• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Oekraïens vertaalbureau

  Urgent Vertalen is een toonaangevend Oekraïens vertaalbureau dat nauwkeurige en kwalitatieve Oekraïense vertalingen van uw documenten levert. Jaarlijks verzorgen talloze vertalingen naar en van het Oekraïens voor diverse bedrijven, organisaties en particulieren.

  arrow cta

  2500+ beoordelingen gemiddeld 9,6

  21/06/2024 Matthijs, Tempe, AZ, USA.

  “Voor een visum aanvraag had in onlangs met vrij grote urgentie een vertaling van mijn doctoraal diploma en cijferlijsten nodig. Helaas was de 'vertaal”

  21/06/2024 Yvonne, Hendrik-Ido-Ambacht

  “Top service”

  21/06/2024 Sarem, Kerkrade

  “Het was goed ervaring”

  21/06/2024 Livio, Rotterdam

  “From quote to translation it was really smooth process. Fast and accurate. I'm satisfied with the service.”

  21/06/2024 Amanda, Amsterdam

  “Totally recommended.”

  Next
  Prev

  Uw document laten vertalen van of naar het Oekraïens door een Oekraïens vertaalbureau

  Het vertalen van of naar het Oekraïens hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Oekraïens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Oekraïense vertalers die u graag van dienst zijn.

  Doordat wij de vertaler Oekraïens nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Oekraïense vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Oekraïense vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug! Wij, als Oekraïens vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Oekraïens en Oekraïens Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

  oekraiens vertaalbureau urgent vertalen
  Oekraïens vertaalbureau

  Gespecialiseerd Oekraïens vertaalbureau

  Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Oekraïens vertalingen van diverse officiële en niet officiële documenten. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Oekraïense native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Oekraïens. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Oekraïens en Frans naar het Oekraïens, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Oekraïens. Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Oekraïens, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Oekraïens naar Nederlands.

  Omdat wij dagelijks te maken hebben met Oekraïense vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Oekraïense vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Oekraïens zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Oekraïense vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

  Een beëdigde vertaling Oekraïens voor uw officiële documenten

  Een beëdigde vertaling Oekraïens Nederlands of Nederlands Oekraïens wordt bij ons Oekraïens vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

  Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Oekraïens nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

  Over Oekraïne en de Oekraïense taal

  Een redelijk grote taal in Europa, die behoort tot de Oost-Slavische groep binnen de Slavische talen, is het Oekraïens. Een taal die niet alleen in Oekraïne wordt gesproken, maar ook in o.a. Wit-Rusland, Moldavië en Rusland. Oekraïens is een officiële taal in Oekraïne en Transnistrië. In totaal zijn er ongeveer 39 miljoen Oekraïense sprekers. Wilt u uw documenten van het Nederlands naar het Oekraïens (of andersom) laten vertalen? Dan bent u bij Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres.

  Het Oekraïens is nauw verwant aan het Russisch. Het is te vergelijken met de verwantschap tussen het Nederlands en het Duits. Opvallend aan het Oekraïens is dat de taal veel Poolse leenwoorden heeft. Dit komt door de Pools-Litouwse overheersing die eeuwenlang heeft voortgeduurd. In de tijd dat Oekraïne deel uitmaakte van de Sovjet-Unie, werd kennis van de Oekraïense taal niet aangemoedigd. Pas toen het land onafhankelijk werd, bloeide de taal weer op. Toch is taal een zeer gevoelig punt binnen dit, voorheen, gerussificeerde land. Dit komt voornamelijk door de aanwezigheid van de vele etnische minderheden binnen Oekraïne (waaronder 15 miljoen Russen). Veel oudere Oekraïners spreken dan ook beter Russisch dan Oekraïens, omdat die taal een lange tijd als eerste taal werd geleerd op scholen.

  Oekraïne is het grootste land dat volledig in Europa ligt. Uiteraard zijn Rusland, Kazachstan en Turkije groter, maar deze landen liggen voor een deel ook in Azië. McDonald’s heeft meer dan 37.000 vestigingen, verdeeld over de hele wereld. Van al deze vestigingen, is de vestiging op het Vokzalna-plein in Kiev de op twee na drukst bezochte vestiging. In 2011 werd in Kiev’s werelds langste televisietalkshow gehouden. Van 23 tot en met 25 augustus werd de televisietalkshow, van 52 uur, uitgezonden. De talkshow werd gemaakt, omdat Oekraïne in dat jaar 20 jaar onafhankelijk was. Het sterftecijfer in Oekraïne ligt zeer hoog. Alleen in Zuid-Afrika ligt het cijfer hoger dan in Oekraïne. Er wordt gezegd dat het sterftecijfer hier zo hoog ligt vanwege het overmatig drinken en roken. Het diepste metrostation ter wereld bevindt zich in Kiev, dit is het Arsenalnaya station. Het station zit 105 meter onder de grond. Om er te komen moet men eerst een paar minuten op de roltrap doorbrengen. Wist u dat ongeveer 77% van de Oekraïners nog nooit buiten Oekraïne is geweest?

