• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd vertaler Arabisch (Den Haag)

  Bent u op zoek naar een beëdigd vertaler Arabisch? Vertaalbureau Urgent Vertalen helpt u aan officiële Arabische vertalingen van belangrijke documenten. Onze gediplomeerde vertalers zijn niet alleen native speakers van deze taal, maar ook gespecialiseerd in de materie en officieel beëdigd als vertaler. Daardoor kunnen wij voor u van juridische en financiële documenten een correcte, gelegaliseerde Arabische vertaling maken.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev

  Beëdigd vertaler Arabisch in Den Haag

  Wat is een beëdigd vertaler Arabisch precies? Een beëdigd vertaler Arabisch is door Nederlandse rechtsinstanties officieel erkend als vertaler van Arabisch en een andere taal. Wij hebben verschillende beëdigde Arabische vertalers in ons team die dagelijks diverse officiële documenten voor onze opdrachtgevers vertalen. Daarvoor is diepgaande kennis van de materie zeer belangrijk. Onze vertalers zijn daarom gespecialiseerd in Arabische vertalingen van onderstaande officiële documenten en kunnen deze inclusief de juiste afkortingen en juridische terminologie vertalen naar kwalitatief hoogwaardige documenten. Gezien het kantoor van Urgent Vertalen in Den Haag centraal is gelegen, kunnen wij bovendien de documenten extra snel voor u laten legaliseren bij de rechtelijke instanties die daarvoor nodig zijn.

  Beëdigd vertaler Arabisch in Den Haag
  Beëdigd vertaler Arabisch in Den Haag

  Legalisatie met apostille voor Arabische vertalingen

  Om officiële documenten te kunnen erkennen in Arabische landen, is er in sommige gevallen een legalisatie met een apostille nodig. Het internationale apostilleverdrag waar zo’n 90 landen bij zijn aangesloten, maakt het extra makkelijk om dit te doen. Dit verdrag zorgt er namelijk voor dat we in Nederland door juridische organen uw Arabische documenten officieel kunnen legaliseren. Door onze centrale locatie in Den Haag verzorgen we deze service voor onze klanten en kunt u bij ons terecht voor de beëdigde vertaling en officiële legalisatie van Arabische documenten.

  Officiële documenten in Arabisch vertalen

  Wanneer heeft u een beëdigd vertaler Arabisch nodig? U heeft officiële documenten die niet in de officiële taal geschreven zijn als de instantie(s) in het land van uw bestemming. De documenten moeten niet alleen leesbaar zijn voor de instanties, maar ook moet men er 100% zeker van kunnen zijn dat de vertaling naar alle waarheid is vertaald. Daarom is een reguliere vertaling Arabisch vaak niet voldoende. Een beëdigd vertaler Arabisch moet de eed afleggen om alle vertalingen waar zijn handtekening en stempel onderstaat naar waarheid te zijn vertaald. Daarbij moet de vertaler Arabisch aan bepaalde eisen voelden alvorens men zich in de rechtbank kan laten beëdigen.

  Na te zijn beëdigd in de Rechtbank ontvangt de vertaler een uniek nummer en mag men zich een beëdigd vertaler noemen. Het unieke nummer, een handtekening en een stempel moet de vertaler Arabisch altijd op een vertaling plaatsen zodat er kan worden gecontroleerd bij de Rechtbank of de vertaler daadwerkelijk staat ingeschreven als beëdigd vertaler. Voor bijvoorbeeld een trouwakte of diploma zal een beëdigde vertaling noodzakelijk zijn. U kunt bij ons terecht voor Arabische vertalingen van onder anderen onderstaande documenten: Akten, Bankgaranties, Bewijsstukken uit rechtszaken, Certificaten, Contracten, Dagvaardingen, Diploma’s, Getuigschriften, Octrooien, Overeenkomsten, Statuten, Testamenten, Trouwakten, Verklaringen erfrecht, Verklaring omtrent goed gedrag (VOG), Vonnissen en meer!

  Waarom een beëdigd vertaler Arabisch kiezen?

  Het vertalen van Arabische documenten kunt u online en telefonisch regelen via Urgent Vertalen. Omdat een beëdigde vertaling voor het gebruik buiten Nederland nog gelegaliseerd dient te worden is er één heel groot voordeel dat ons kantoor ons kantoor op een centrale plek in Den Haag is gevestigd. Ons kantoor zit namelijk dicht in de buurt van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten. Daardoor kunnen we u niet alleen helpen met een beëdigde vertaler Arabisch, maar kunnen we uw documenten ook snel en goedkoop laten legaliseren. Wij zijn de enige in Nederland die deze dienst aanbiedt.

  Beëdigd vertaalbureau Arabisch met 3 ISO-certificaten

  Kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal in het werk dat wij doen voor onze opdrachtgevers. Urgent Vertalen doet er alles aan om dit te waarborgen en continueren. Een van de manieren waarop we dat doen, is door te investeren in ISO-certificaten. Met gepaste trots kunnen we vermelden dat we een van de eerste vertaalbureaus binnen Nederland zijn die in het bezit is van maar liefst drie ISO-certificaten omtrent de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk.

