Portugees vertaalbureau Urgent Vertalen

Snel en voordelig uw document laten vertalen van of naar het Portugees?

Het Portugees is een taal die door vele mensen op verschillende continenten wordt gesproken. Doordat de taal zo wijd verspreid is, zien we steeds vaker terug dat er vraag is om teksten of documenten van het Nederlands naar het Portugees te vertalen, of andersom. Portugees vertaalbureau Urgent Vertalen kan u hier uiteraard bij helpen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Een beëdigde vertaling Portugees voor uw officiële documenten

Een beëdigde vertaling Portugees Nederlands of Nederlands Portugees wordt bij ons Portugees vertaalbureau verzorgd door een beëdigde vertaler. Een beëdigde vertaler is in het bezit van een afgeronde vertaalopleiding op Hbo-niveau en is gemachtigd om een officieel document zoals een akte, diploma, KvK-uittreksel of geboorteakte officieel te vertalen.

Een beëdigde vertaling in 3 stappen

 • U stuurt ons een scan van uw documenten per e-mail

  Het sturen van een scan of foto van uw documenten is voldoende. Wij sturen u vervolgens een voorstel voor het beëdigd vertalen van uw documenten.

 • De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd

  De vertaling wordt voorzien van stempel, handtekening en verklaring van de beëdigd vertaler, vervolgens wordt de kopie van uw document gehecht aan de vertaling. Uw vertaling is gemaakt conform de richtlijnen voor beëdigde vertalingen.

 • Vertaling de volgende werkdag voor 10.00 uur in huis

  Gratis verzending per reguliere post + een digitaal exemplaar per e-mail. Indien u verzekerd wilt zijn dat uw vertaling de volgende werkdag bij u arriveert, kiest u voor een spoedverzending tegen een kleine meerprijs.

Waarom uw tekst beëdigd laten vertalen bij vertaalbureau Urgent Vertalen?

Spoedvertaling zonder spoedtoeslag

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Gediplomeerde vertalers

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Niet goed, geld terug

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Spoedvertaling
zonder toeslag

Gediplomeerde
vertalers

Gemiddeld
36% goedkoper

Niet goed,
Geld terug

Een (beëdigde) vertaling kunnen wij vaak binnen 24 uur aan u leveren, zonder "spoedtoeslag".

Onze vertalingen worden verzorgd door native speaker vertalers van de doeltaal, wij werken enkel met gediplomeerde vertalers.

Vergelijk gerust ons voorstel met het voorstel van een ander vertaalbureau en trek hieruit zelf uw conclusie.

Bij elke vertaling profiteert u van 100% tevredenheidsgarantie, hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste vertaling.

Legalisatie van uw Portugese vertaling

Het kan voorkomen dat uw beëdigde vertaling Portugees nog gelegaliseerd moet worden voor het land waar u het wilt gebruiken. Per land hebben wij aangegeven wat er voor de legalisatie nodig is.

Legalisatieservice Urgent Vertalen

Vertaalbureau Urgent Vertalen biedt de service aan om uw beëdigde vertaling te legaliseren. We bevinden ons met ons vertaalbureau op een strategische locatie in Den Haag, tussen alle instanties die bezocht dienen te worden voor uw legalisatie. Hierdoor zijn wij in staat om tegen een lage prijs de gehele legalisatie voor u te verzorgen.

Uw document laten vertalen van of naar het Portugees

Het vertalen van of naar het Portugees hoeft natuurlijk niet altijd beëdigd vertaald te worden, het kan zijn dat u voor u zelf iets vertaald wilt hebben van of naar het Portugees. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een website, blog, folder of zelfs een liefdesbrief. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en native Portugese vertalers die u graag van dienst zijn.

Snel een vertaling Portugees

De naam zegt het al Engels vertaalbureau Urgent vertalen. Omdat wij dagelijks te maken hebben met Engelse vertalingen, of het nou beëdigd of regulier is, hebben wij een groot team van Engelse vertalers die voor klaar staan.

Doordat ons team van beëdigde vertalers Engels zo groot en divers is, kunnen wij snel uw Engelse vertalingen verzorgen tegen een scherp tarief.

Uw vertaling Portugees met 100% tevredenheidsgarantie

Doordat wij de vertaler Portugees nauwkeurig selecteren op basis van uw document, bent u verzekerd van een volledig correcte vertaling. Aangezien wij volledig achter de kwaliteit van onze vertalingen staan, durven wij hieraan ook consequenties te hangen, wanneer uw Portugese vertaling niet correct zou zijn.

Bent u niet tevreden met uw Portugese vertaling dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Wat anderen over Urgent Vertalen zeggen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen?
Bekijk dan eens onze onze referenties.

