• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Vertaalbureau Eindhoven

  Urgent Vertalen is een officieel vertaalbureau dat bedrijven in en rondom Eindhoven met internationale ambities ondersteunt met de nodige vertalingen. 

  Eindhoven heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke stad van zakelijk Nederland. De stad kent veel internationale bedrijven in de technische sector. De communicatie van deze organisaties moet de kwaliteit van hun producten weerspiegelen. Urgent Vertalen is een officieel vertaalbureau dat bedrijven met internationale ambities ondersteunt met de nodige vertalingen. Voor elke taal, branche en vakgebied kunnen wij de juiste reguliere of beëdigde vertaling verzorgen. Niet alleen competent, maar ook betaalbaar, vloeiend en natuurlijk door native speakers van de doeltaal.

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev
  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Gecertificeerd vertaalbureau werkzaam in Eindhoven

  Internationale communicatie is in de huidige economie niet meer weg te denken. Dagelijks vertalen wij vele teksten voor bedrijven in Eindhoven voor nationale en internationale relaties. Wij kennen het belang van het vertalen en legaliseren van zakelijke documenten, daarom zijn we ISO-9001, ISO-17100 en ISO-27001 gecertificeerd. Met onze 10+ jaar expertise zorgen wij voor snelle, officiële en erkende vertalingen. Ook voor een beëdigde vertaling, inclusief officiële stempel, handtekening en verklaring van een beëdigd vertaler, kunt u bij ons terecht.

  vertaalbureau eindhoven.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

  Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  gecertificeerd vertaalbureau werkzaam in eindhoven

  Beëdigd vertalen in Eindhoven

  Bedrijven en particulieren in (de omgeving) Eindhoven kunnen bij ons terecht voor beëdigde vertalingen. Documenten die aan officiële instanties worden overhandigd, moeten in de meeste gevallen worden vertaald door een beëdigd vertaler. Deze documenten voorzien wij van de nodige stempels, handtekeningen en verklaringen van de beëdigd vertaler. Onze beëdigde vertalers zijn door Nederlandse rechtbanken erkend voor het uitvoeren van beëdigde vertalingen.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  info

  2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  Meer informatie

  Alles wat u moet weten over vertalingen in Eindhoven

  Eindhoven is een tech hotspot in Nederland. Van al het geld voor ontwikkeling en onderzoek in Nederland gaat maar liefst 33% naar Eindhoven. Daarom hebben bedrijven in deze stad voornamelijk vertaalbureaus met technische kennis en ervaring nodig. Voor elke vertaling kiezen wij de juiste vertaler. Onze native vertalers zijn allen in het bezit van minimaal een hbo-diploma en volgen jaarlijks bijscholingen om up-to-date te blijven van alle taalontwikkelingen. Daarnaast zijn we beschikbaar op alle locaties in Nederland. Meer over technische vertalingen? Wij zijn de expert. Klanten waarderen onze service en kwaliteit. Wij vertalen uw tekst foutloos en houden deze helder van toon. Dit levert ons al meer dan 10 jaar lang tevreden klanten op.

  Of u nu een zakelijke of particuliere klant bent, bij Vertaalbureau Urgent Vertalen kunt u terecht voor al uw vertaalopdrachten. Wij verzorgen professionele vertalingen op alle mogelijke gebieden, zoals juridische vertalingen, medische vertalingen, financiële vertalingen en technische vertalingen. Daarvoor werken wij uitsluitend met native speakers.

  Nog geen klant bij ons en zou u graag persoonlijk kennis willen maken? Dan maken we graag een afspraak met u. Neem contact met ons op via telefoonnummer 070-7785830 of e-mail naar info@urgentvertalen.nl om een ​​afspraak te maken. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen door op onderstaande knop te klikken.

  Vertaling vaak binnen 24 uur + Beëdigde vertalingen + Gelegaliseerde vertalingen + Niet goed, geld terug + 100% Tevredenheidsgarantie + 1400 positieve reviews op Kiyoh + Spoedvertaling zonder toeslag + Gemiddeld 36% goedkoper + Als een van de eerste vertaalbureaus van Nederland in het bezit van 3 ISO certificaten. Beveiliging, kwaliteit waarborging, erkend.

  technische vertalingen in eindhoven