• *ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

 • Beëdigd Vertaler Frans

  In 2023 vertaalden onze beëdigde vertalers voor uiteenlopende bedrijven en organisaties veel verschillende documenten van en naar het Frans.

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Vaak binnen 24 uur vertaald zonder spoedtoeslag

  100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed = geld terug

  Vraag direct een vrijblijvend voorstel aan

  Offerte op maat binnen 60 minuten en geheel vrijblijvend.


  Plaats uw bestand hier of klik hier om te uploaden You can upload up to 50 files.

  *Uw aanvraag wordt strikt beveiligd en verwerkt conform ISO 27001

  14/04/2024 Bartjan, ST. CREPIN

  “Flexibel, helder en ... snel !!”

  14/04/2024 Barbara, Amstelveen

  “Dure service, maar heel goed geregeld. Binnen enkele werkdagen keurige vertaling Spaans met certificaat en apostilles per email en aangetekende post d”

  13/04/2024 Els, Almere

  “Goede communicatie, snelle service en redelijke prijs.”

  12/04/2024 Michel, Zoutelande

  “snel”

  12/04/2024 Helga van Boxtel, Apeldoorn

  “Snel en vakkundig!”

  Next
  Prev
  Annemarie Boers
  Annemarie Boers

  In de afgelopen 30 jaar heb ik mij gaandeweg vooral gespecialiseerd in juridische vertalingen

  Een professioneel beëdigd vertaler Frans

  Volledig betrouwbaar. Voor elke vertaalopdracht gelden strikte beveiliging en geheimhouding volgens de ISO 27001 norm.

  Strikte beveiliging en geheimhouding volgens ISO 27001.
  Naast de Privacywet (AVG), hebben al onze medewerkers en vertalers een geheimhoudingsovereenkomst ondertekend. Urgent Vertalen is een van de weinige vertaalbureaus die naast de ISO 9001 kwaliteitsmanagement- en ISO 17100 vertaaldienstennorm ook gecertificeerd is voor de ISO 27001 informatiebeveiligingsnorm. Hierdoor voldoen onze processen o.a. op basis van beveiliging aan zeer strenge eisen om uw documentatie en gegevens extra te beschermen.

  kiwa iso 9001 logo nl
  iso 17100 2015 vertaaldiensten
  kiwa iso iec 27001 logo nl
  info

  Volledig betrouwbaar. Strikte geheimhouding volgens ISO 27001 geldt voor elke vertaalopdracht.

  Meer info

  Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen

  Heeft u een beëdigde vertaling nodig om deze buiten Nederland te gebruiken? Dan moet deze (meestal) gelegaliseerd worden. Na legalisatie wordt de documentatie geaccepteerd in het land van uw bestemming. Kies voor het legalisatiegemak van vertaalbureau Urgent Vertalen. Hét vertaalbureau van Den Haag. Doordat wij op steenworp afstand zijn gevestigd van de Rechtbank van Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken (CDC) en de meeste consulaten, kunnen wij het legalisatiegemak voor een zeer voordelig tarief aanbieden. De voordelen voor u:

  *We zitten om de hoek bij de ambassade

  Extra snel

  Nooit meer tijdverlies door postverzendingen. Nooit meer tijd kwijt aan het ophalen van documentatie. Wij kennen Den Haag op ons duimpje en helpen u graag.

  Geen extra kosten

  Dankzij onze jarenlange ervaring met gelegaliseerde vertalingen, weten wij als geen ander wanneer uw documentatie geaccepteerd wordt in het land van uw bestemming. Onze documenten voldoen aan alle eisen.

  Meer zekerheid

  Geen kosten voor brandstof, parkeerkosten of kosten voor het openbaar vervoer. Of zelfs dubbele kosten als u het document op verschillende dagen moet inleveren en ophalen.

  Zelf geen tijd kwijt

  Voor het regelen van een legalisatie bent u minstens een dagdeel kwijt. Voor een aantal landen kunt u de legalisatie pas enkele dagen later ophalen, waardoor u opnieuw richting Den Haag kunt.

  Het belang van een beëdigd vertaler Frans

  Het is geen geheim dat de Franse taal een van de meest invloedrijke en wijdverspreide talen ter wereld is. Of het nu gaat om internationale betrekkingen, wereldliteratuur of zakelijke transacties, de Franse taal heeft zijn stempel gedrukt op verschillende domeinen. Echter, de complexiteit van de taal brengt ook uitdagingen met zich mee, vooral als het gaat om vertalingen in juridische, medische of zakelijke contexten.

  Een beëdigd vertaler Frans bij een Frans vertaalbureau heeft meestal een formele opleiding gevolgd met bijbehorende certificering en garandeert dat uw documenten en communicatie worden vertaald naar de hoogste standaard van nauwkeurigheid en professionaliteit. Een kleine fout in de vertaling kan al leiden tot misverstanden, juridische problemen of financiële verliezen. Daarom is het in dienst nemen van een expert in het veld niet alleen een verstandige, maar ook een veilige keuze.

