• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Verklaring Omtrent Gedrag vertalen

  Verklaring Omtrent Gedrag officieel laten vertalen? Kies vertaalbureau Urgent Vertalen!

  Bent u van plan om in het buitenland te gaan werken? Heeft uw potentiële werkgever aangegeven, dat zij graag van u een Verklaring Omtrent het Gedrag willen ontvangen? Wilt u graag professioneel overkomen en goed voorbereid vertrekken? Dan is het verstandig om uw VOG te laten vertalen. Uw verklaring omtrent gedrag vertalen, is snel geregeld bij het vertaalbureau van Den Haag.

  Lees meer

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Uw verklaring omtrent gedrag vertalen tegen een scherp tarief

  Ons doel is om snel, een kwalitatief goede vertaling van een VOG af te leveren. Bij het vertaalbureau van Den Haag profiteert u altijd van scherpe en aantrekkelijke tarieven. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over enig verlies in kwaliteit, aangaande de vertaling van uw verklaring. Vertaalbureau Urgent Vertalen werkt met native-speaker vertalers, welke allen over minimaal een afgeronde HBO vertaalopleiding beschikken. Daarnaast maakt u uiteraard automatisch gebruik van onze unieke tevredenheidsgarantie.

  verklaring omtrent gedrag vertalen

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  een spoedvertaling van uw verklaring omtrent gedrag zonder spoedtarief

  Een spoedvertaling van uw verklaring omtrent gedrag, zonder “spoedtarief”

  U kunt uw vertaalde documenten officieel laten legaliseren via Urgent Vertalen. Doordat het kantoor van Urgent Vertalen centraal gelegen is in Den Haag kunnen we een snelle legalisatieservice aanbieden. We zitten namelijk in de buurt van de meeste consulaten, de Rechtbank van Den Haag en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC), waardoor we snel kunnen schakelen wanneer u een gelegaliseerde en beëdigde vertaling in het Spaans nodig heeft.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over de Verklaring Omtrent Gedrag

  Een VOG laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag vertalen dient door een beëdigd vertaler te gebeuren, ook wel een officiële vertaler. Een beëdigd vertaler zorgt ervoor dat uw Verklaring Omtrent het Gedrag naar waarheid wordt vertaald, dit herkent u aan de toegevoegde handtekening en stempel van de beëdigd vertaler. Vertaalbureau Urgent Vertalen het vertaalbureau van Den Haag beschikt over een groot netwerk aan beëdigd vertalers. Meer informatie over beëdigd vertalen vindt u op onze webpagina Beëdigd vertalen. Een Verklaring Omtrent het Gedrag vertalen dient met uiterst zorg en precisie te worden voltooid. Uw VOG, ook wel Verklaring van Goed Gedrag genoemd, bevat tevens vertrouwelijke informatie. Bij vertaalbureau Urgent Vertalen, het vertaalbureau van Den Haag, heeft u de mogelijkheid uw Verklaring Omtrent het Gedrag met volle vertrouwen beëdigd te vertalen. Of u nu uit Amsterdam, Den Haag of Rotterdam komt, wij staan graag voor u klaar. U kunt uw Verklaring Omtrent het Gedrag bij het vertaalbureau van Den Haag bijvoorbeeld vanuit het Nederlands naar het EngelsDuitsSpaans of Frans laten vertalen. Mocht u juist uit het buitenland komen en heeft uw werkgever in Nederland een Verklaring Omtrent het Gedrag nodig. Dan kunt u deze ook beëdigd naar het Nederlands laten vertalen. Kortom bij vertaalbureau Urgent Vertalen heeft u de mogelijkheid uw Verklaring Omtrent het Gedrag van en naar elke gewenste taal beëdigd te laten vertalen.

  Een vrijblijvende offerte ontvangen van Vertaalbureau Urgent Vertalen

  Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen voor uw vertaling? Klik dan op het onderstaande offerte-button of stuur een e-mail naar: info@urgentvertalen.nl. Wij ontvangen graag uw document (alle formats zijn welkom), met uw naam, telefoonnummer en natuurlijk naar welke taal het vertaald dient te worden. Na ontvangst van de desbetreffende teksten, nemen wij zo snel als mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.

  een vog laten vertalen bij vertaalbureau urgent vertalen
  vertaalbureau
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
  service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
  about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2