  jeffrey posthuma

  “De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.“

  Gecertificeerd Oekraïens vertaalbureau met kwaliteitsgarantie


  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001. Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd

  Onze werkwijze voor uw Oekraïense vertaling

  Stap 1

  Na ontvangst van uw aanvraag controleert onze vertaaladviseur uw documenten

  Stap 2

  Op basis van de gewenste talencombinatie en vakjargon selecteren de meest geschikte gediplomeerde vertaler voor uw vertaalverzoek

  Stap 3

  In overleg met onze vertaler maakt de vertaaladviseur een prijsopgave op basis van tijd dat de vertaler hiervoor kwijt is. In het maken van de prijsopgave wordt rekening gehouden met herhaling van werkzaamheden en bewerkelijkheid van het document.

  Stap 4

  Een vrijblijvende offerte op maat wordt op werkdagen meestal binnen 60 minuten aan u toegezonden

  Stap 5

  Bij akkoord ontvangen wij graag uw factuurgegevens en eventueel benodigde verzendgegevens

  Stap 6

  Urgent Vertalen start aan uw opdracht en levert op binnen de afgesproken tijd.

  Stap 7

  Kwaliteit van ons werk garanderen wij ook na oplevering van uw vertaling; Mocht u toch twijfels hebben over onze vertaalslag, bijvoorbeeld een bepaalde woordkeuze, controleren wij uw bevindingen en ontvangt u zonder extra kosten een gecorrigeerde vertaling.

  Veelgestelde vragen

  Als gespecialiseerd Oekraïens vertaalbureau beschikken wij over diepgaande kennis van de Oekraïense taal en cultuur, wat essentieel is voor nauwkeurige en cultureel relevante vertalingen. Onze vertalers zijn native speakers en experts in hun vakgebied, waardoor we een breed scala aan diensten kunnen aanbieden, van juridische documenten tot technische handleidingen.

  Wij bieden vertaaldiensten aan voor een breed scala aan documenten, waaronder juridische contracten, technische handleidingen, zakelijke correspondentie, marketingmateriaal, en nog veel meer. Elk document wordt zorgvuldig vertaald om de integriteit en nauwkeurigheid te waarborgen.

  Kwaliteit staat bij ons voorop. Elke vertaling ondergaat een strikt revisieproces waarbij meerdere vertalers het document controleren op taalkundige nauwkeurigheid, grammatica, en culturele toepasselijkheid. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste vertaaltechnologieën om consistentie en precisie te garanderen.

  Onze tarieven zijn afhankelijk van de complexiteit en de lengte van het document. Wij bieden concurrerende prijzen en streven ernaar om de beste waarde te bieden. Voor een nauwkeurige offerte kunt u contact met ons opnemen met details over uw project, of de onderstaande tabel raadplegen.

  De doorlooptijd voor een vertaling hangt af van de lengte en complexiteit van het document. Wij streven ernaar om zelfs de meest complexe documenten snel te leveren, zonder in te boeten aan kwaliteit. Voor spoedvertalingen bieden we een versnelde service aan.

  Ja, de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw documenten zijn van het grootste belang voor ons. Wij hanteren strikte privacyprotocollen en alle medewerkers zijn gebonden aan geheimhoudingsovereenkomsten.

  U kunt eenvoudig een project starten door contact met ons op te nemen via onze website, e-mail of telefoon. Wij zullen uw behoeften bespreken, een gedetailleerde offerte verstrekken en het vertaalproces onmiddellijk starten zodra we uw goedkeuring hebben.

  Prijzen Oekraïense vertalingen

  Als u geïnteresseerd bent in de kosten van een Oekraïense vertaling, staan wij bij Vertaalbureau Urgent Vertalen voor u klaar met duidelijke informatie. In de onderstaande tabel vindt u een overzicht van onze tarieven per woord voor Oekraïense vertalingen, zodat u een helder beeld hebt van onze transparante prijsstelling.

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Het team achter de vertalingen

  Bij ons vertaalbureau zijn we trots op ons team van gepassioneerde taalexperts, elk met een eigen unieke specialisatie. Ze worden ondersteund door een zorgvuldig gekozen netwerk van professionele vertalers en revisoren. Ons gezamenlijke doel is om de hoogste kwaliteit te leveren in de vertaling van uw teksten.

  vertaalbureau team

  Waarom kiezen voor Urgent Vertalen?

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  Beëdigde vertalingen en volledige legalisatieservice

  2500+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

  iso 9001 iso 17100 en iso 27001 gecertificeerd