Akte vertalen

Bent u op zoek naar een juridisch vertaalbureau dat een akte officieel en deskundig voor u kan vertalen en dat vertrouwelijk omgaat met uw documentatie? Waarbij u ook kunt rekenen op een vertaling van de hoogste kwaliteit, een snelle levertijd en dat alles tegen een scherp tarief? 

Dat is ons dagelijks werk. Bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn het eerste full-service vertaalbureau in Nederland dat er ook voor zorgt dat uw vertaalde documenten daadwerkelijk worden geaccepteerd voor uw doeleinden. Met 3 ISO-certificaten is Urgent Vertalen de perfecte vertaal- en legalisatie partner voor uw aktes.

Lees meer

Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

*Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

100% tevredenheidsgarantie

Gemiddeld 36,8% goedkoper

Altijd een native vertaler

In Den Haag gevestigd vertaalbureau

05/12/2023 Arend, Koudum

“Top geregeld allemaal.”

05/12/2023 Fatiha, Almere

“Super fijne ervaring met Urgent Vertalen, denkt mee, snel en kwalitatief ! Bedankt voor de goede en snelle service meneer Prins!”

05/12/2023 DA, Luasaka

“Snel vertaald Vlotte communicatie Wel vrij prijzig”

04/12/2023 Leon, Capelle aan den Ijssel

“Ik heb nu een stuk of 4 vertalingen uitgezet bij Urgent. Stukken tekst worden altijd goed en op tijd aangeleverd.”

01/12/2023 Louis, Barcelona

“Prima”

Next
Prev
Sebastiaan Eduard Antonius Boers

Ik specialiseer mij in juridisch-economische vertalingen

Een professioneel beëdigd vertaler

Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

info

Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

Meer info

Hét juridisch vertaalbureau voor o.a. internationale ondernemingen, notarissen, de overheid, de zakelijke- en particuliere sector en non-profit organisaties

Of u nu een akte vertaling nodig heeft voor zakelijke, non-profit of particuliere doeleinden, wij gaan voor u een stap verder dan andere vertaalbureaus. U kunt bij ons niet alleen rekenen op een officiële vertaling van de hoogste kwaliteit tegen een scherp tarief. Ook denken wij graag met u mee en adviseren wij u welke route u het beste kunt bewandelen zodat de beëdigde vertaling ook daadwerkelijk wordt geaccepteerd bij de door u aangegeven instantie(s). Zo zorgen wij ervoor dat u, tijdens en na het vertaaltraject van bijvoorbeeld een fusieakte vertalen, een VOF-overeenkomst vertalen, statuten vertalen, een oprichtingsakte vertalen of welke andere soort akte u ook wilt laten vertalen, niet onnodig voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan het onverwachts moeten plaatsten van een legalisatie of handtekening van een notaris.

Vertaler bezig met vertalen: akte vertalen

ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

Professionele beëdigde vertalingen en legalisaties

Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs

Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

step 1

Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

step 2

De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

step 3

U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

akte vertalen met spoed

Laat een akte met spoed vertalen zonder spoedtarief!

Wilt u een akte met spoed laten vertalen? En wilt u hier niet onnodig een spoedtoeslag voor betalen? Dan heeft u nu een juridisch vertaalbureau gevonden dat uw akte met de beste kwaliteit, met spoed voor u vertaalt en dat zonder spoedtoeslag.  Onze spoedvertalers met juridische expertise weten goed om te gaan met de druk van een krappe deadline. Daarbij vertalen onze juridische vertalers dagelijks verschillende juridische documenten, waardoor wij sneller vertalingen kunnen leveren.

Wat onze klanten zeggen

“Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

Karel
Koppens

“We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

Lies
Bekker-Taling

“Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

Eline
Eerbeek

“Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

Francesca
Romana Fasoli

info

2200+ Klanten geven ons gemiddeld een 9,6/10

Meer informatie

Alles wat u moet weten over het vertalen van Akten

Een akte beëdigd vertalen is ons dagelijks werk

Omdat wij dagelijks verschillende aktes vertalen zijn wij bekend met de materie. De aktes die wij dagelijks vertalen zijn onder andere: samenlevingsovereenkomsten, verklaringen van executele, volmachten, huwelijkse voorwaarden, testamenten, verklaringen van erfrecht, koopaktes en alle overige notariële documenten. Staat de akte die u wilt vertalen er niet tussen? Geen zorgen! U kunt erop vertrouwen dat onze vertaaladviseurs en juridische vertalers bekend zijn met elke soort akte.

Naar welke taal is een vertaling van een akte mogelijk?

Wij kijken eerst in welke taal de akte is opgesteld. Is de akte in het Nederlands opgesteld of in een andere taal? Een akte kan bij ons naar elke gangbare taal worden vertaald. Of dit nu naar bijvoorbeeld het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Arabisch, Duits of Chinees is. Meestal is een beëdigde vertaling voor een akte noodzakelijk en moet de vertaling worden gelegaliseerd.

Al jarenlang een betrouwbare partner

Zoals u kunt lezen in onze beoordelingen verzorgen wij naar alle tevredenheid reguliere en beëdigde vertalingen en legalisaties. Wij zorgen dat u kunt vertrouwen op een vertaling van hoge kwaliteit en dat deze binnen de afgesproken deadline aan u wordt opgeleverd. Wanneer u een vertaling nodig heeft van een akte is het van essentieel belang dat er vertrouwelijk (ook digitaal) met uw akte wordt omgegaan. Als een van de weinige vertaalbureaus van Nederland beschikken wij over het ISO-certificaat op het gebied van databeveiliging.