  Beëdigde vertalingen door beëdigde vertalers. Snelle en voordelige legalisatie mogelijk van uw documenten. Maak gebruik van gediplomeerde vertalers met expertise in diverse juridische domeinen. Profiteer van scherpe tarieven. We zijn gemiddeld 36% goedkoper. Reken op onze 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 1800 positieve reviews op Kiyoh. Regel via ons spoedvertalingen van financiële documenten zonder toeslag. Vertrouw op onze nauwkeurige en betrouwbare werkwijze. Urgent Vertalen is in het trotse bezit van drie erkende ISO-certificaten voor beveiliging, kwaliteit en waarborging.

  Wij gaan altijd discreet om met de gegevens en informatie van onze klanten. Onze klanten vertrouwen ons hun documenten vol gevoelige informatie toe. Als vertaalbureau zijn wij ons daar uitermate bewust van en doen wij er dan ook alles aan om deze informatie met discretie te behandelen. Onze vertalers hebben bijvoorbeeld voor elke opdracht een strikte geheimhouding. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in onze algemene voorwaarden en privacy statement. Sommige klanten vinden het bovendien fijn om met een geheimhoudingsovereenkomst te werken. Urgent Vertalen staat hier altijd voor open en is bereid om samen met u een door u opgestelde geheimhoudingsovereenkomst te tekenen.

  Beëdigd vertaler Arabisch tegen scherp tarief

  Wij maken perfecte, Arabische vertalingen tegen scherpe tarieven die geheel worden afgestemd op de opdrachten die u uit handen geeft. Gemiddeld ligt onze prijs zo’n 36% goedkoper dan onze concurrenten. We berekenen ons tarief over de lengte van het document en de tijd die de vertaler nodig zal hebben om hier een kwalitatieve vertaling van te maken. Daardoor betaalt u nooit meer dan nodig is. We zijn transparant over onze werkwijze en prijzen. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om uw documenten te laten legaliseren door Urgent Vertalen tegen een scherp tarief. Uit ervaring blijkt dat het laten verzorgen van de legalisatie door Urgent Vertalen goedkoper is dan hier zelf minimaal 1 dag en reizen aan kwijt te zijn.

  Heeft u met spoed een beëdigd vertaler Arabisch nodig voor een spoedvertaling? Bij Urgent Vertalen nemen we spoedopdrachten aan en kunnen we vaak al binnen 24 uur de documenten opleveren. Hoewel veel vertaalbureaus een spoedtarief rekenen voor het versneld vertalen van uw documenten, mag u bij ons altijd een kwalitatieve vertaling tegen het reguliere tarief verwachten. Heeft u direct een vertaling nodig? Vraag hieronder een offerte aan of neem meteen contact met ons op om de opdracht door te spreken!

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw document vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Een beëdigd vertaler Arabisch is een vertaler die officieel door een rechtbank is beëdigd om vertalingen te maken die juridisch erkend zijn. Deze vertalingen worden vaak gebruikt voor officiële documenten zoals geboorteaktes, diploma’s en juridische contracten.

  U heeft een beëdigde vertaler Arabisch nodig als u officiële documenten heeft die vertaald moeten worden naar of vanuit het Arabisch en die erkend moeten worden door officiële instanties zoals de rechtbank, immigratiediensten of onderwijsinstellingen

  Ons vertaalbureau in Den Haag biedt professionele beëdigde vertalers Arabisch die voldoen aan alle wettelijke eisen en beschikken over de nodige ervaring en expertise. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

  De kosten voor een beëdigde vertaling Arabisch variëren afhankelijk van de lengte en complexiteit van het document. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat.

  De tijd die nodig is voor een beëdigde vertaling hangt af van de omvang en complexiteit van het document. Over het algemeen streven wij ernaar om uw vertaling binnen enkele werkdagen af te ronden. Spoedvertalingen zijn ook mogelijk tegen een meerprijs.

  Ja, onze beëdigde vertalingen Arabisch zijn wettelijk erkend en voldoen aan alle vereisten gesteld door Nederlandse en internationale instanties. Onze vertalingen worden geaccepteerd door rechtbanken, overheidsinstellingen en andere officiële instanties.

  Een gewone vertaling kan door elke professionele vertaler worden uitgevoerd, terwijl een beëdigde vertaling Arabisch alleen mag worden uitgevoerd door een beëdigd vertaler die door de rechtbank is erkend. Beëdigde vertalingen hebben een juridische status en worden voorzien van een stempel en handtekening van de vertaler.

  Onze beëdigde vertalers Arabisch kunnen een breed scala aan documenten vertalen, waaronder geboorteaktes, huwelijksaktes, diploma’s, certificaten, juridische contracten, notariële akten en meer. Neem contact met ons op voor specifieke vereisten en advies.

  Prijzen beëdigde vertaling Arabisch

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een beëdigde vertaling Arabisch, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor een vertaling, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd