Portugees vertaalbureau

Portugees vertaalbureau Urgent Vertalen verzorgt goede, foutloze Portugees vertalingen van uw benodigde documenten. Als vertaalbureau vertalen wij jaarlijks meer dan 400 documenten naar en vanuit het Portugees voor uiteenlopende bedrijven en organisaties.

logo rvs crop 1
800px tui logo 2016.svg 1
wwf logo type1 500x500 1
nu nl logo 1
1280px logo rijksoverheid met beeldmerk.svg 1
1200px vpro.svg 1
 Jeffrey Posthuma
 Jeffrey Posthuma

De juiste vertaaloplossing verzorgen voor elke klant, dat is mijn vak.

Een professionele vertaaladviseur voor alle Portugese vertalingen

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

kiwa iso 9001 logo nl
iso 17100 2015 vertaaldiensten
kiwa iso iec 27001 logo nl
info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Een beëdigde vertaling Portugees voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Portugees Nederlands of Nederlands Portugees wordt bij ons Portugees vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Vlag van Portugal. Portugese vertaalbureau urgent vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

Officieel gebouw in Portugal. Legalisatie van uw Portugese vertaling

Legalisatie van uw Portugese vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Portugees nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is. Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2000+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,5/10

Meer informatie

Waarom kiezen voor Portugees vertaalbureau Urgent Vertalen?

Uw document laten vertalen van of naar het Portugees

Het vertalen van of naar het Portugees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Portugees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Portugese vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Portugees door een officieel Portugees vertaalbureau

De naam zegt het al Engels vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Engelse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Engelse vertalers die voor klaar staan. Doordat ons team van beëdigde vertalers Engels zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Engelse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Portugees met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Portugees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Portugese vertaling niet correct zou zijn. Bent u niet tevreden met uw Portugese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Voor elk vakjargon, een Portugese native vertaler

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Portugees, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Portugees naar Nederlands. Wij, als Portugees vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Portugees en Portugees Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Over de Portugese taal

Portugees is een taal die wordt gesproken door meer dan 250 miljoen mensen. Van Brazilië tot Mozambique en van Portugal tot Macau in China, kortom een wereldwijde taal die wordt gesproken op vrijwel alle continenten. Oorspronkelijk komt het Portugees natuurlijk uit het land Portugal, dat het Portugees wereldwijd zich is gaan verspreiden komt door de Portugese ontdekkingsreizen in de vijftiende en zestiende eeuw. Door de sterke katholieke geloofsverkondiging werden er veel huwelijken gesloten op vreemde continenten waardoor het Portugees zich nog sneller ging verspreiden. Tegenwoordig is Portugees de zesde taal van de wereld en zijn alle landen waar het Portugees de hoofdtaal is verenigd in de Gemeenschap van Portugeessprekende Landen. Alle deelnemende landen zijn overigens een kolonie geweest van Portugal, waarmee de link snel kan worden gelegd met de Portugese ontdekkingstochten. Het is interessant om te zien dat het Portugees zich voornamelijk over zee heeft verspreid. Plekken zoals Goa in India, Macao in China en Malakka in Maleisië zijn strategisch gelegen gebieden waar het Portugees nog steeds zijn sporen nalaat. Dit terwijl in de directe omgeving er omheen een totaal andere taal gesproken. Landen waar het Portugees de eerste taal is zijn: Portugal, Brazilië, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië en Mozambique, allen gelegen aan zee op de routes van de ontdekkingsreizigers zoals misschien wel de bekendste Portugees Vasco da Gama.

Gespecialiseerde Portugese vertalers

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Portugees diverse vertalingen van allerlei soorten documenten. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Portugese native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Portugees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Portugees en Frans naar het Portugees, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Portugees. Het Portugees is een taal die door vele mensen op verschillende continenten wordt gesproken. Doordat de taal zo wijd verspreid is, zien we steeds vaker terug dat er vraag is om teksten of documenten van het Nederlands naar het Portugees te vertalen, of andersom. Portugees vertaalbureau Urgent Vertalen in Den Haag kan u hier uiteraard bij helpen.

Een spoedvertaling, zonder spoedtoeslag

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Portugees. Wij, als vertaalbureau Portugees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Het legalisatiegemak van Urgent Vertalen

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen? U bespaart veel tijd en moeite. U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties. U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee op uw reiskosten. Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij instanties. Nadat uw beëdigde vertaling klaar is, kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar. U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Portugese vlag aan officieel gebouw. uw document laten vertalen van of naar het Portugees