  Franse vlag. Frans vertaalbureau

  ISO 9001, ISO 17100 en ISO 27001 gecertificeerd

  Beedigingen en legalisaties

  Supersnel en voor de beste prijs

  Uw vertaling in 3 eenvoudige stappen

  step 1

  Stuur ons de te vertalen tekst per e-mail, in Word- of PDF-format of maak een scan of foto.

  step 2

  De vertaling wordt spoedig voor u verzorgd door een professionele (beëdigd) vertaler

  step 3

  U ontvangt de vertaling per e-mail en in geval van een beëdigde vertaling ook per post of koerier.

  Wat onze klanten zeggen

  “Urgent vertaalt bij tijd en wijle voor ons tender- en offerteteksten voor Franstalige en en Engelstalige offertes die wij voor onze klanten schrijven. Elke keer doen ze dat op alle fronten spot-on. Urgent is snel, flexibel, goed en ze denken met mij mee.”

  Karel
  Koppens

  “We hadden snel een offerte voor de pagina’s die we wilden vertalen en ook direct daarna een respons toen het er e.e.a. veranderd moest worden. Vanwege spoed werden de documenten met DHL Express verstuurd en die hadden we de volgende dag binnen! Heel fijn.”

  Lies
  Bekker-Taling

  “Ze zijn super snel en professioneel. Ze hebben me geholpen met wat extra informatie en hebben een handig online systeem om offertes te tekenen. Alles ging super snel en soepel en ik had de vertalingen binnen een paar dagen in huis. Helemaal perfect!”

  Eline
  Eerbeek

  “Ik heb al twee keer de documenten bij Urgent Vertalen laten vertalen. Ze zijn echt aardig en beschikbaar. De documenten worden snel vertaald en gestuurd naar huis.”

  Francesca
  Romana Fasoli

  Beëdigd vertaler Frans: uw sleutel tot succesvolle communicatie

  In een wereld die steeds globaler wordt, is vloeiende en accurate communicatie tussen verschillende talen belangrijker dan ooit. Dit geldt zeker ook voor de Franse taal, een van de meest gesproken talen ter wereld en de officiële taal in 29 landen. Een professionele en beëdigd vertaler Frans kan een cruciale rol spelen in het overbruggen van de communicatiekloof en het mogelijk maken van naadloze interacties tussen verschillende culturen en markten. Laten we eens dieper ingaan op het belang van het in de arm nemen van een beëdigd vertaler Frans en hoe dit uw bedrijf ten goede kan komen.

  In zakelijke en juridische contexten is de nauwkeurigheid van vertalingen van het grootste belang. Een kleine fout kan al ernstige gevolgen hebben, zoals misverstanden, contractbreuken of zelfs juridische geschillen. Dit is waar een beëdigd vertaler Frans tot zijn/haar recht komt. Deze professionals binnen ons vertaalbureau zijn niet alleen getraind in het vloeiend vertalen van Frans naar andere talen en vice versa, maar ze hebben ook diepgaande kennis van technische terminologie en culturele nuances die vaak verloren gaan bij standaard vertalingen.

  In een tijdperk waarin iedereen met een woordenboek of met online vertaalsoftware een ‘vertaler’ kan worden genoemd, onderscheidt een beëdigd vertaler Frans zich door de garantie van kwaliteit en professionaliteit. Klanten die eerder gebruik maakten van de diensten van een beëdigd vertaler zijn vaak zeer tevreden over de nauwkeurigheid, de aandacht voor detail en het niveau van expertise dat zij hebben ervaren. De sociale bewijskracht van aanbevelingen benadrukt de betrouwbaarheid en de waarde die een beëdigd vertaler Frans met zich meebrengt.

  Het is niet makkelijk om een beëdigd vertaler Frans te worden. Het vereist jaren van studie, training en praktijkervaring. Een beëdigd vertaler Frans moet een grondige kennis hebben van niet alleen de taal, maar ook van de cultuur, juridische systemen en technische termen die vaak worden gebruikt in gespecialiseerde documenten.

  Het certificeringsproces zorgt ervoor dat de vertaler zich houdt aan de hoogste normen van kwaliteit en ethiek. Dit proces omvat meestal een strenge toetsing van de vaardigheden en kennis van een beëdigd vertaler, gevolgd door een formeel examen dat de bekwaamheid van de vertaler toetst. Door een officiële vertaler in te huren kunt u er zeker van zijn dat u samenwerkt met een professional die door een erkende instantie is geverifieerd en die de autoriteit heeft om officiële en juridische documenten te vertalen.

  In de hedendaagse digitale wereld kun je gemakkelijk overweldigd raken door het schijnbaar eindeloze aanbod van vertaaldiensten. Echter, niet alle vertalers zijn uit hetzelfde hout gesneden. Beëdigd vertalers Frans stijgen vaak boven de rest uit vanwege hun bewezen staat van dienst wanneer het gaat om het leveren van nauwkeurige en professionele vertalingen.

  Het werken met een beëdigd vertaler Frans verzekert u van toewijding met betrekking tot kwaliteit en consistentie. Van het eerste contact tot de uiteindelijke afronding en oplevering van het project kunt u altijd rekenen op een gestructureerd en methodisch proces dat is ontworpen om tot de beste resultaten te komen. Onze professionals zijn toegewijd aan het handhaven van de hoogste normen, wat zich vertaalt naar een vertaling die niet alleen taalkundig correct is, maar die ook is afgestemd op uw specifieke behoeften en verwachtingen.

  uitzicht op de eiffeltoren beedigd vertalen frans