strikte geheimhouding

Wij gaan altijd discreet om met de gegevens en informatie van onze klanten. Onze klanten vertrouwen ons hun documenten vol gevoelige informatie toe. Als vertaalbureau zijn wij ons daar uitermate bewust van en doen wij er dan ook alles aan om deze informatie met discretie te behandelen. Onze vertalers hebben bijvoorbeeld voor elke opdracht een strikte geheimhouding. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden en privacy statement. Sommige klanten vinden het bovendien fijn om met een geheimhoudingsovereenkomst te werken. Urgent Vertalen staat hier altijd voor open en is bereid om samen met u een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te tekenen.

Hoe gaan we ter werk?

Heeft u een beëdigde Arabische vertaler nodig? U kunt direct een offerte voor uw opdracht aanvragen of contact met ons opnemen om het tarief en de planning door te spreken. Stuur een foto of scan van uw documenten en onze projectleider gaat erover in gesprek met u. Nadat u uw akkoord heeft gegeven, zal hij de opdracht uitzetten bij een Arabische vertaler uit ons team die het beste bij het specialisme van de documenten past. Daardoor kunnen we de kwaliteit van de teksten waarborgen en kunt u bij ons altijd vertrouwen op een secure informatieoverdracht naar de Arabische taal. We kunnen indien gewenst de documenten vaak al binnen 24 uur opleveren. Onze focus ligt gedurende dit proces altijd op u als klant. Bij Urgent Vertalen kunt u niet voor niets rekenen op een 100% tevredenheidsgarantie!

Beëdigd vertaler Arabisch tegen scherp tarief

Wij maken perfecte, Arabische vertalingen tegen scherpe tarieven die geheel worden afgestemd op de opdrachten die u uit handen geeft. Gemiddeld ligt onze prijs zo’n 36% goedkoper dan onze concurrenten. We berekenen ons tarief over de lengte van het document en de tijd die de vertaler nodig zal hebben om hier een kwalitatieve vertaling van te maken. Daardoor betaalt u nooit meer dan nodig is. We zijn transparant over onze werkwijze en prijzen. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om uw documenten te laten legaliseren door Urgent Vertalen tegen een scherp tarief. Uit ervaring blijkt dat het laten verzorgen van de legalisatie door Urgent Vertalen goedkoper is dan hier zelf minimaal 1 dag en reizen aan kwijt te zijn.

Spoedvertaling van Arabische documenten zonder spoedtarief

Heeft u met spoed een beëdigd vertaler Arabisch nodig voor een spoedvertaling? Bij Urgent Vertalen nemen we spoedopdrachten aan en kunnen we vaak al binnen 24 uur de documenten opleveren. Hoewel veel vertaalbureaus een spoedtarief rekenen voor het versneld vertalen van uw documenten, mag u bij ons altijd een kwalitatieve vertaling tegen het reguliere tarief verwachten. Heeft u direct een vertaling nodig? Vraag hieronder een offerte aan of neem meteen contact met ons op om de opdracht door te spreken!

Kies een alternatieve taal