• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd Vertaler Duits

  In 2023 vertaalden onze beëdigde vertalers voor diverse bedrijven en organisaties diverse documenten van en naar het Duits.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
  Annemarie Boers
  Annemarie Boers

  In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler Duits

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

  *We zitten om de hoek bij de ambassade

  Extra snel

  Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

  Geen extra kosten

  Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

  Meer zekerheid

  Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

  Zelf geen tijd kwijt

  Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

  Belang van een beëdigd vertaler Duits

  In de zakenwereld, academische kringen en bij juridische aangelegenheden is het vaak essentieel om toegang te hebben tot nauwkeurige en authentieke vertalingen. Een beëdigde Duitse vertaler staat garant voor de authenticiteit en nauwkeurigheid van de vertalingen, waardoor soepele communicatie en transactie tussen Duitstalige en Nederlandstalige entiteiten mogelijk wordt. Of het nu gaat om het vertalen van een officieel document, een notariële akte of een medisch rapport, een beëdigd vertaler Duits is uw betrouwbare partner. Ook is een Duits vertaalbureau essentieel bij het vertalen van zakelijke contracten, academische certificaten en juridische documenten waarvoor precisie en authenticiteit van het grootste belang zijn.

  belang van een beëdigd vertaler duits

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Meer weten over de beëdigd vertaler Duits?

  Definitie en rol

  Een beëdigd vertaler Duits is een professional met de benodigde certificaten om officiële documenten van het Nederlands naar het Duits en/of vice versa te vertalen. Deze vertaler is beëdigd door de rechtbank, wat betekent dat de vertaler de bevoegdheid heeft om documenten te vertalen die internationaal wettelijk erkend zijn. Het belangrijkste kenmerk van een beëdigd vertaler Duits is de capaciteit om een juridisch bindende vertaling te bieden met behoud van de authenticiteit van het originele document.

  Het belang van authenticiteit in vertalingen

  Authenticiteit is een cruciale factor in het werk van een beëdigd vertaler Duits en zorgt ervoor dat de vertaalde documenten een getrouwe weergave zijn van het origineel. Hierdoor kunnen mogelijke misverstanden of juridische complicaties worden voorkomen. Het is de verantwoordelijkheid van de vertaler om ervoor te zorgen dat de vertaling niet alleen woordelijk correct is, maar ook de nuances en de context van het originele document behoudt.

  Opleiding en certificering

  Het is niet eenvoudig om een beëdigd vertaler Duits te worden. Het vereist een grondige kennis van zowel de Nederlandse als de Duitse taal. Kandidaten moeten eerst een erkende opleiding in vertaalwetenschappen voltooien, gevolgd door een specialisatie in de Duitse taal. Na het succesvol afronden van hun opleiding, moeten ze een strenge certificeringstest ondergaan die hun vaardigheden en expertise toetst.

  Beëdiging bij de rechtbank

  Na het behalen van de benodigde certificaten, wordt een vertaler beëdigd bij de rechtbank. Dit is een formele procedure waarbij de vertaler een eed aflegt en zweert om nauwkeurige en getrouwe vertalingen te leveren. Dit geeft de vertaler de wettelijke bevoegdheid om officiële documenten te vertalen, waarbij hun handtekening en stempel als bewijs van authenticiteit en nauwkeurigheid dienen.

  Een beëdigd vertaler Duits biedt een scala aan diensten die verder gaan dan alleen de vertaling van woorden. Onderstaand vindt u enkele van de kerngebieden waarbinnen beëdigd vertalers Duits hun expertise bieden:

  Documentvertaling

  Of het nu gaat om academische certificaten, huwelijksakten of zakelijke contracten, een beëdigd vertaler Duits staat garant voor een naadloze en authentieke vertaling van alle soorten documenten.

  Juridische vertaling

  Bij juridische aangelegenheden is precisie van het grootste belang. Een beëdigd vertaler Duits heeft de expertise om juridische documenten zoals contracten, testamenten en rechterlijke uitspraken nauwkeurig te vertalen, waarbij de juridische terminologie en nuances intact blijven.

  Technische vertaling

  Technische documenten vereisen een diepgaand begrip van specifieke terminologie en concepten. Een beëdigd Duits vertaler heeft de benodigde kennis en vaardigheden om technische handleidingen, productbeschrijvingen en andere technische documenten accuraat te vertalen.

  Medische vertaling

  In de medische sector kunnen fouten in de vertaling ernstige gevolgen hebben. Een beëdigd vertaler Duits zorgt voor een zorgvuldige en nauwkeurige vertaling van medische rapporten, klinische studies en andere medische documenten. Dit alles met behoud van de integriteit van de informatie.

  Financiële vertaling

  Financiële documenten bevatten vaak complexe termen en cijfers. Een beëdigd vertaler Duits kan u helpen met de vertaling van financiële rapporten, jaarrekeningen en andere financiële documenten en biedt u de hoogste mate van nauwkeurigheid en professionaliteit.

  In een wereld waar details ertoe doen, is het kiezen van de juiste beëdigd vertaler Duits een cruciale stap. Onderstaand vindt u enkele richtlijnen die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

  Factoren om te overwegen

  Bij het selecteren van een beëdigd vertaler Duits, is het essentieel om enkele kernfactoren in overweging te nemen. Denk hierbij aan de ervaring van de vertaler, hun specialisaties en hun reputatie in de branche. Het is ook raadzaam om na te gaan of de vertaler lid is van erkende beroepsorganisaties, wat een teken van professionaliteit en betrouwbaarheid kan zijn.

  Het belang van ervaring en specialisatie

  De expertise van een vertaler wordt vaak weerspiegeld in hun ervaring en specialisatiegebieden. Een ervaren beëdigd vertaler Duits heeft in de loop der jaren een grondige kennis aan en begrip van de nuances van de taal ontwikkeld. Hun specialisatie in bepaalde gebieden, zoals juridische of technische vertalingen, kan toegevoegde waarde hebben. Zeker wanneer u op zoek bent naar vertalingen in specifieke niches.

  Een beëdigd vertaler Duits onderscheidt zich door de formele beëdiging bij de rechtbank, die de vertaler in staat stelt om wettelijk erkende vertalingen te leveren. Hun vertalingen zijn juridisch bindend en behouden de authenticiteit van het originele document.

  De kwaliteit van uw vertalingen waarborgen

  De kwaliteit van uw vertalingen wordt gewaarborgd wanneer u kiest voor een ervaren beëdigd vertaler Duits met een bewezen staat van dienst als het op het leveren van nauwkeurige en authentieke vertalingen aankomt. Wij raden ook aan om referenties en getuigenissen van andere klanten te bekijken.

  In de hedendaagse geglobaliseerde wereld speelt taal een cruciale rol in het faciliteren van communicatie en transacties over grenzen heen. Een beëdigd vertaler Duits is een onmisbare schakel in dit proces, omdat hij/zij nauwkeurige en authentieke vertalingen levert die voldoen aan de wettelijke normen.

  Bij het kiezen van een beëdigd vertaler Duits is het belangrijk om rekening te houden met hun ervaring, expertise en reputatie in de branche. Door de juiste keuze te maken, kunt u zeker zijn van soepele en succesvolle communicatie met uw Duitstalige partners.

  Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele beëdigd vertaler Duits, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te helpen met al uw vertaalbehoeften.

  vesting op een berg in duitsland beedigd vertaler duits