• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd vertaler Pools

  In 2023 vertaalden onze beëdigde vertalers voor uiteenlopende bedrijven en organisaties veel documenten en teksten van en naar het Pools.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  27/05/2024 Roland, VOORTHUIZEN

  “goede communicatie en hulp bij wat nodig was .. goede international ervaring”

  25/05/2024 Karin Krohmer, Rotterdam

  “Thank you, very good service, totally recommend.”

  24/05/2024 Rachid Essaktani, Rozenburg,rotterdam

  “I wasted a lot of time contacting translators, most of them are brokers and most of them are not specialists in many languages. Fortunately, I dealt w”

  24/05/2024 Zsofia, Zoetermeer

  “The people that I called with was very helpful and kind, and the service was nice fast and excellent.”

  24/05/2024 Monique van der Zwan, Den Haag

  “goede service en goed en snel . ook voor kleine beurs is het een aanrader”

  Next
  Prev
  Annemarie Boers
  Annemarie Boers

  In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler Pools

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

  *We zitten om de hoek bij de ambassade

  Extra snel

  Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

  Geen extra kosten

  Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

  Meer zekerheid

  Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

  Zelf geen tijd kwijt

  Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

  Beëdigd vertaler Pools: uw betrouwbare partner in vertaaldiensten

  In een wereld waarin communicatie centraal staat is het belang van een beëdigd vertaler Pools onmiskenbaar. Het gaat hier niet zomaar om het overbruggen van een taalbarrière, maar om professionele dienstverlening die een brug slaat tussen culturen, juridische systemen en zakelijke praktijken. Onderstaand gaan we dieper in op de diverse aspecten van deze belangrijke beroepsgroep en laten we zien hoe de beëdigd vertaler Pools van ons vertaalbureau u in verschillende contexten kan bijstaan.

  warszawa beëdigd vertaler pools uw betrouwbare partner in vertaaldiensten

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Beëdigd vertaalbureau Pools: uw middel tot succesvolle communicatie

  In een tijdperk waarin interacties en transacties zich uitstrekken over grenzen heen, speelt de beëdigd vertaler Pools een cruciale rol in het faciliteren van soepele en succesvolle communicatie tussen verschillende entiteiten. Niet alleen zorgt hun expertise voor heldere communicatie, maar draagt deze ook bij aan het bouwen van vertrouwen en wederzijds begrip tussen partijen met verschillende culturele en taalkundige achtergronden.

  Voordat we ons verdiepen in de wereld van de beëdigd vertaler Pools, is het belangrijk om basiskennis te hebben van de Poolse taal en cultuur. Pools is een West-Slavische taal die door ongeveer 40 miljoen mensen wereldwijd wordt gesproken. De rijke geschiedenis en cultuur van Polen wordt weerspiegeld in haar taal, wat Pools een fascinerend onderwerp van studie maakt voor linguïsten en historici.

  Historische achtergrond

  De Poolse taal kent een rijke geschiedenis die teruggaat naar de 10e eeuw. Pools heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld en kent invloeden uit het Latijn, Duits en Russisch. Kennis van deze historische context kan helpen bij het begrijpen van de complexiteit en nuances van de Poolse taal.

  Cultuur en tradities

  Polen staat bekend om haar rijke culturele erfgoed en tradities. Van traditionele muziek en dans tot culinaire hoogstandjes, de Poolse cultuur is er een van diversiteit en rijkdom. Een beëdigd vertaler Pools moet niet alleen een expert zijn in de taal, maar ook een diepgaand begrip hebben van de culturele nuances die in teksten kunnen voorkomen.

  Het beroep van een beëdigd vertaler Pools kent grote verantwoordelijkheid. Deze vertalers zijn niet alleen experts op het gebied van taalkunde, maar zijn ook culturele bemiddelaars. Hieronder gaan we dieper in op enkele belangrijke aspecten van hun rol.

  Juridische vertalingen

  Beëdigd vertalers Pools zijn vaak gespecialiseerd in juridische vertalingen. Dit betekent dat ze bevoegd zijn om officiële documenten zoals geboortecertificaten, huwelijksaktes en juridische contracten van het Pools naar het Nederlands te vertalen en vice versa. Deze vertalingen worden als wettelijk geldig beschouwd, wat cruciaal is in juridische en administratieve contexten.

  Zakelijke communicatie

  In de zakenwereld speelt een beëdigd vertaler Pools een cruciale rol in het faciliteren van communicatie tussen Poolse en Nederlandse bedrijven. Of het nu gaat om het vertalen van zakelijke documenten, contracten of marketingmaterialen, de expertise van een beëdigd vertaler Pools zorgt voor soepele en effectieve communicatie.

  Educatieve vertalingen

  Beëdigd vertalers Pools zijn ook vaak betrokken bij educatieve projecten, waarin ze helpen door middel van het vertalen van academische teksten, onderzoeksrapporten en educatieve materialen. Hun inzet zorgt ervoor dat kennis vrijelijk kan worden gedeeld tussen verschillende taalgemeenschappen.

  Technische vertalingen

  Het verzorgen van technische vertalingen is een ander gebied waarin beëdigd vertalers een belangrijke rol spelen. Zo zijn ze betrokken bij het vertalen van technische documentatie, handleidingen en specificaties, waarbij ze ervoor zorgen dat de technische terminologie correct wordt vertaald en begrepen.

  Opleiding en certificering

  Het is niet makkelijk om een beëdigd vertaler Pools te worden. Het vereist jaren van studie en opdoen van praktijkervaring. Onderstaand belichten we enkele belangrijke stappen in dit proces.

  Variërend van officiële documenten tot academische teksten, een beëdigd vertaler Pools kan met de hoogste mate van nauwkeurigheid en professionaliteit een breed scala aan documenten vertalen.

  Juridische vertaling

  Binnen de juridische sector is precisie van het grootste belang. Beëdigd vertalers Pools zijn gespecialiseerd in het vertalen van complexe juridische documenten, zoals contracten, testamenten en gerechtelijke stukken, mét behoud van de juridische terminologie en context.

  Technische vertaling

  Of het nu gaat om handleidingen, productbeschrijvingen of technische specificaties, beëdigd vertalers Pools hebben de expertise om technische documenten nauwkeurig en effectief te vertalen.

  Medische vertaling

  In de medische sector zijn vertaaldiensten van vitaal belang wanneer het gaat om de waarborging van de juiste communicatie tussen zorgverleners en patiënten. Beëdigd vertalers Pools kunnen medische rapporten, onderzoeksartikelen en patiëntendossiers op een hoog deskundigheidsniveau vertalen.

  In een wereld waarin taalbarrières vaak kunnen leiden tot misverstanden en conflicten, levert de beëdigd vertaler Pools van een Pools vertaalbureau een onmisbare service. Door hun diepgaande kennis van zowel de Poolse als de Nederlandse taal en cultuur, helpen zij bij het faciliteren van heldere en effectieve communicatie tussen verschillende partijen. Of het nu gaat om zakelijke transacties, juridische procedures of academisch onderzoek, hun expertise zorgt voor soepele en succesvolle interacties in een breed scala van contexten.

  warsaw beëdigd vertaalbureau pools