Oekraïens vertaalbureau

Urgent Vertalen is een toonaangevend Oekraïens vertaalbureau dat nauwkeurige en kwalitatieve Oekraïense vertalingen van uw documenten levert. Jaarlijks verzorgen talloze vertalingen naar en van het Oekraïens voor diverse bedrijven, organisaties en particulieren.

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Jeffrey Posthuma
 Jeffrey Posthuma

De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

Een professionele vertaaladviseur voor alle Oekraïense vertalingen

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Oekraïens voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Oekraïens Nederlands of Nederlands Oekraïens wordt bij ons Oekraïens vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Uitzicht op rivier in Oekraïene. Oekraïens vertaalbureau urgent vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Man die documenten vertaald. Legalisatie van uw Oekraïense vertaling

Legalisatie van uw Oekraïense vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Oekraïens nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Kies voor Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen

Uw document laten vertalen van of naar het Oekraïens

Het vertalen van of naar het Oekraïens hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Oekraïens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Oekraïense vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Oekraïens door een officieel vertaalbureau Oekraïens

De naam zegt het al Oekraïens vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Oekraïense vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Oekraïense vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Oekraïens zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Oekraïense vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw Oekraïens vertaalbureau met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Oekraïens nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Oekraïense vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Oekraïense vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug! Wij, als Oekraïens vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Oekraïens en Oekraïens Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Gespecialiseerd Oekraïens vertaalbureau

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Oekraïens vertalingen van diverse officiële en niet officiële documenten. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Oekraïense native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Oekraïens. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Oekraïens en Frans naar het Oekraïens, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Oekraïens. Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Oekraïens, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Oekraïens naar Nederlands.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig vanuit of naar het Oekraïens. Wij, als vertaalbureau Oekraïens, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over de Oekraïense taal

Een redelijk grote taal in Europa, die behoort tot de Oost-Slavische groep binnen de Slavische talen, is het Oekraïens. Een taal die niet alleen in Oekraïne wordt gesproken, maar ook in o.a. Wit-Rusland, Moldavië en Rusland. Oekraïens is een officiële taal in Oekraïne en Transnistrië. In totaal zijn er ongeveer 39 miljoen Oekraïense sprekers. Wilt u uw documenten van het Nederlands naar het Oekraïens (of andersom) laten vertalen? Dan bent u bij Oekraïens vertaalbureau Urgent Vertalen aan het juiste adres. Meer weten over het Oekraïens? Lees dan snel verder! Het Oekraïens is nauw verwant aan het Russisch. Het is te vergelijken met de verwantschap tussen het Nederlands en het Duits. Opvallend aan het Oekraïens is dat de taal veel Poolse leenwoorden heeft. Dit komt door de Pools-Litouwse overheersing die eeuwenlang heeft voortgeduurd. In de tijd dat Oekraïne deel uitmaakte van de Sovjet-Unie, werd kennis van de Oekraïense taal niet aangemoedigd. Pas toen het land onafhankelijk werd, bloeide de taal weer op. Toch is taal een zeer gevoelig punt binnen dit, voorheen, gerussificeerde land. Dit komt voornamelijk door de aanwezigheid van de vele etnische minderheden binnen Oekraïne (waaronder 15 miljoen Russen). Veel oudere Oekraïners spreken dan ook beter Russisch dan Oekraïens, omdat die taal een lange tijd als eerste taal werd geleerd op scholen.

Weetjes over Oekraïne

Oekraïne is het grootste land dat volledig in Europa ligt. Uiteraard zijn Rusland, Kazachstan en Turkije groter, maar deze landen liggen voor een deel ook in Azië. McDonald’s heeft meer dan 37.000 vestigingen, verdeeld over de hele wereld. Van al deze vestigingen, is de vestiging op het Vokzalna-plein in Kiev de op twee na drukst bezochte vestiging. In 2011 werd in Kiev’s werelds langste televisietalkshow gehouden. Van 23 tot en met 25 augustus werd de televisietalkshow, van 52 uur, uitgezonden. De talkshow werd gemaakt, omdat Oekraïne in dat jaar 20 jaar onafhankelijk was. Het sterftecijfer in Oekraïne ligt zeer hoog. Alleen in Zuid-Afrika ligt het cijfer hoger dan in Oekraïne. Er wordt gezegd dat het sterftecijfer hier zo hoog ligt vanwege het overmatig drinken en roken. Het diepste metrostation ter wereld bevindt zich in Kiev, dit is het Arsenalnaya station. Het station zit 105 meter onder de grond. Om er te komen moet men eerst een paar minuten op de roltrap doorbrengen. Wist u dat ongeveer 77% van de Oekraïners nog nooit buiten Oekraïne is geweest?

Vlag van Oekraïene.Uw document laten vertalen van of naar het Oekraïene door een Oekraïens vertaalbureau