Onze Juridische vertalers zijn experts op het gebied van complexe juridische vertalingen

Bij Urgent Vertalen kunt u rekenen op het werk van professionele juridische vertalers, dit ziet u gegarandeerd terug in de kwaliteit van elke juridische vertaling die zij met passie verzorgen. Om een juridische beëdigde vertaling op hoog niveau te kunnen waarborgen zal er altijd een native-speaker vertaler met jarenlange vertaalervaring in de juridische sector aan de vertaling moeten werken. Om beëdigd te kunnen blijven zal een beëdigde vertaler zich constant moeten bijscholen.

Akte voorzien van legalisatie

Naast een beëdigde vertaling is een legalisatie van een akte voor gebruik in het buitenland vaak noodzakelijk. Voor elk doeleinde en soort akte geldt vaak een andere legalisatieprocedure. Het is belangrijk dat uw documenten ook daadwerkelijk worden geaccepteerd bij de instanties waarvoor u ze nodig heeft. Wij vinden het daarom erg belangrijk dat u goed bent ingelicht over wanneer en waar bepaalde legalisaties moeten worden geplaatst. Bel ons en wij adviseren u geheel kosteloos over de juiste legalisatie-route.

Statuten vertalen

Statuten zijn de regels en bepalingen die ten grondslag liggen aan een organisatie. De statuten worden samen met de oprichtingsakte opgesteld bij een notaris. Wanneer men met een naamloze vennootschap, besloten vennootschap, stichting, coöperatie of vereniging in het buitenland actief wil worden, zullen de statuten beëdigd moeten worden vertaald en eventueel ook moeten worden gelegaliseerd. Naast statuten vertalen of een oprichtingsakte vertalen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een VOF-overeenkomst vertalen, verklaring van executele vertalen, fusieakte vertalen en alle overige juridische aktes.

Huwelijkse voorwaarden vertalen

Wanneer echtgenoten willen afwijken van het wettelijk vermogensstelsel van de gemeenschap van goederen laat men samen huwelijkse voorwaarden opstellen. In de huwelijkse voorwaarden wordt het recht op huwelijksvermogen (bezit en inkomen) van beide echtgenoten overeengekomen en geregeld. Wanneer de Nederlandse taal niet uw moedertaal is of instanties in het buitenland wensen de huwelijkse voorwaarden te ontvangen dan dient u de huwelijkse voorwaarden te laten vertalen. Huwelijkse voorwaarden vertalen of samenlevingscontract vertalen? Onze gediplomeerde juridische vertalers staan voor u klaar.

Volmacht vertalen

Bij een volmacht verleent een volmachtgever zijn of haar bevoegdheid aan een ander, namelijk de gevolmachtigde. Hiermee mag de gevolmachtigde in zijn of haar naam rechtshandelingen verrichten.  Een volmacht vertalen is in verschillende situaties nodig. Bijvoorbeeld wanneer de volmachtgever niet over de mogelijkheid beschikt om in het buitenland zelf aanwezig te zijn. Vaak moet een volmacht beëdigd worden vertaald.

Koopakte vertalen

Een koopcontract is een schriftelijke overeenkomst tussen de kopende en verkopende partij. In de koopakte staat onder andere wie de koper(s) en verkoper(s) zijn, Om welke woning of ruimte het gaat, de staat van onderhoud en de koopprijs. De koopakte kan door een makelaar of een notaris worden opgesteld. Een koopcontract of koopakte vertalen is nodig wanneer men een huis of ander onroerend goed in het buitenland gaat kopen. Het is van groot belang dat wanneer u of uw partner de taal niet machtig is, de koopakte wel gelezen moet kunnen worden. Daarom moeten de hypotheekakte, koopcontract, leveringsakte vaak ook beëdigd worden vertaald. Laat snel uw koopakte vertalen bij Urgent Vertalen.

Testament vertalen

Een koopcontract is een schriftelijke overeenkomst tussen de kopende en verkopende partij. In de koopakte staat onder andere wie de koper(s) en verkoper(s) zijn, Om welke woning of ruimte het gaat, de staat van onderhoud en de koopprijs. De koopakte kan door een makelaar of een notaris worden opgesteld. Een koopcontract of koopakte vertalen is nodig wanneer men een huis of ander onroerend goed in het buitenland gaat kopen. Het is van groot belang dat wanneer u of uw partner de taal niet machtig is, de koopakte wel gelezen moet kunnen worden. Daarom moeten de hypotheekakte, koopcontract, leveringsakte vaak ook beëdigd worden vertaald. Laat snel uw koopakte vertalen bij Urgent Vertalen.

Vertaling van een akte nodig? Wij regelen het voor u!

Wilt u een akte regulier of beëdigd laten vertalen dan bent u bij het vertaalbureau van Den Haag aan het juiste adres. Wij leveren juridische vertalingen van de beste kwaliteit, die snel digitaal en bij een beëdigde vertaling per post of koerier aan u wordt opgeleverd. Heeft u dus een akte vertaling met spoed nodig en wilt u hier geen spoedtarief voor betalen? Bij ons betaalt u niets extra wanneer u een spoedvertaling nodig heeft. Onze juridische spoedvertalers staan voor u klaar! Wilt u meer informatie over het vertalen van een akte of het legaliseren van een akte? Neem gerust contact met ons op, onze vertaaladviseurs staan u graag te woord.

about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
vertaalbureau
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2
service sect pnskjjhenfz8nu77b4pvigf6mj2uiv8eldxxexuh30 1
about sect2 1 pnskjijjbdxh9h2mu6z7z0qw98t9choe11q0vkssn4 2