Waarom kiezen voor Portugees vertaalbureau Urgent Vertalen?

Wij, als Portugees vertaalbureau, vinden niet alleen dat onze beëdigde vertalers aan strenge toelatingseisen moeten voldoen. Ook een vertaler Nederlands Portugees en Portugees Nederlands, die niet beëdigd is, behoort in het bezit te zijn van een afgeronde vertaalopleiding op minimaal HBO-niveau en aantoonbare ervaring.

Elke tekst is uniek, daarom wordt er bij elke vertaalopdracht goed gekeken naar de type tekst. Wij vinden het vanzelfsprekend, dat er altijd een native-speaker vertaler, die over voldoende ervaring in uw vakjargon beschikt, met uw vertaling aan de slag gaat. Er zal dus nooit een technische vertaler Nederlands naar Portugees, met een juridisch document aan het werk gaan. Mede hierdoor kunt u vertrouwen op een goede vertaling van Portugees naar Nederlands.

Dagelijks verzorgen wij als vertaalbureau Nederlands Portugees onder andere vertalingen van brochures, Curriculum vitae, brieven en handleidingen. Dit wordt altijd zorgvuldig vertaald door één van onze Portugese native-speaker vertalers. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in vertalingen vanuit het Nederlands naar Portugees. Ook talencombinaties, zoals het Spaans naar het Portugees en Frans naar het Portugees, komen veelvoudig voor bij ons vertaalbureau Nederlands Portugees.

Veel van onze bestaande, maar ook nieuwe opdrachtgevers, zoals overheidsinstellingen, internationale bedrijven en particulieren, hebben urgent een vertaling nodig van bijvoorbeeld een diploma, akte, paspoort of sollicitatiebrief vanuit of naar het Portugees. Wij, als vertaalbureau Portugees, bieden u en onze vaste opdrachtgevers onze vaste scherpe tarieven, ook zonder een zogenaamd “spoedtoeslag” bovenop onze tarieven.

Bent u niet tevreden met uw Portugese vertaling, dan krijgt u gewoon uw geld terug!

Waarom kiezen voor de legalisatieservice van Urgent Vertalen?

 • U bespaart veel tijd en moeite.
 • U hoeft geen vrije dag op te nemen voor het bezoeken van alle instanties.
 • U hoeft niet een aantal keer de rit van en naar Den Haag te maken, u bespaart hiermee uw reiskosten.
 • Vertaalbureau Urgent Vertalen is een expert in het legaliseren van uw documentatie en is altijd op de hoogte van de laatste regels wat betreft de legalisatie. U komt hierdoor niet voor vervelende verrassingen te staan bij de instanties.
 • Nadat uw beëdigde vertaling klaar is kunnen wij direct beginnen aan de gehele legalisatie, hierdoor is het gelegaliseerde document sneller klaar.
 • U krijgt uw documentatie traceerbaar opgestuurd. Hierdoor weet u precies wanneer u uw gelegaliseerde documenten zal ontvangen.

Over de Portugese taal

Portugees is een taal die wordt gesproken door meer dan 250 miljoen mensen.

Van Brazilië tot Mozambique en van Portugal tot Macau in China, kortom een wereldwijde taal die wordt gesproken op vrijwel alle continenten.

Geschiedenis van de Portugese taal

Oorspronkelijk komt het Portugees natuurlijk uit het land Portugal, dat het Portugees wereldwijd zich is gaan verspreiden komt door de Portugese ontdekkingsreizen in de vijftiende en zestiende eeuw.

Door de sterke katholieke geloofsverkondiging werden er veel huwelijken gesloten op vreemde continenten waardoor het Portugees zich nog sneller ging verspreiden.

Tegenwoordig is Portugees de zesde taal van de wereld en zijn alle landen waar het Portugees de hoofdtaal is verenigd in de Gemeenschap van Portugeessprekende Landen. Alle deelnemende landen zijn overigens een kolonie geweest van Portugal, waarmee de link snel kan worden gelegd met de Portugese ontdekkingstochten.

Een "Maritieme" taal

Het is interessant om te zien dat het Portugees zich voornamelijk over zee heeft verspreid. Plekken zoals Goa in India, Macao in China en Malakka in Maleisië zijn strategisch gelegen gebieden waar het Portugees nog steeds zijn sporen nalaat. Dit terwijl in de directe omgeving er omheen een totaal andere taal gesproken.

Landen waar het Portugees de eerste taal is zijn: Portugal, Brazilië, Angola, Guinee-Bissau, Sao Tomé en Principe, Oost-Timor, Kaapverdië en Mozambique, allen gelegen aan zee op de routes van de ontdekkingsreizigers zoals misschien wel de bekendste Portugees Vasco da Gama.