Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen

Snel en voordelig uw document laten vertalen van of naar het Oekraïens?

Een redelijk grote taal in Europa, die behoort tot de Oost-Slavische groep binnen de Slavische talen, is het Oekraïens. Een taal die niet alleen in Oekraïne wordt gesproken, maar ook in o.a. Wit-Rusland, Moldavië en Rusland. Oekraïens is een officiële taal in Oekraïne en Transnistrië. In totaal zijn er ongeveer 39 miljoen Oekraïense sprekers. Wilt u uw documenten van het Nederlands naar het Oekraïens (of andersom) laten vertalen? Dan bent u bij Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Meer weten over het Oekraïens? Lees dan snel verder!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een beëdigde vertaling Oekraïens voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Oekraïens Nederlands of Nederlands Oekraïens wordt bij ons Oekraïens vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

 • U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail

  Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

 • De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd

  De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt de kopie van uw document gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

 • Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis

  Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Legalisatie van uw Oekraïense vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Oekraïens nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is.

Legalisatieservice Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Uw document laten vertalen van of naar het Oekraïens

Het vertalen van of naar het Oekraïens hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Oekraïens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Oekraïense vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Oekraïens

De naam zegt het al Oekraïens vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Oekraïense vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Oekraïense vertalers die voor klaar staan.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Oekraïens zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Oekraïense vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Oekraïens met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Oekraïens nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Oekraïense vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Oekraïense vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze onze referenties.

Waarom kiezen voor Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen?

Wij, als Oekraïens vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Oekraïens en Oekraïens Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Oekraïens, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Oekraïens naar Nederlands.

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Oekraïens onder andere vertalingen van brochures, Curriculum vitae, brieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Oekraïense native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Oekraïens. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Oekraïens en Frans naar het Oekraïens, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Oekraïens.

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Oekraïens. Wij, als vertaalbureau Oekraïens, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Bent u niet tevreden met uw Oekraïense vertaling, dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

 • U bespaart veel tijd en moeite.
 • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
 • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten.
 • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
 • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
 • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over de Oekraïense taal

Het Oekraïens is nauw verwant aan het Russisch. Het is te vergelijken met de verwantschap tussen het Nederlands en het Duits. Opvallend aan het Oekraïens is dat de taal veel Poolse leenwoorden heeft. Dit komt door de Pools-Litouwse overheersing die eeuwenlang heeft voortgeduurd.

In de tijd dat Oekraïne deel uitmaakte van de Sovjet-Unie, werd kennis van de Oekraïense taal niet aangemoedigd. Pas toen het land onafhankelijk werd, bloeide de taal weer op. Toch is taal een zeer gevoelig punt binnen dit, voorheen, gerussificeerde land. Dit komt voornamelijk door de aanwezigheid van de vele etnische minderheden binnen Oekraïne (waaronder 15 miljoen Russen). Veel oudere Oekraïners spreken dan ook beter Russisch dan Oekraïens, omdat die taal een lange tijd als eerste taal werd geleerd op scholen.

Weetjes over Oekraïne

 • Oekraïne is het grootste land dat volledig in Europa ligt. Uiteraard zijn Rusland, Kazachstan en Turkije groter, maar deze landen liggen voor een deel ook in Azië.
 • McDonald’s heeft meer dan 37.000 vestigingen, verdeeld over de hele wereld. Van al deze vestigingen, is de vestiging op het Vokzalna-plein in Kiev de op twee na drukst bezochte vestiging.
 • In 2011 werd in Kiev’s werelds langste televisietalkshow gehouden. Van 23 tot en met 25 augustus werd de televisietalkshow, van 52 uur, uitgezonden. De talkshow werd gemaakt, omdat Oekraïne in dat jaar 20 jaar onafhankelijk was.
 • Het sterftecijfer in Oekraïne ligt zeer hoog. Alleen in Zuid-Afrika ligt het cijfer hoger dan in Oekraïne. Er wordt gezegd dat het sterftecijfer hier zo hoog ligt vanwege het overmatig drinken en roken.
 • Het diepste metrostation ter wereld bevindt zich in Kiev, dit is het Arsenalnaya station. Het station zit 105 meter onder de grond. Om er te komen moet men eerst een paar minuten op de roltrap doorbrengen.
 • Wist u dat ongeveer 77% van de Oekraïners nog nooit buiten Oekraïne is geweest?